skip to Main Content

20-01-2022

Hjertestarter hos Elektro Gruppen – døgnåben! 💙

I Elektro Gruppen forsøger vi altid at passe godt på hinanden – og også vores omverden. I den forbindelse har vi fået installeret en hjertestarter på vores facade på Maltvej 16 i Brønderslev. Den er tilgængelig døgnet rundt alle årets dage både for Elektro Gruppen-familien, for borgere og de sundhedsfaglige medarbejdere.

Ifølge TrygFondens Hjertestarter.dk falder 5.400 danskere hvert år om med hjertestop uden for hospital i Danmark. Det svarer faktisk til omkring 15 danskere hver dag.

Hos Hjerteforeningen har de sat nogle facts på vigtigheden af, at vi har adgang til en hjertestarter, hvis uheldet er ude:

  • Uden genoplivning før ambulancen ankommer, overlever 1 ud af 19 et hjertestop
  • Med hjerte-lunge redning før ambulancen ankommer, overlever 1 ud af 7
  • Med hjerte-lunge redning og stød fra en hjertestarter før ambulancen ankommer, overlever næsten 1 ud af 3

Hvis du er i tvivl om, hvor vi holder til, kan du finde hjertestarteren på kortet her: https://hjertestarter.dk/find-hjertestartere/find-hjertestartere#id/1000035487/17

 

Hjertestarter hos Elektro Gruppen

 

23-12-2021

Julehilsen fra Elektro Gruppen

Man plejer at sige, at julen er hjerternes fest. Det er den stadig, men i disse tider med pandemi og restriktioner kan julefesten føles anderledes. COVID-19 har lagt pres på stort set alle brancher i landet – og flere steder i resten af verden. Det kan mærkes både økonomisk, socialt og ikke mindst sundhedsmæssigt. Det har sat sit præg på både hverdag og julehygge.

Derfor har vi i Elektro Gruppen i år valgt ikke at tage ud for at uddele gaver til samarbejdspartnere. I stedet donerer vi et større beløb til to sygdomsbekæmpende organisationer, der gør et fantastisk stykke arbejde i den danske sundhedssektor:

 

Kræftens Bekæmpelse og Hjerteforeningen

 

”Corona påvirker erhvervslivet – det kan vi alle mærke. Men det har også en kæmpe indflydelse på vores sociale samvær og sundhedssektoren. Der er nogle livstruende sygdomme, som har et efterslæb efter corona-nedlukning. Derfor vil vi gerne slå et slag for at hjælpe på disse områder,” fortæller Lars Sanderhoff, adm. direktør og indehaver af Elektro Gruppen.

Det gør vi for at være med til at gøre en forskel. En forskel via bidrag til organisationerne – og ved at holde fysisk afstand og forsøge at reducere det nuværende smittetryk.

Det betyder ikke, at vi ikke værdsætter vores samarbejde med vores partnere. Det gør vi bestemt!

”I år har vi valgt at støtte to organisationer, der gør en forskel for vores alles helbred. Mere end hver 7. af os har enten en kræftsygdom eller en hjertesygdom. Vi vil derfor gerne bakke op om disse vigtige formål,” fortæller Morten F. Petersen, direktør og indehaver i Elektro Gruppen.

 

Pas på hinanden – det gør vi

Smittetryk og nedlukning er noget, der påvirker os alle. Vi har hver især et ansvar for at handle med omtanke. I Elektro Gruppen efterlever vi naturligvis diverse restriktioner og retningslinjer. Vi sørger for at blive testet, spritte af og være opmærksomme på at holde fysisk afstand.

Det er vigtigt at understrege, at vi som altid står til rådighed, når vores kunder har brug for os – og at vi passer på hinanden og står sammen.

 

Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og godt nytår.

 

Coronavenlige julehilsner
Elektro Gruppen

04-11-2021

Når eleven ansætter læremesteren…

I Elektro Gruppen er vi blevet en ny medarbejder rigere. Erik Bilet Petersen er trukket i Elektro Gruppens farver, sat bilen i gear og drøner nu rundt på vejene i det midtjyske til virksomheder med kompressorer, trykluftsanlæg og luftbehandling.

Erik har mange års erfaring inden for branchen, og det var faktisk ham, der i sin tid lærte indehaver Morten F. Petersen op.

”Erik er manden, der har lært mig alt af det, jeg ved – eller hvert fald meget af det”, udtaler Morten og fortsætter: ”jeg var ikke i tvivl om, at hans kompetencer ville være en gevinst for virksomheden og et vigtigt skridt mod at være landsdækkende på trykluft og luftbehandling”. Læs mere her.

”Jeg har i mange år beskæftiget mig med salg inden for kompressor- og trykluftsbranchen, og jeg kender jo Morten fra tidligere. Nogle gange krydser vejene hinanden igen, og det har så været tilfældet her. Jeg ser frem til at bidrage med min viden og erfaring i Elektro Gruppen”, fortæller Erik.

Skræddersyet til dit behov
Vores trykluftsteam består af eksperter i alt omkring komprimeret luft – lige fra trykluftsanlæg i industrien til luftbehandling i sundhedssektoren. Bred erfaring og en stærk kompetencepallette er nødvendig for at imødekomme vores kunders individuelle behov og ønsker. Med os som din servicepartner sikrer du færre driftsstop og maksimal oppetid. Vi sørger for løbende at udskifte slidte komponenter og fange fejl, inden de udvikler sig til nedbrud. Du betaler kun for det, du har behov for – og vi sikrer, at du har optimal luftkvalitet.

Vi er klar til at rykke ud døgnet rundt. Vores montører har udgangsstation i deres bopæl i deres rullende værksteder – så vi altid er tæt på dig. Faktisk kan vi i langt de fleste tilfælde genetablere driften på stedet.

Højkvalitetsprodukter og højkvalitetsservice i hele landet
Kvalitet er nøgleordet, når du samarbejder med Elektro Gruppen. Vi udfører kompressorservice og lovpligtige eftersyn på samtlige mærker med markedets bedste udstyr. Som eksklusiv forhandler af kompressorer fra Gardner Denver garanterer vi produkter af høj kvalitet. Gardner Denver er en af verdens førende producenter af trykluftsudstyr, og vi er stolte af vores samarbejde.

Med Elektro Gruppen på dit hold får du ikke kun en kompressor – du får en servicepartner med ekspertviden, der tilbyder montering, service, rådgivning, vejledning og support 24/7 alle årets dage. Hvis du har trykluft eller luftbehandling i din virksomhed, er vi den rigtige partner for dig


Hvem holder lufttrykket hos dig? Kontakt Morten eller Erik for en uforpligtende snak!

 

 

Morten Petersen
Indehaver og afdelingsleder

Mobil.: + 45 2360 0259
mp@trykluft.dk

Erik Bilet Petersen
Salgsrådgiver

+45 2220 2726
ebp@trykluft.dk

02-11-2021

Husk det årlige lifteftersyn!

Kvalitet og service er i top med et lifteftersyn fra Elektro Gruppen. Med det årlige lifteftersyn sikrer du ikke kun, at dit værksted lever op til Arbejdstilsynets lovkrav. Det minimerer også drifts- og sikkerhedsproblemer, der ellers ville koste værdifulde værkstedstimer.

Når du laver en aftale med Elektro Gruppen, kan du være sikker på, at vi kommer til aftalt tid og leverer et stykke kvalitetsarbejde. Vi udfører et komplet lifteftersyn ud fra dit konkrete behov og ønsker kombineret med vores professionelle anbefalinger. Du betaler ikke for noget, du ikke har behov for – men vi sikrer, at du har det, der skal til, for at lift og løftegrej i dit værksted fungerer optimalt.

– Vi udfører lovpligtige eftersyn på autolifte, MC-lifte, lastvognslifte og buslifte. Uanset om du har en 4-søjlet lift, en 2-søjlet lift, en 2-stemplet lift eller en 1-stemplet lift, kan vi løfte opgaven, fortæller afdelingsleder Jacob Kildedal.

Når vi er på besøg, kan du samtidig få lavet service på blandt andet:

  • Donkrafte
  • Værkstedspressere
  • Gearkasseløfter
  • Kraner
  • Kompressorer
  • Hjulløftere

Kvalitet og fleksibilitet er i højsædet
Med Elektro Gruppen får du den helt rigtige servicepartner. Vores team består af nogle af landets dygtigste specialister med en bred kompetencepallette, masser af erfaring og et stort produktkendskab. Samtidig har vores montører udgangsstation i deres bopæl – så vi altid er tæt på vores kunder. Den kombination giver os de bedste forudsætninger for service og reparation af højeste kvalitet. Faktisk kan vi i langt de fleste tilfælde reparere skaden på din adresse ved første besøg.

Om Elektro Gruppen
Elektro Gruppen består af specialister og eksperter, der kombinerer unik erfaring med den nyeste viden. Det sikrer den bedst mulige service og kvalitet til vores kunder. Vi kan være med i hele eller dele af vores kunders projekter – helt fra de første tanker til indkøring og levering. Med Elektro Gruppen får en du professionel og kvalitetsbevidst partner, der har øje for din virksomheds individuelle ønsker og behov.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller besøg!

Jacob Kildedal
Afdelingsleder, liftservice

+45 2168 6335
jk@elektro.dk

12-02-2021

Optimeret tavleproduktion

Hos Elektro Gruppens tavleproduktion er alle unødvendige arbejdsgange fjernet og alle processer er optimeret. Der er et stort fokus på effektivisering og optimering af arbejdsgange igennem arbejdet med Lean.

Elektro Gruppen har lang erfaring med tavleproduktion, øget efterspørgsel har gjort det nødvendigt med en produktion der er modellerbar. Det betyder, at der er mulighed for, at der kan flyttes rundt i opsætningerne for på den måde bedst at kunne tilpasse produktionen til opgaven. Den måde at arbejde på skaber konkurrencedygtige produkter, siger afdelingsleder René Mørk Sand.

For René har det været afgørende at kunne effektivisere produktionen igennem årene. ”Du skulle have set for år tilbage, da havde vi armene over hovedet, fordi vi kunne producere omkring 300-400 tavler om året. Det syntes vi var ret godt gået, og det var det også dengang. Men allerede året efter kunne vi producere omkring 6500 tavler” siger René.

”Når man ser på tavleproduktionen, så ser man en produktion, der er omstillingsparat og agil i markedet. Når vi er agile i vores produktionsform, så får vores kunder også et agilt produkt, og derved bliver de også agile i deres marked, hvilket er et stærkt konkurrenceparameter ved slutbrugeren” fortæller René videre.

Elektro Gruppen er ikke færdige med at have fokus på effektivisering og optimering, den opgave er i fokus hver eneste dag. ”Tavleproduktionen vil altid fremstå som den bedste udgave af sig selv. Derfor kan man som kunde altid føle sig i trygge hænder hos os”, siger René. Han fortæller videre, at man i afdelingen har stor fokus på at give alle kunder en tryg og god proces. Procesforløbet er en vigtig del af arbejdet i Elektro Gruppens tavleproduktion. ”Vi tager vores kunder i hånden fra opstarten af et projekt og følger dem tæt til vi afleverer det færdige produkt. Vi ved, hvor vigtigt et godt forløb er, så vi er altid rigtig godt forberedte på hvad der møder os, så vores kunder altid føler sig i gode hænder hos os” afslutter René.

Renè Mørk Sand

Afdelingsleder

rsa@elektro.dk 

+ 45 28 83 77 00

Tavleproduktion
Tavleproduktion i Elektro Gruppen

12-01-2021

Ny service hos Elektro Gruppen – værkstedsindretning

Forberedelse er fundamentet for det perfekte værksted

At opføre og drive det perfekte værksted handler ikke kun om at have det rigtige udstyr i en flot bygning. Arbejdsgange, processer, udstyr, drift og vedligeholdelse skal tænkes ind i indretningen. Hos Elektro Gruppen har vi i samarbejde med en ekstern partner specialiseret os i at projektere, opføre og vedligeholde effektive værksteder til både personbil-, lastbil-, landbrugs- og entreprenørbranchen på et fundament af grundige analyser, skræddersyede løsninger og det bedste udstyr.

Mange års erfaring giver os unikke kompetencer inden for indretning af værksteder til stort set alle typer rullende materiel. Og det gælder både ved nybyggeri, renovering og ombygning.

– Vi er med helt fra starten. Nøglen til succes ligger ikke i at installere det bedste udstyr i den flotteste bygning men i at indrette værkstedet optimalt i forhold til det mest effektive workflow og vedligeholdelse, når værkstedet er sat i drift, siger Jacob Kildedal fra Elektro Gruppen.

Indledende analyser og rådgivning

-For at få den mest optimale indretning i dit værksted så er det vigtigt med indledende analyser og rådgivning. Sammen vil vi kortlægge præcist hvilke funktioner og arbejdsgange, der giver den største kapacitet og den mest effektive drift, når værkstedet er taget i brug.

Når den del er overstået, så kan vi starte på at specificere hvilket udstyr der skal investeres i for at få det perfekte værksted, fastslår Jacob Kildedal.

Vi er med i hele processen og starter med indledende drøftelser omkring rådgivning, projektering og byggemodning af grunden til opførelse af bygningen, indretningen af værkstedet til opfølgning på driften og langvarige serviceaftaler på udstyret, når værkstedet er sat i drift.

-Hele denne proces er skabt for at optimere arbejdsprocesser. Derfor handler det også om at placere bl.a. udstyr og lager på en sådan måde, at medarbejderne lettest får adgang til det, samtidig med at der er et hurtigt og ubesværet flow af køretøjer gennem bygningen. Det nytter jo ikke, at de forskellige køretøjer holder i vejen for hinanden eller spærrer for adgang til udstyr, forklarer Jacob Kildedal

07-12-2020

Åbningstider jul og nytår 2020

Årets sidste måned er startet, det betyder at julen og nytåret nærmer sig. Vi holder lukket fra d. 24 december til og med d. 3 januar.

Vores døgnservice er selvfølgelig altid åben. Vi kan kontaktes på 98 82 07 00.

24 December, LUKKET

25 December, LUKKET

26 December, LUKKE

27 December, LUKKET

28 December, LUKKET

29 December, LUKKET

30 December, LUKKET

31 December, LUKKET

1 Januar, LUKKET

18-09-2020

Stolt sponsor af Magnus Johannesen

Elektro Gruppen er stolt sponsor af Magnus i sæsonen 2020/2021. Magnus har mange flotte resultater bag sig og vi ser frem til at følge ham i fremtiden.

Vi ønsker Magnus held og lykke i sin karriere.

Elektro Gruppen

29-06-2020

Ny brochure

Elektro Gruppen har fået ny brochure. Her kan du læse om alle vores afdelinger, kompetencer og virksomhedens historie.

Læs brochuren her:

Elektro Gruppen 2020 

03-06-2020

Ambrogio robotplæneklippere

Hos Elektro Gruppen er vi autoriseret forhandler af de kvalitetssikre robotplæneklippere fra italienske Ambrogio.

Vil du gerne have, at dine grønne områder er sundere og får et mere frodigt udseende uden at du skal anstrenge dig? Du kan roligt lade en robotplæneklipper fra Ambrogio gøre arbejdet for dig. En plæneklipper fra Ambrogio giver dig en nøjagtig, omhyggelig og sikker klipning. Du får et sundere, tættere græs, som har brug for mindre gødning og du slipper for at skulle bortskaffe overflødigt græs.

De mange modeller fra Ambrogio giver dig frihed. Alle plæneklipperne er utrættelige, de fungerer diskret og respekterer din frihed. Alle græsklippere fra Ambrogio er bygget op på den måde, at motorens styrke, batteriernes effektivitet og de intelligente klippesystemer reducerer arbejdstiden og derved forkorter robottens tid på græsplænen.

Uanset om du skal bruge en plæneklipper til din lille fine have eller til store grønne arealer, så er en robotplæneklipper fra Ambrogio den rigtige løsning. Der findes en Ambrogio plæneklipper til ethvert behov. De mange forskellige modeller opfylder forskellige krav og ønsker. Du kan læse mere om de forskellige modeller lige her.

Ambrogio robot

Maj 2020

Elektro Gruppen støtter Kræftens Bekæmpelse og er erhvervspartner 2020/2021.

Du kan læse mere om et erhvervspartnerskab her hos Kræftens Bekæmpelse. 

Marts 2020

Elektro Gruppen har i starten af marts måned 2020 tilføjet en ny afdeling til de allerede eksisterede kompetencer – vores nye Automationsafdeling skal sikre, at vi hele tiden kan levere den optimale løsning og service til kunderne, hvor omfattende viden og erfaring er i højsædet.

Afdelingens primære beskæftigelsesområde er el-orienterede opgaver indenfor fejlfinding og udbedring på industrielektriske anlæg ved produktionsstop. Det vil ligeledes blive afdelingens opgave at overvåge og optimere produktionsudstyr, samt at udvikle og opbygge specialstyreskabe.

Vores mål er at sikre vores kunder projektering af hardware og software samt produkt og applikationsoptimering. Vi hjælper med at opnå de størst mulige tekniske, miljømæssige, økonomiske og konkurrencemæssige fordele for dig og din virksomhed.

Hos Elektro Gruppen ønsker vi Rune Kibsgaard Korshøj, Rasmus Gregers Hoven, Steffen Dahl Larsen, John Quitzau Madsen, Ivan Hroar Tenney Jordan og Michael Nielsen(ikke tilstede på billedet) velkommen til!

 

 

 

Pressemeddelelse december 2019

Elektro Gruppen satser på udvikling

Elektro Gruppen A/S er i positiv vækst og favner den store udvikling, som branchen er i. I første kvartal af 2020 ser det nyeste skud på stammen hos Elektro Gruppen dagens lys. Dette nye tiltag er en Automationsafdeling, hvortil der i øjeblikket søges nye kompetente medarbejdere. Den nye afdeling får til huse på Maltvej i Brønderslev.

Elektro Gruppen A/S tilfører endnu et spændende fagområde til virksomheden. Elektro Gruppens kunder er primært indenfor industri, el-installatører og landbrug. Den nyoprettede Automationsafdeling skal bidrage til vækst og udvikling og ligeledes sikre nye og eksisterende kunder den bedste service på netop disse områder.

Den nye afdeling vil primært beskæftige sig med el-orienterede opgaver indenfor fejlfinding og udbedring på industrielektriske anlæg ved produktionsstop. Det vil ligeledes blive afdelingens opgave at overvåge og optimere kunders produktionsudstyr, samt at udvikle og opbygge styreskabe.

Elektro Gruppen ønsker at være kundens ’One Stop Shop’. Derfor er det uhyre vigtigt hele tiden at følge udviklingen og turde at gå forrest. Elektro Gruppen arbejder hele tiden målrettet imod tilfredse kunder, hvilket er muligt med kompetente og udviklingsorienterede medarbejdere, som hele tiden arbejder henimod den nyeste udvikling indenfor netop deres ekspertise område.

Den nye Automationsafdeling er et vigtigt skridt imod at sikre, at Elektro Gruppen hele tiden kan levere den optimale løsning og service til kunderne, hvor omfattende viden og erfaring er i højsædet.

Back To Top
Kurv

Kurv

Varen er fjernet. Fortryd

Indtast venligst din email adresse E-mail og kodeord er ikke korrekt eller e-mailen findes ikke.

Skjul Du skal angive dit kodeord

Glemt dit koderod?

Indtast venligst dit navn

Indtast venligst din adresse

Indtast venligst postnummer Indtast venligst by

Please enter your country

Indtast venligts dit telefonnummer

Indtast venligst din email adresse

You must accept our terms to be able to signup

Glemt dit kodeord? Indtast venligst din email adresse.
Du vil herefter modtage en mail med et link til ændring af din adgangskode.

Error message here!

Tilbage til login

Close