skip to Main Content

Techman Robot

Techman robotten er en taiwansk produceret robot. Den taiwanske virksomhed producerer kollaborative robotter, også kaldet cobotter eller robotarme. TM Robot er ledende på globalt plan indenfor kollaborative robot- og vision teknologier. Det er lykkedes for TM at lave verdens mest intelligente kollaborative robot med indbygget vision, som interagerer hænder, øjne og hjerner perfekt til ét system. Målet for TM er at bidrage til den nemmeste og bedste automationsløsning til verden.

Hos Techman tror man på, at den rigtige tekniske løsning kan gøre en meget stor forskel for præstationen, effektiviteten og for produktiviteten. De går endda så langt som til at sige, at de tror på, at en robotløsning kan have en vedvarende positiv effekt på hele industrier.

Hos Elektro Gruppen er vi ligeledes meget positive og ikke mindst nysgerrige overfor denne tankegang. Vi ser store fordele i at automatisere arbejdsgange, at effektivisere og skabe bedre præstationer.

Et samarbejde mellem menneske og robot

Vil du være med til at bringe mennesker og robotter tættere sammen? Kunne du tænke dig at have en medarbejder, som ikke skal have månedsløn og som ikke har sygedage?

En collaborativ robot eller en samarbejdsrobot, som det også hedder, er en robot der er beregnet til at interagere med mennesker. En robot fra Techman kan overtage skadelige og monotone bevægelser fra medarbejderen. Robotten kan helt eller delvist overtage en hel arbejdsproces. Dette kan lade sig gøre via det indbyggede intelligente kamera, som robotten er udstyret med.

En Techman robot er sikker at arbejde sammen med, da den er udstyret med mange sensorer og dens intelligente kamera beskytter sine omgivelser. Ligeledes er den samarbejdsvillige robot designet med afrundede kanter og hastigheden på arbejdet kan indstilles. Det er netop derfor robotten er 100% sikker at arbejde sammen med for mennesker.

Nu tænker du måske, at sådan en robot er meget svær at indstille og bruge. Det er den ikke. Robottens brugerflade er meget nem og hurtig at programmere til opgaver, hvor genkendelsen af emner er høj. Efter ca. fem minutter kan robotten være klar til sin første ”pick and place” opgave.

Mere effektivitet og produktivitet

Vokser din virksomhed? Har du brug for flere hænder og mere effektivitet? Ved at bruge en collaborativ robot kan du øge både effektiviteten og produktiviteten i din virksomhed. En robot fra Techman kan arbejde hele døgnet rundet og derved overtage dele af produktionen og klargøre processer for din medarbejder. En Techman robot møder industriens udfordringer.

Når robotten har monteret sin samarbejdende robotarm på toppen, kan den ikke blot transportere materialer fra et sted til et andet, men den vil da også være i stand til at udføre andre opgaver, som for eksempel at samle dele op og placere dem igen.

Se videoen her under og bliv inspireret.

Du kan se meget mere om de fantastiske robotter fra Techman her.

Back To Top
Kurv

Kurv

Varen er fjernet. Fortryd

Indtast venligst din email adresse E-mail og kodeord er ikke korrekt eller e-mailen findes ikke.

Skjul Du skal angive dit kodeord

Glemt dit koderod?

Indtast venligst dit navn

Indtast venligst din adresse

Indtast venligst postnummer Indtast venligst by

Please enter your country

Indtast venligts dit telefonnummer

Indtast venligst din email adresse

You must accept our terms to be able to signup

Glemt dit kodeord? Indtast venligst din email adresse.
Du vil herefter modtage en mail med et link til ændring af din adgangskode.

Error message here!

Tilbage til login

Close