skip to Main Content
liftservice

Indretning af dit værksted

Står du overfor at skulle bygge nyt værksted eller renovere dit nuværende? Har du tænkt over hvordan dit værksted indrettes optimalt? Det er vigtigt at tænke over arbejdsgange, processer, udstyr og vedligeholdelse.

Vi kan hjælpe dig med indretningen af dit værksted!

Hos Elektro Gruppen har vi i samarbejde med en ekstern partner specialiseret os i at projektere, opføre og vedligeholde effektive værksteder til både personbil-, lastbil-, landbrugs- og entreprenørbranchen. Dette sker på baggrund af grundige analyser, skræddersyede løsninger og det bedste udstyr.

Vi har mange års erfaring med værksteder og stort set alle typer af rullende materiel. Vi er med helt fra starten. Nøglen til succes ligger ikke i at installere det bedste udstyr i den flotteste bygning men i at indrette værkstedet optimalt i forhold til det mest effektive workflow og vedligeholdelse, når værkstedet er sat i drift, siger Jacob Kildedal, afdelingsleder.

For at få det meste ud af dit værksted vil vi sammen kortlægge præcist hvilke funktioner og arbejdsgange, der giver den største kapacitet og den mest effektive drift, når værkstedet er oppe at køre. Når dette er gjort, så er det tid til at se på hvilket udstyr der skal investeres i for at få det mest optimale værksted for dig og din forretning.

Denne proces skal være med til at optimere arbejdsprocesser. Det handler om at placere bl.a. udstyr på en sådan måde, at medarbejderne lettest får adgang til det, samtidig med at der er et ubesværet flow på værkstedet.

Kontakt os og hør mere

Kunne du tænke dig at høre mere om indretning af dit værksted? Du kan ringe eller sende en mail til Jacob og få en uforpligtende snak.

Afdelingsleder, Jacob Kildedal

jk@elektro.dk

+ 45 21 68 63 35

Vi tilbyder

  • Projektere
  • Analyse
  • Kortlægning
  • Vedligehold
  • Det bedste udstyr
  • Service

Back To Top
Kurv

Kurv

Varen er fjernet. Fortryd

Indtast venligst din email adresse E-mail og kodeord er ikke korrekt eller e-mailen findes ikke.

Skjul Du skal angive dit kodeord

Glemt dit koderod?

Indtast venligst dit navn

Indtast venligst din adresse

Indtast venligst postnummer Indtast venligst by

Please enter your country

Indtast venligts dit telefonnummer

Indtast venligst din email adresse

You must accept our terms to be able to signup

Glemt dit kodeord? Indtast venligst din email adresse.
Du vil herefter modtage en mail med et link til ændring af din adgangskode.

Error message here!

Tilbage til login

Close