skip to Main Content

HOLDER TRYKKET HOS KUNDERNE

Hvis trykluften svigter på Sygehus Vendsyssel i Hjørring og Frederikshavn, kan det få katastrofale følger. Derfor sætter sygehuset stor pris på, at medarbejderne fra Elektro Gruppens trykluftsafdeling stiller op døgnet rundt, hvis uheldet er ude.

– Vi servicerer alt indenfor trykluft. Det vil primært sige kompressorer og pneumatik. Vi udfører ligeledes smedeopgaver i forbindelse med både nyanlæg, reparation og opdatering af eksisterende anlæg.

For mange af vores kunder er  det afgørende, at vi er i stand til at stille med rutinerede og dygtige medarbejdere samt det rigtige grej på alle tider af døgnet, understreger Morten Frølund Petersen.

Serviceaftaler

Elektro Gruppen løser opgaver for industrivirksomheder og landbrug i hele Jylland. Kunderne dækker en bred vifte og kan være lige fra tandlæger til skibsværfter.

En lang række af Elektro Gruppens kunder indgår serviceaftaler med os. Hvilket betyder, at en medarbejder fra Elektro Gruppen med aftalte intervaller kommer på besøg. Således servicerer virksomheden omkring 2000 tryklufttanke med lovpligtige eftersyn.

Tilpasser sig kunden

– Vores serviceaftaler er altid individuelt tilpasset den enkelte kundens ønsker og behov. Vi kommer, når det passer bedst ind i kundens arbejdsdag, og vi medbringer ofte en stor, mobil kompressor, som vi kobler kundens eget anlæg til, så kunderne i praksis ikke opdager, at vi servicerer anlægget, påpeger Morten Frølund Petersen. Elektro Gruppen har altid et stort udvalg af originalt tilbehør og reservedele på lager samt et velfungerende værksted med dygtige teknikere.

Har du spørgsmål til vores trykluft afdeling? Kontakt indehaver og afdelingsleder Morten Frølund Petersen på mp@trykluft.dk  og + 45 23 60 02 59.

Back To Top
Kurv

Kurv

Varen er fjernet. Fortryd

Indtast venligst din email adresse E-mail og kodeord er ikke korrekt eller e-mailen findes ikke.

Skjul Du skal angive dit kodeord

Glemt dit koderod?

Indtast venligst dit navn

Indtast venligst din adresse

Indtast venligst postnummer Indtast venligst by

Please enter your country

Indtast venligts dit telefonnummer

Indtast venligst din email adresse

You must accept our terms to be able to signup

Glemt dit kodeord? Indtast venligst din email adresse.
Du vil herefter modtage en mail med et link til ændring af din adgangskode.

Error message here!

Tilbage til login

Close