skip to Main Content
liftservice

Merværdi af dit værksted? Vurdér indretningen!

Overvejer du, eller står du overfor en ændring af dit værksted? Det kan være, at du skal bygge nyt, renovere, bygge om eller bygge til. Skal du det, er det en oplagt mulighed for at tænke over, hvordan du får mest værdi ud af din værkstedsplads.

Her kan vi hjælpe dig! I samarbejde med dig sørger vi for, at dit værksted bliver indrettet optimalt – og du indgår potentielt dyre fejlinvesteringer.

 

Optimering for værkstedet, medarbejdere og kunder

Når du sætter fokus på at optimere værkstedsindretningen, sætter du samtidig fokus på at optimere arbejdsflowet og at effektivisere arbejdspladsen.

Nøglen til succes ligger ikke i at installere det bedste udstyr i den flotteste bygning men i at indrette værkstedet optimalt i forhold til det mest effektive workflow og vedligeholdelse, når værkstedet er sat i drift,” siger Jacob Kildedal, afdelingsleder i liftafdelingen.

Udover at gøre arbejdsgangene mere effektive, kan disse forbedringer også frigive ressourcer. Samlet er det med til at mindske spildtid og ikke mindst ventetid. Mindre ventetid til dine kunder er med til at sikre kundetilfredsheden. Arbejdsmiljøet bliver også forbedret som følge af et bedre flow i arbejdsgange, et større overblik over sin arbejdsstation og optimerede arbejdsstillinger, der gør arbejdsdagen nemmere for dine medarbejdere.

 

Stil skarpt på arbejdsprocesser

Når vi snakker værkstedsindretning, er det vigtigt at kigge på arbejdsprocesser. Det handler bl.a. om at placere udstyr på en sådan måde, at dine medarbejdere lettest får adgang til det, samtidig med at der er et ubesværet flow på værkstedet. I den forbindelse kan bl.a. være relevant at kigge på:

  • Er der behov for en saxlift, en et-søjlet, 2-søjlet eller 4-søjlet til de store køretøjer – og hvor det skal placeres, så der er plads til at bevæge sig rundt?
  • Hvor er det smartest at placere olie, mest anvendte værktøjer og forskellige reservedele?
  • Hvor og hvordan kan arbejdsflowet spare tid?
  • Skal der være et kundeområde?

 

En proces med udgangspunkt i dine behov

Vi kan være med i hele og dele af processen. Om det er de indledende tanker/steps, sparring, analyse, projektering, kortlægning, etablering eller efterfølgende service og vedligehold kan vi hjælpe dig. Sammen med dig afdækker vi de nuværende og fremtidige/kommende behov i dit værksted.

I samarbejde med en ekstern partner har vi specialiseret os i at projektere, opføre og vedligeholde effektive værksteder til både personbil-, lastbil-, landbrugs- og entreprenørbranchen. Det gør vi ud fra grundige analyser, skræddersyede løsninger og det bedste udstyr.

Vi har mange års erfaring med værksteder og stort set alle typer af rullende materiel.

 

En totalløsning til dit værksted

Vi tilbyder rådgivning og sparring omkring indretning, etablere værkstedet og sørger for vedligeholdelse og service efterfølgende. Med en serviceaftale hos Elektro Gruppen sikrer du minimal nedetid, og at din lift altid lever op til alle lovmæssige krav.

 

Nysgerrig på mere…

Har du en værkstedslift? Læs mere om vores kompetencer inden for lifte

Vidste du, at vi også har stor viden og erfaring med kompressorer? Det kan du læse meget mere om under Trykluft

Kontakt os og hør mere

Vil du høre mere om mulighederne for dit værksted? Du kan ringe eller sende en mail til Jacob og få en uforpligtende snak.

Afdelingsleder, Jacob Kildedal

jk@elektro.dk

+ 45 21 68 63 35

Vi tilbyder

  • Projektere
  • Analyse
  • Kortlægning
  • Vedligehold
  • Det bedste udstyr
  • Service

Back To Top
Kurv

Kurv

Varen er fjernet. Fortryd

Indtast venligst din email adresse E-mail og kodeord er ikke korrekt eller e-mailen findes ikke.

Skjul Du skal angive dit kodeord

Glemt dit koderod?

Indtast venligst dit navn

Indtast venligst din adresse

Indtast venligst postnummer Indtast venligst by

Please enter your country

Indtast venligts dit telefonnummer

Indtast venligst din email adresse

You must accept our terms to be able to signup

Glemt dit kodeord? Indtast venligst din email adresse.
Du vil herefter modtage en mail med et link til ændring af din adgangskode.

Error message here!

Tilbage til login

Close