skip to Main Content

Driller græsklipningen dig? Vil du gerne have en græsplæne, der ser ud som greenen på en golfbane, men har du ikke tid til at slå græsset? En robotplæneklipper sparer dig for tid og klipper græsset løbende, så plænen altid er flot og nyklippet.

Hos Elektro Gruppen er vi autoriseret forhandler af kvalitetsrobotplæneklippere fra italienske Ambrogio robot. Vi vejleder dig gerne i valget af din nye robotplæneklipper, så du er sikker på at få den rigtige maskine til dit behov.

Når du vælger en robotplæneklipper fra Ambrogio, får du en maskine, der er smart og brugervenlig. Den kan køre i alt slags vejr. Den har regnsensorer, som kan slås fra efter ønske. Det gør, at maskinen kører tilbage til sin ladestation i tilfælde af regn. En robotplæneklipper sikrer dig, at den gode kvalitet af græsset opretholdes.

Med Ambrogios kvalitetsprodukter får du en maskine, der er enkel og øko-venlig. Græsslåmaskinerne respekterer miljøet og har et lavt støjniveau. De har en bioklip-funktion, hvilket betyder, at du kan opretholde en sund og frodig græsplæne, som kræver mindre gødning.

Er du bange for, at din græsplæne er for kompliceret til en robotplæneklipper? Fortvivl ikke. Med elitemodellen fra Ambrogio får du en plæneklipper, der kan klare svære skråninger på op til 55%. Ligeledes sikrer rustfrie stålklinger en præcis klipning på enhver græsbeklædt overflade.

Har du spørgsmål og ønsker du vejledning? Kontakt os gerne!

Lars Sanderhoff: + 45 23 61 05 52

Flemming Sørensen: + 45 23 60 67 36

Læs mere om de forskellige modeller her.

Back To Top
Kurv

Kurv

Varen er fjernet. Fortryd

Indtast venligst din email adresse E-mail og kodeord er ikke korrekt eller e-mailen findes ikke.

Skjul Du skal angive dit kodeord

Glemt dit koderod?

Indtast venligst dit navn

Indtast venligst din adresse

Indtast venligst postnummer Indtast venligst by

Please enter your country

Indtast venligts dit telefonnummer

Indtast venligst din email adresse

You must accept our terms to be able to signup

Glemt dit kodeord? Indtast venligst din email adresse.
Du vil herefter modtage en mail med et link til ændring af din adgangskode.

Error message here!

Tilbage til login

Close