skip to Main Content
BATTERY ANALYZERCTEK BATTERY ANALYZER tester meget nøjagtigt tilstanden for alle typer 12 V blysyrebatterier, herunder våde, vedligeholdelsesfri, Ca/Ca, Gel og AGM. Den er brugervenlig og giver hurtigt resultater, der er nemme at forstå. Området for driftsspændingen er 8–15 V med et testområde på 200–1 200 EN. Slut blot klemmerne til batteriet, og følg de trinvise anvisninger på displayet. Det brugervenlige display giver tydelige oplysninger om tilstanden af et hvilket som helst 12 V blysyrebatteri og angiver, hvad der skal køres. Den patenterede teknologi, der bruges af CTEK BATTERY ANALYZER, uden at det er nødvendigt at koble batteriet fra køretøjet, er sikker i forhold til brugeren og køretøjets elektronik. Den er beskyttet mod forkert polaritet, overbelaster ikke batteriet, bliver varmt eller kommer med gnister. Der er en 2-årig garanti på CTEK BATTERY ANALYZER.
Type af analyseringsværktøj Ledeevne
Type af batteri, der analyseres 12 V blysyre
Min. testspænding 8V
Maks. testspænding 15V
Målenøjagtighed 0,1 V
Nøjagtighed ± 0,1 V
Område 200–1 200 EN
Målenøjagtighed 25 EN
Nøjagtighed ± 25 EN

Mere data følg link.

http://ctek.com/dk/da/chargers/Battery%20Analyzer

Forespørg på pris cb@elektro.dk


MXS 25 er en professionel 12V-lader. Den giver effektiv og hurtig opladning og er ideel til brug på værksteder, i campingvogne, autocampere og i både. MXS 25 er udstyret med alle de funktioner, der skal til for at løse en lang række batterirelaterede problemer. Den er f.eks. udstyret med batteridiagnose, der viser, om et batteri kan modtage og holde på en opladning, en særlig genetableringsfunktion, der kan genopbygge lagdelte og dybt afladte batterier, unik vedligeholdelsesopladning samt en temperatursensor til optimeret opladning uanset klimaforhold. Den er også udstyret med en strømforsyningsmode, så batteriet kan kobles fra køretøjet uden at miste vigtige indstillinger.

MXS 25 er en fuldautomatisk 8-trins lader, der kan oplade med 25A på 12V-batterier fra 40 – 500Ah. Laderen er IP 44-klassificeret (udendørs brug) og udviklet til at beskytte køretøjets elektronik. Den arbejder gnistfri og er beskyttet mod forkert polaritet og sikret mod kortslutning. Den leveres med en 2-års garanti.

Leveres med clamps, temp sensor på kabel.
Auto: Fuldautomatisk for optimal opladning

12V: Om alle blybatterier

Fuldt Opladet Batteri / Vedligeholdelsesopladning

Temperatursensor

RECOND: Genetablering af kraftigt afladte batterier

SUPPLY: Brug laderen som strømforsyning

Mere Data følg link

http://ctek.com/dk/da/chargers/MXS%2025


D250S DUAL-opladeren får sin energi fra jævnstrømskilder som for eksempel generatorer, solpaneler eller vindkraft, og optimerer denne kraft til at leve op til batteriboksenes forskellige krav til opladning. D250S DUAL vælger automatisk den jævnstrømskilde, der er bedst tilsluttet (af 2) til formålet og skifter mellem disse energikilder for at opnå højeffektiv opladning i flere trin. D250S DUAL passer især til opladning af campingvogne, autocampere, både og sommerhuse, der ikke har adgang til el-forsyning. Opladningen starter automatisk, så snart jævnstrømsenergien overføres til opladeren som for eksempel fra generatorer, når et køretøj tændes eller fra tilsluttede solpanaler. D250S DUAL har en temperatursensor, der sikrer optimal opladespænding ved alle temperaturer. D250S DUAL sikrer, at dine batterier altid er i god stand, at de hurtigt kan oplades, og at de har en lang levetid.

D250S DUAL er en fuldautomatisk femtrinsoplader, der leverer 20A til 12V-batterier på 40-300Ah. Opladeren er IP65-klassificeret (beskyttet mod vandstråler og støv og godkendt til udendørs brug), og den beskytter køretøjets elektronik og passer til alle type blysyrebatterier (Wet, MF, Gel, AGM). Den leveres med en 2-års garanti.

Male terminal (grey) 2pcs 14,5 mm
Male terminal (black) 2pcs 14,5 mm
Temp sensor
Volt 12 V
Opladningsspænding 14,4V ved 25 °C, temperaturkompenseret
Opladningsstrøm 20 A
Tilbageføringsstrøm <1Ah/måned
Ripple <4%
Omgivende temperatur -20°C til +50°C, udgangseffekt reduceres automatisk ved høje temperaturer
Opladningstype Fuldautomatisk opladning i 5 trin
Batterityper Alle typer af 12V bly/syre-batterier (WET, MF, Ca/Ca, AGM og GEL)
Batterikapacitet 40–300Ah
Mål 197 x 93 x 49mm (L x B x H)
Isoleringsklasse IP65
Vægt 0,73 kg

Mere data følg link

http://ctek.com/dk/da/chargers/D250S%20DUAL

Forespørg på pris cb@elektro.dk

Kurv

Kurv

Varen er fjernet. Fortryd

Indtast venligst din email adresse E-mail og kodeord er ikke korrekt eller e-mailen findes ikke.

Skjul Du skal angive dit kodeord

Glemt dit koderod?

Indtast venligst dit navn

Indtast venligst din adresse

Indtast venligst postnummer Indtast venligst by

Please enter your country

Indtast venligts dit telefonnummer

Indtast venligst din email adresse

You must accept our terms to be able to signup

Glemt dit kodeord? Indtast venligst din email adresse.
Du vil herefter modtage en mail med et link til ændring af din adgangskode.

Error message here!

Tilbage til login

Close
Back To Top