skip to Main Content

Optimér din produktion med et nitrogensystem

Nitrogengas bruges til mange forskellige fremstillings- og emballeringsapplikationer rundt om i verden. Fx bruger bryggerier det som et alternativ til CO2, metalproducenter bruger det til laserskæring, medicinalindustrien anvender det på mange områder, og hundredvis af fødevareproducenter bruger det i deres emballerings- og konserveringsprocesser. Selvom nitrogen er nødvendigt for mange virksomheder, kan det ofte være dyrt og usikkert at have nogen, der leverer nitrogen til virksomheden. Anvender du nitrogen i din virksomhed/produktion? Så er du garanteret også stødt på dyre leverings- og lejeomkostninger, forsinkelser og nedetid ved flaskeudskiftning – bare for at nævne et par eksempler.

 

Producér selv nitrogen og opnå store besparelser

Med en nitrogengenerator eller et nitrogensystem kan du producere dit eget nitrogen – lige præcis i den mængde og renhed, du har brug for. Du undgår svingende gaspriser, diverse administrations- og leveringsomkostninger og at være afhængig af tredjeparter i forbindelse med dit forbrug af nitrogen.

 

Et nitrogensystem:

  • Er energieffektivt ✔️
  • Har lang levetid ✔️
  • Kræver minimalt vedligehold ✔️
  • Mindsker CO2-udledning ✔️
  • Er den mest rentable ressource til nitrogen ✔️

 

Både vores produkter og det nitrogen, der bliver produceret, er af højeste kvalitet. Vi står klar til at hjælpe med alt fra rådgivning og beregning til installation og service. Vi forhandler bl.a. NitroCube fra MSS Laser og nitrogengeneratorer fra Parker Hannifin – og vi tilbyder også fuld support og landsdækkende service 24 timer i døgnet, alle årets dage.

Hvis du ikke har et nitrogensystem, genkender du sikkert disse punkter på fakturaen:

  • Fragt pr. leverance
  • ADR-tillæg (farligt gods)
  • Energitillæg
  • Faktura- og betalingsgebyr
  • Leje af udstyr/tanke/batterier

Skal vi hjælpe dig af med dem?

Få et detaljeret overblik og gevinsterne ved egenproduktion

Når du outsourcer din nitrogengas, er du afhængig af dit leveringsfirma, når det kommer til deadlines, forsinkelser eller mangel. Ved at producere dit eget nitrogen ved du altid, hvor meget gas du har, og hvor meget du kan producere på en bestemt dag. Du fjerner ventetid forbundet med leveringer og skærer ned på massevis af timer om året, som normalt ville blive brugt på at bestille nitrogen, vente på leverancer og eventuelle forsinkede ordrer, der potentielt kan betyde midlertidig nedlukning af din drift.

Nitrogensystemer kan vise dig et overblik over din nitrogenproduktion. Med NitroCube til din laserskærer kan du fx via den unikke HMI-controller nemt følge dit forbrug, kontrollere renhed og produktion. Læs mere her

 

Don’t buy it – make it!

Du kan opnå besparelser hver måned ved at producere dit eget nitrogen på stedet med en nitrogengenerator. Det er ofte forbundet med væsentlige økonomiske fordele at fremstille nitrogen selv. Har du i forvejen trykluftudstyr med uudnyttet kapacitet på stedet, kan der være endnu større fordele at hente.

Med en nitrogengenerator kan du producere nitrogen on site. Det muliggør produktion af nitrogen i sin reneste form 24 timer i døgnet året rundt – og lige i den mængde, du har behov for. Du sænker dit CO2-aftryk, reducerer dine omkostninger og undgår spild.

 

Hos Elektro Gruppen tilbyder vi nitrogengeneratorer fra MSS Laser og Parker Hannifin. Gør dit nitrogenforbrug billigere med NitroCube eller en nitrogengenerator, der matcher dit nitrogenbehov.

Få en uforpligtende snak 📞

 

Vidste du….?

… At vi er eksklusiv forhandler af NitroCube på det danske marked?

… At vi tilbyder salg, reparation og service af trykluftanlæg og kompressorer – døgnet rundt, året rundt?

Nitrogen Parker NitroCube
NitroCube - Egenproduktion Af Nitrogen

Kontakt Carsten

Carsten Sørensen
Projektsalg –
Trykluft & Gas

+45 2460 1155
cso@trykluft.dk

.

Back To Top
Kurv

Kurv

Varen er fjernet. Fortryd

Indtast venligst din email adresse E-mail og kodeord er ikke korrekt eller e-mailen findes ikke.

Skjul Du skal angive dit kodeord

Glemt dit koderod?

Indtast venligst dit navn

Indtast venligst din adresse

Indtast venligst postnummer Indtast venligst by

Please enter your country

Indtast venligts dit telefonnummer

Indtast venligst din email adresse

You must accept our terms to be able to signup

Glemt dit kodeord? Indtast venligst din email adresse.
Du vil herefter modtage en mail med et link til ændring af din adgangskode.

Error message here!

Tilbage til login

Close