skip to Main Content

Ingen månedsløn og ingen sygedage

Med en robot løsning fra Techman kan rutineprægede og monotone arbejdsopgaver suppleres eller helt erstattes af en såkaldt kollaborativ robot.

En kollaborativ robot er en robot med “følelser”. Det vil sige, at den kan arbejde tæt på “almindelige” medarbejdere af kød og blod. Robotten kan overtage skadelige og monotone bevægelser hos medarbejderen. Det er ligeledes muligt, at robotten overtager hele arbejdsopgaver, dette kan ske via det indbyggede intelligente kamera.

Robotten er udstyret med kamera og et hav af sensorer, der gør den sikker at arbejde sammen med. Deraf begrebet “collaborative robot” eller på dansk “En samarbejdsvillig robot”.  Man benytter også begrebet Cobot’s.

Disse Cobot’s er ligeledes udstyret med en simpel brugerflade, som gør det nemt og ikke mindst hurtigt for operatøren at programmere dem til opgaver, hvor høj genkendelse af emner er nødvendig.

– For mange af vores kunder er det afgørende, at vi er i stand til at hjælpe i alle aspekter af produktionen, understreger Jan Sand Djernæs.

Smart

Med det kraftige indbyggede visionssystem og TM flow ™ kan TM5 se, tænke, arbejde forenet og smart som et menneske. Dermed er der grobund for at opnå mange smart løsninger for automatisering af forskellige opgaver.

Simple

Brugere kan benytte den håndguiden til at undervise robotten i hver eneste stilling og pege på opgaven. Alt grafisk flowdiagrambaseret HMI giver brugeren mulighed for at anvende robotten så enkelt, som man anvender sin smartphone.

Safe

TM5 overholder ISO 10218 sikkerhedskrav for kollaborative robotter. TM’s bestræbelse på høj sikkerhed bringer produktion og fremstilling til en ny æra for et samarbejdsmiljø mellem mennesker og robotter.

Hvis du har fået lyst til at se og røre en robot med følelser !

Kontakt venligst Lars Sanderhoff på telefon: 2361 0552 eller på email: ls@elektro.dk

Back To Top
Kurv

Kurv

Varen er fjernet. Fortryd

Indtast venligst din email adresse E-mail og kodeord er ikke korrekt eller e-mailen findes ikke.

Skjul Du skal angive dit kodeord

Glemt dit koderod?

Indtast venligst dit navn

Indtast venligst din adresse

Indtast venligst postnummer Indtast venligst by

Please enter your country

Indtast venligts dit telefonnummer

Indtast venligst din email adresse

You must accept our terms to be able to signup

Glemt dit kodeord? Indtast venligst din email adresse.
Du vil herefter modtage en mail med et link til ændring af din adgangskode.

Error message here!

Tilbage til login

Close