skip to Main Content
Trykluft

Holder trykket hos dig

Med mange års erfaring besidder vi hos Elektro Gruppen stor viden inden for alt hvad der har med trykluft og kompressor at gøre. Vi tilbyder altid et stort udvalg af både nye og brugte kompressorer. Vi arbejder sammen med både store og små virksomheder, uanset om det gælder skruekompressorer, stempelkompressorer eller oliefrie modeller. Vi servicerer alle fabrikater og medvirker ved dimensionering og montering af komplette nye anlæg samt reparation og opdatering af eksisterende anlæg. Vi finder en løsning der passer dig. Vores montører besidder en bred viden og vil altid finde en løsning der passer til dig. I vores hus har vi en bred kompetencepalette der understøtter hinanden.

Vi arbejder for dig

Er uheldet ude og oplever du nedbrud, så har vi altid en mobil kompressor til rådighed. Vores servicebiler er altid veludstyrede og klar til at udføre kompressorreparationer af enhver art. Ringer du til os, så er vi klar til at rykke ud med det samme. Vores mobile kompressor er et vigtigt arbejdsredskab for os. Den er både driftssikker, pålidelig og miljøvenlig. Denne faktor er meget væsentlig for os, da vi arbejder for den grønne omstilling. Motoren på vores mobil kompressor er designet til at udlede færrest mulige udstødningsgasser, derfor er kompressoren mere miljøvenlig, og kan bruges på steder hvor lave emissioner er påkrævet.

 

 

Kontakt Morten

Morten Frølund Petersen Kompressor og trykluft hos Elektro Gruppen

Direktør og indehaver

mp@trykluft.dk 

+ 45 23 60 02 59

Service

Vi er altid klar til at rykke ud til dig med vores mobile kompressor

Eftersyn

Vi laver eftersyn på din kompressor efter aftalte intervaller

Køb / salg

Vi fører markedets bedste mærker og sikrer dig det bedste udstyr

Rådgivning

Vores montører står altid til rådighed med stor viden og ekspertise

Serviceaftaler der sikrer dig

Vores fornemmeste opgave er at sikre, at du ikke oplever produktionsstop. Vi sikrer, at din kompressorløsning altid er optimeret. I samarbejde med dig laver vi en plan for service alt afhængig af hvilket behov du har. Det er vores opgave at sørge for, at du får foretaget alle de lovpligtige eftersyn. Når du har en serviceaftale med os er der ikke noget du skal bekymre dig om. Vi kommer når det passer bedst ind i din arbejdsdag og vi medbringer vores mobile kompressor, så du opdager ikke engang at vi laver service på dit anlæg.

Vi har altid et stort udvalg af originalt tilbehør og reservedele på lager (b.l.a. fra Gardner Denver) samt et velfungerende værksted med dygtige teknikere. Du kan se vores webshop her.

 

Kompressorservice, energibesparelser og kvalitetsprodukter

I Elektro Gruppen kan vi stolt kalde os Gardner Denver-forhandler. Faktisk kan vi endda bryste os af at være eksklusiv forhandler af Gardner Denver-produkter på det danske marked. Deres kvalitetsprodukter passer perfekt til vores fokus på at kunne tilbyde vores kunder kvalitetsløsninger – både i form af vores service og produkter. Kombineret med vores store erfaring med og viden om trykluft og luftbehandling kan vi tilbyde en komplet og stærk pakke til at varetage jeres trykluftsbehov – og vi garanterer kvalitet. Læs mere her

Ud fra jeres behov og branche kan vi hjælpe med at finde, installere og servicere den helt rigtige løsning til dit anlæg.

Med os på holdet får du:

 • Øget driftssikkerhed
 • Support 24/7 alle årets dage
 • Høj kvalitet – både i produkter og service
 • Lovpligtige eftersyn
 • Fleksibilitet og tilgængelighed
 • Specialistviden og stor erfaring

 

Vi tilbyder

 • Service
 • Eftersyn
 • Køb og salg
 • Rådgivning
 • Reparation
 • Døgnservice

Kundeudtalelse

“Vi har valgt Elektro Gruppen som vores industri- og kompressorservicepartner, fordi det for os er vigtigt at arbejde sammen med specialister, der har fokus på deres kerneområde, som kender betingelserne og som er i stand til at give os professionel sparring. 

I forhold til tekniske løsninger til både vores eget og til kundeudstyr benytter vi os af Elektro Gruppen, fordi deres teknikere har den kompetence der skal til for at reparere vores udstyr eller installere nyt”. 

Kenneth Andersen, Direktør – Aarestrup Værktøj- & Maskinfabrik

Back To Top
Kurv

Kurv

Varen er fjernet. Fortryd

Indtast venligst din email adresse E-mail og kodeord er ikke korrekt eller e-mailen findes ikke.

Skjul Du skal angive dit kodeord

Glemt dit koderod?

Indtast venligst dit navn

Indtast venligst din adresse

Indtast venligst postnummer Indtast venligst by

Please enter your country

Indtast venligts dit telefonnummer

Indtast venligst din email adresse

You must accept our terms to be able to signup

Glemt dit kodeord? Indtast venligst din email adresse.
Du vil herefter modtage en mail med et link til ændring af din adgangskode.

Error message here!

Tilbage til login

Close