skip to Main Content

Positiv vækst

Elektro Gruppen A/S er i positiv vækst og har netop, i første kvartal af 2020 tilføjet et nyt fagområde til virksomheden. Virksomheden tæller nu, et elektroværksted, et trykluftcenter, liftservice, en industriafdeling, en tavleproduktion, auto elektro og det nyeste skud på stammen, som er den nye Automationsafdeling. Elektro Gruppen holder til på Maltvej 16-20 i Brønderslev, på Troensevej 21 i Aalborg Ø og på H.C. Ørstedsvej 23 i Frederikshavn og tæller i 2020 tooghalvfjerds medarbejdere.

Hos Elektro Gruppen satser vi på udvikling, da fremtidens mest konkurrencedygtige virksomheder skal formå at følge med i den rivende udvikling. Det er meget vigtigt for os, at vi hele tiden kan tilbyde vores kunder den bedste service i form af kompetente medarbejdere og markedets bedste udstyr. Ligeledes er det væsentligt for os, at vores kunder ser deres optimeringsmuligheder, da dette skaber flere konkurrencedygtige virksomheder i Danmark.

Elektro Gruppens største værdi er at have medarbejdere, som altid er parate til at give den bedste service til vores kunder. Derfor prioriterer vi kurser og efteruddannelse, på den måde sikrer vi, at vores rådgivning og arbejde altid er i top.

Erfaring

Elektro Gruppen har 60 års erfaring med at sælge, reparere og servicere motorer, pumper og gear til industrien. Desuden har vi en stor trykluftafdeling, hvor vi reparerer og installerer kompressorer af alle slags. Vi har også en liftafdeling, hvor vi arbejder med at vedligeholde lifte til blandt andet bilbranchen. Vores smede og industriafdeling laver alt fra mindre svejseopgaver til større stålkonstruktioner. Her hos os fremstiller vi også eltavler til blandt andet skibe, som sejler på de store verdenshave.

Hos Elektro Gruppen får du en partner, som kender din branche. Vores dygtige folk står klar døgnet rundt, alle ugens dage til at hjælpe dig! Vores døgnservice er altid åben – ring på 98 82 07 00.

Historie

Elektro Gruppen blev grundlagt i 1951. I 1999 overtog nuværende indehaver og direktør Lars Sanderhoff virksomheden. Lars har arbejdet i firmaet i over 30 år, hvor han startede som fejedreng. Senere kom han i lære og fik sit svendebrev. I 2011 tiltrådte Morten Frølund Petersen som kompagnon og daglig leder af det daværende Brønderslev Trykluftcenter alt imens Lars Sanderhoff var daglig leder af Brønderslev Elektro og administrerende direktør i alle selskaberne, der også omfattede Aalborg Elektro, Dronninglund Elektro og Frederikshavn Elektro. Lars Sanderhoff og Morten Frølund Petersen ejer hver halvdelen af den travle virksomhed, hvor alle afdelinger nu er fusioneret under Elektro Gruppen A/S med hovedsæde i Brønderslev på Maltvej og med afdelinger i Aalborg og Frederikshavn.

Service og Fleksibilitet

Elektro Gruppen løser en bred vifte af opgaver for kunder i store dele af Danmark. Hos Elektro Gruppen er vi parate til at rykke ud døgnet rundt, hvis kunderne har brug for det. Det er altafgørende for os, at vi kan tilbyde vores kunder service i topklasse og fleksibilitet. Desuden har vi hos Elektro Gruppen et stort lager med reservedele, så vores kunder hurtigt kan få repareret og serviceret deres maskiner og kompressorer og dermed komme videre med både arbejdet og produktionen.

Her hos os ynder vi at sige, at vi vokser sammen med vores kunder. Vores forretnings omfang vokser i takt med, at vores kunder udvikler sig. Vi tør at satse på udvikling.

Mission

Elektro Gruppens dygtige og kompetente medarbejdere leverer værdiskabende løsninger indenfor trykluft, lifte og løftegrej, automatisering, tavleproduktion, elektromekanik samt smedearbejde. Vores kunder behøver kun én kontakt hos Elektro Gruppen, fordi vi tilbyder attraktive pakkeløsninger, som inkluderer omfattende viden og erfaring. Elektro Gruppen A/S skal være kundens ’One Stop Shop’.

Målsætningen for Elektro Gruppens afdelinger i Aalborg – Brønderslev og Frederikshavn er at fremstå som et kvalitetsbevidst firma, der kan udføre alle slags reparationer, salg og service af bl.a. gear, elektromotorer, pumper, kraner, kompressorer og autolifte. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

Vision

Elektro Gruppen vil være den foretrukne leverandør og servicepartner indenfor trykluft, elektromekanik, automation og smedearbejde til det professionelle marked i Danmark. Elektro Gruppen vil have bevidst tilfredse kunder. Ligeledes ønsker vi hos Elektro Gruppen at have en god arbejdsplads, hvor alle føler sig værdsat. Vi vil have motiverede og tilfredse medarbejdere, som tager ansvar og medejerskab for vores fælles projekt.

Elektro Gruppens kerneværdier

Hos Elektro Gruppen har vi nogle kerneværdier, som danner grundlaget for den måde, som vi agerer på i det daglige både eksternt og internt. Disse værdier skal sikre, at vi udviser social og etisk ansvarlighed overfor vores kunder, samarbejdspartnere og hinanden. Vores værdier er: Ansvarlighed, faglighed og respekt.

Ansvarlighed: Vi handler allesammen, som var det vores egen virksomhed. Vi tager beslutninger og overholder aftaler.

Faglighed: Vi vægter faglighed højt. Vi uddanner medarbejdere.

Respekt: Vi viser hensyn til hinanden og accepterer forskelligheder.

Back To Top
Kurv

Kurv

Varen er fjernet. Fortryd

Indtast venligst din email adresse E-mail og kodeord er ikke korrekt eller e-mailen findes ikke.

Skjul Du skal angive dit kodeord

Glemt dit koderod?

Indtast venligst dit navn

Indtast venligst din adresse

Indtast venligst postnummer Indtast venligst by

Please enter your country

Indtast venligts dit telefonnummer

Indtast venligst din email adresse

You must accept our terms to be able to signup

Glemt dit kodeord? Indtast venligst din email adresse.
Du vil herefter modtage en mail med et link til ændring af din adgangskode.

Error message here!

Tilbage til login

Close