skip to Main Content

Mange kompetencer – ét nummer

Vores kunder er i centrum – og det har de altid været. Lige fra de første spadestik i 1951 til i dag, hvor vores virksomhed og kundeportefølje er vokset betragteligt. Vi har fulgt med tiden og sørget for at udvikle os innovativt med nye specialistområder og kompetenceudvikling. Med Elektro Gruppen får du en professionel og kvalitetsbevidst partner, der har indgående branchekendskab og øje for din virksomheds individuelle ønsker og behov.

Når du samarbejder med Elektro Gruppen, behøver du kun at ringe til ét nummer for at få adgang til en bred vifte af ressourcer og kompetencer. Vi har samlet det hele under ét tag, herunder; liftservice, automation, tavleproduktion, trykluft og kompressor, elektro, pumpeservice samt industri- og smedearbejde. Vores faciliteter dækker samtidig over alt fra kontormiljø til produktionshaller og værksteder. Det betyder, at vi leverer, reparerer, monterer, installerer og servicerer på tværs af vores kompetencer – og at vi er industriens one-stop shop.

Erfaring

I 70 år har kvalitet og service været en del af vores DNA. Vi stræber ikke efter at være de billigste – vi stræber efter at levere service og løsninger af højeste kvalitet. Løsninger, der også holder på den lange bane. Derfor stiller vi ikke bare høje krav til vores arbejdsgange og service – men også til vores underleverandører og samarbejdspartnere. Med Elektro Gruppen er du sikret kvalitetsarbejde og løsninger udført af kompetente og veluddannede fagfolk, der kan deres kram.

Vores teams består af specialister og eksperter, og vi kombinerer unik erfaring med den nyeste viden. Det sikrer, at vi kan tilbyde den bedst mulige service og kvalitet til vores kunder. Det gælder den lille opstartsvirksomhed såvel som de helt store spillere i dansk industri. Vi har både kompetencerne og ressourcerne til at favne opgaven – og vi stiller op med et stort gå-på-mod.

Hos Elektro Gruppen får du en partner, som kender din branche. Vores dygtige folk står klar døgnet rundt, alle ugens dage til at hjælpe dig! Vores døgnservice er altid åben – ring på 98 82 07 00.

Historie

Elektro Gruppen blev grundlagt i 1951. I 1999 overtog nuværende indehaver og direktør Lars Sanderhoff virksomheden. Lars har arbejdet i firmaet i over 30 år, hvor han startede som fejedreng. Senere kom han i lære og fik sit svendebrev. I 2011 tiltrådte Morten Frølund Petersen som kompagnon og daglig leder af det daværende Brønderslev Trykluftcenter alt imens Lars Sanderhoff var daglig leder af Brønderslev Elektro og administrerende direktør i alle selskaberne, der også omfattede Aalborg Elektro, Dronninglund Elektro og Frederikshavn Elektro. Lars Sanderhoff og Morten Frølund Petersen ejer hver halvdelen af den travle virksomhed, hvor alle afdelinger nu er fusioneret under Elektro Gruppen A/S med hovedsæde i Brønderslev på Maltvej og med afdelinger i Aalborg og Frederikshavn.

Service og Fleksibilitet

Elektro Gruppen løser en bred vifte af opgaver for kunder i store dele af Danmark. Hos Elektro Gruppen er vi parate til at rykke ud døgnet rundt, hvis kunderne har brug for det. Det er altafgørende for os, at vi kan tilbyde vores kunder service i topklasse og fleksibilitet. Desuden har vi hos Elektro Gruppen et stort lager med reservedele, så vores kunder hurtigt kan få repareret og serviceret deres maskiner og kompressorer og dermed komme videre med både arbejdet og produktionen.

Her hos os ynder vi at sige, at vi vokser sammen med vores kunder. Vores forretnings omfang vokser i takt med, at vores kunder udvikler sig. Vi tør at satse på udvikling.

Mission

Elektro Gruppens dygtige og kompetente medarbejdere leverer værdiskabende løsninger indenfor trykluft, lifte og løftegrej, automatisering, tavleproduktion, elektromekanik samt smedearbejde. Vores kunder behøver kun én kontakt hos Elektro Gruppen, fordi vi tilbyder attraktive pakkeløsninger, som inkluderer omfattende viden og erfaring. Elektro Gruppen A/S skal være kundens ’One Stop Shop’.

Målsætningen for Elektro Gruppens afdelinger i Aalborg – Brønderslev og Frederikshavn er at fremstå som et kvalitetsbevidst firma, der kan udføre alle slags reparationer, salg og service af bl.a. gear, elektromotorer, pumper, kraner, kompressorer og autolifte. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

Vision

Elektro Gruppen vil være den foretrukne leverandør og servicepartner indenfor trykluft, liftservice, elektromekanik, automation, tavleproduktion og smedearbejde til det professionelle marked i Danmark. Elektro Gruppen vil have bevidst tilfredse kunder. Ligeledes ønsker vi hos Elektro Gruppen at have en god arbejdsplads, hvor alle føler sig værdsat. Vi vil have motiverede og tilfredse medarbejdere, som tager ansvar og medejerskab for vores fælles projekt.

Elektro Gruppens kerneværdier

Hos Elektro Gruppen har vi nogle kerneværdier, som danner grundlaget for den måde, som vi agerer på i det daglige både eksternt og internt. Disse værdier skal sikre, at vi udviser social og etisk ansvarlighed overfor vores kunder, samarbejdspartnere og hinanden. Vores værdier er: Ansvarlighed, faglighed og respekt.

Ansvarlighed: Vi handler allesammen, som var det vores egen virksomhed. Vi tager beslutninger og overholder aftaler.

Faglighed: Vi vægter faglighed højt. Vi uddanner medarbejdere.

Respekt: Vi viser hensyn til hinanden og accepterer forskelligheder.

Back To Top
Kurv

Kurv

Varen er fjernet. Fortryd

Indtast venligst din email adresse E-mail og kodeord er ikke korrekt eller e-mailen findes ikke.

Skjul Du skal angive dit kodeord

Glemt dit koderod?

Indtast venligst dit navn

Indtast venligst din adresse

Indtast venligst postnummer Indtast venligst by

Please enter your country

Indtast venligts dit telefonnummer

Indtast venligst din email adresse

You must accept our terms to be able to signup

Glemt dit kodeord? Indtast venligst din email adresse.
Du vil herefter modtage en mail med et link til ændring af din adgangskode.

Error message here!

Tilbage til login

Close