skip to Main Content
Bemærk: Vores webshop holder ferielukket i uge 29 & 30. Eventuelle ordrer bliver behandlet fra mandag d. 29. juli

15-07-2024

Overvejer du at outsource din eltavleproduktion?

Der er mange ting, man skal vurdere, når man overvejer at outsource sin eltavleproduktion til en ekstern partner. Vi vil gerne hjælpe dig i den proces. Derfor har vi samlet vores fem vigtigste råd:

 1. Vælg en partner med gennemsigtighed i processen:
  Når du outsourcer din eltavleproduktion, er det afgørende at vælge en partner, som værdsætter åben kommunikation og gennemsigtighed. Sørg for, at din produktionspartner tilbyder detaljerede opdateringer gennem hele produktionen, så du føler dig involveret og i kontrol, selvom du ikke er fysisk til stede.
  .
 2. Prioritér datasikkerhed og fortrolighed:
  Vælg en produktionspartner, der forstår betydningen af datasikkerhed og fortrolighed, og som har strenge politikker og procedurer på plads for at beskytte dine oplysninger. Dette er især vigtigt, hvis din produktion involverer følsomme oplysninger.
  .
 3. Søg fleksibilitet og tilpasningsevne:
  Verden ændrer sig hurtigt, og din produktionspartner bør være i stand til at tilpasse sig ændringer i dine behov og krav. En partner, der kan håndtere specifikke, unikke eller skiftende krav effektivt, vil være afgørende for at opretholde både kvalitet og effektivitet i din produktion.
  .
 4. Insistér på ekspertise og erfaring:
  Vælg en partner med en solid baggrund og dyb ekspertise inden for eltavleproduktion. Det sikrer, at selv komplekse og teknisk udfordrende projekter bliver håndteret professionelt, og at den endelige løsning opfylder både dine og industriens standarder.
  .
 5. Vurdér den langsigtede værdi:
  Når du overvejer at outsource, bør du kigge ud over de umiddelbare omkostninger og vurdere den langsigtede værdi, som en ekstern partner kan bringe til din virksomhed. Det inkluderer ikke kun økonomisk besparelse, men også værdien af at tilføje ekspertise, forbedre effektivitet, og muligheden for at bruge dine interne ressourcer på kerneaktiviteterne i din virksomhed.

Husk: Et velovervejet valg af produktionspartner kan føre til betydelige fordele, herunder forbedret effektivitet, innovation og konkurrenceevne på markedet.

 

Hos Elektro Gruppen har vi mange års erfaring med eltavleproduktion, og vi er både ISO 2015:9001certificeret og UL-certificeret. Vores partnerskaber strækker sig langt, og vi hjælper i mange dele af vores samarbejdspartneres processer. Vi kan være med i hele og dele af processen – helt fra de første ideer til produktion og installation. For os er det vigtigt, at du som partner får følelsen af, at vi er en ekstern kollega. At vi er din eksterne eltavleproduktion og ikke blot en leverandør.

Du kan læse mere om vores eltavleproduktion her

 

12-07-2024

God sommer fra os i Elektro Gruppen

Vi har normale åbningstider hele sommeren!

Ferieperioden er ved at være godt i gang, og det gælder selvfølgelig også hos os. Du kan dog roligt kontakte os, for vi kører nemlig med normale åbningstider hele sommeren. Vi er klar til at hjælpe dig med alt inden for industri– og smedeopgaver, elektromekanik, tavleproduktion, automation og styring, pumpesalg og -service, trykluft, nitrogen– og oxygensystemer samt liftservice.

Fang os på kontorerne, i værkstederne og på vejen:

Mandag:           07.00-15.30
Tirsdag:             07.00-15.00
Onsdag:            07.00-15.00
Torsdag:            07.00-15.00
Fredag:              07.00-14.00

Og som altid sidder vi klar på vores vagttelefon alle døgnets timer, hvis uheldet skulle være ude hos dig.

Du skal bare ringe: 98 820 700 📞

Rigtig god sommer til jer alle!

 

02-07-2024

Hvilke rørsystemer skal jeg vælge?

Der er flere rørsystemer at vælge imellem, hvis dit eksisterende trænger til en udskiftning eller en gennemgang. Men hvordan finder man rundt i rør-junglen? Vi har et bud på et godt valg med optimal tæthed og minimal vedligeholdelse.

 

Når det gælder rørsystemer, der både er driftssikre og har høj ydeevne, er det svært ikke at nævne Transair aluminiumsrørsystemer fra Parker Hannifin. Disse systemer er nemlig et oplagt valg, når det drejer sig om trykluft, inerte/neutrale gasser samt vakuum.

 

Her har vi listet nogle af fordelene ved Transair rørsystemer:

 • Høj ydeevne og optimal tæthed
 • ISO-9001 certificeret
 • Hurtig og nem installation uden behov for svejsning, limning eller krympning
 • Op til 4 x så hurtig installation som traditionelle rørsystemer
 • Problemfri integration med eksisterende systemer
 • Energi- og omkostningsbesparelser grundet et effektivt design

 

Du kan se en uddybet version af de forskellige fordele her: /transair-roersystemer/

 

Elektro Gruppen – din Transair-partner

Vi både forhandler, dimensionerer, installerer og servicerer – og vi har et stort lager af Transair-rør og -komponenter. Det betyder, at vi kan hjælpe med alt fra den indledende fase og til slutfasen af dit projekt. Vores lager gør det muligt at levere og igangsætte hurtigt, så du undgår en masse ventetid. At vi er forhandler af Transair gør desuden, at vi nemt og med hurtig leveringstid kan få eventuelle ekstra dele.

  

Har det vækket din nysgerrighed?

Vi står klar til en uforpligtende snak om, hvordan Transair rørsystemer kan være en gevinst for din virksomhed. Ring 98 820 700 eller kontakt en af vores specialister direkte:

Per Christensen
pc@elektro.dk
2024 5455

 

15-05-2024

To-hånds-betjening til optimeret arbejdsmiljø

Til et mere trygt og effektivt arbejdsmiljø har vi lavet en to-hånds-betjent kasse, designet til at optimere sikkerheden ved arbejde med luftstyrede maskiner. Vores løsning kræver, at montøren betjener kassen med begge hænder samtidig, hvilket mindsker risikoen for, at hænder eller fingre kommer i klemme mellem maskinernes bevægelige dele.

 

Fordele ved vores to-hånds-betjente kasse

 • Optimeret sikkerhed: Montørens hænder holdes væk fra usikre områder, da begge knapper skal trykkes på samtidig for at aktivere maskinen.
 • Tilpasset dine behov: Løsningen kan skræddersys ud fra dine maskiners specifikke krav, uanset om der arbejdes med luftstyrede maskiner eller fx i ATEX-områder.
 • Hurtig installation: En nem og effektiv måde at forbedre arbejdsmiljøet på med kort leveringstid og nem installation.

 

Erfaring med arbejdsmiljøoptimeringer

Vi laver forskellige opgaver, bl.a. sikkerhedsafskærmning, optimering af såvel ergonomi som belastning gennem tryk/skub/løft og meget mere.

Vi har stor erfaring i at sparre med vores samarbejdspartneres/kunders sikkerhedsudvalg til problemstillinger eller optimeringsønsker, og i fællesskab finde frem til en god løsning. En løsning, som vi også kan realisere og installere.

Sig til, hvis du også kan bruge vores hjælp 😊 Vi vil hellere end gerne bidrage til din virksomheds arbejdsmiljøoptimeringer! Ring til vores afdelingsleder, Per Christensen på: + 45 20 24 54 55.

 

Læs mere om vores industriafdeling her

 

 

08-05-2024

Husk vedligehold af din kompressor – det betaler sig!

En velfungerende kompressor kan være nøglen til en effektiv produktion. Derfor er regelmæssig kompressorservice vigtigt.

 

 • Øget effektivitet: Regelmæssig service sikrer, at kompressoren kører så effektivt som muligt. Det kan reducere energiforbruget, da en velvedligeholdt maskine typisk bruger mindre energi end en maskine, der ikke er ordentligt serviceret.
 • Længere levetid: Ved at udføre regelmæssig vedligeholdelse kan du forlænge kompressorens levetid. Dette skyldes, at tidlig identifikation og reparation af små problemer kan forhindre, at de udvikler sig til større og mere kostbare problemer.
 • Forebyggelse af nedbrud: Planlagt vedligeholdelse kan hjælpe med at identificere og løse problemer, før de fører til nedbrud. Dette er afgørende for at minimere driftsstop og undgå uforudsete driftsforstyrrelser, der kan være meget kostbare.
 • Forbedret sikkerhed: En korrekt vedligeholdt kompressor er sikrere at bruge. Dette reducerer risikoen for ulykker og sikkerhedsproblemer på arbejdspladsen.
 • Overholdelse af regler: Mange industrier har strenge regler for udstyrssikkerhed og miljøbeskyttelse. Regelmæssig kompressorservice sikrer, at du overholder disse regler og undgår bøder eller retlige konsekvenser.
 • Optimering af ydeevne: Servicecheck kan omfatte justeringer, der optimerer kompressorens ydeevne til specifikke driftsforhold, hvilket kan forbedre både ydeevnen og effektiviteten.
 • Mindre vedligeholdelsesomkostninger på lang sigt: Selvom der er omkostninger forbundet med regelmæssig service, kan det ofte være billigere på lang sigt, da det minimerer behovet for dyre reparationer eller udskiftning af komplette systemer.

 

Hvornår har du sidst fået tjekket din kompressor? Lad ikke små problemer blive til store udfordringer. Kontakt os for at planlægge din næste service!

 

Læs mere her: /trykluft-og-kompressor-hos-elektro-gruppen/

 

07-05-2024

Lukket Kristi Himmelfartsdag og fredag d. 10. maj 🔵

 

𝗗. 𝟵. 𝗼𝗴 𝟭𝟬. 𝗺𝗮𝗷 holder vi lukket i Elektro Gruppen, men du kan altid fange os på vores vagttelefon. Den er åben alle årets dage – og nætter med 😊.

 

Ring til vores hovednummer 𝟵𝟴 𝟴𝟮𝟬 𝟳𝟬𝟬, og så vil du blive stillet igennem til vagten. 📞

 

Rigtig god Kristi Himmelfartsdag eller -ferie til jer alle 🌞.

 

18-04-2024

Optimér din produktion med nitrogensystemer

I Elektro Gruppen forstår vi de udfordringer og omkostninger, der følger med traditionelle metoder til forsyning af nitrogengas. Vores løsninger, herunder den innovative NitroCube fra MSS Laser og pålidelige nitrogengeneratorer fra Parker Hannifin, er designet til at tackle disse udfordringer ved at gøre det muligt for virksomheder at producere deres eget nitrogen on-site. Her giver vi svar på de mest almindelige spørgsmål om vores nitrogensystemer:

Produktet og teknologien

Vores nitrogengeneratorer anvender avanceret PSA (Pressure Swing Adsorption) og membranteknologi, som effektivt adskiller nitrogen fra andre komponenter i luften. Det sikrer renhed efter behov, fra 95% op til 99,999% (5 ppm).


Installation og integration

Implementeringen af vores nitrogensystemer kræver minimalt med ændringer i din eksisterende produktion. Vores eksperter vurderer jeres specifikke behov for at sikre en problemfri installation og optimal placering med hensyn til plads, ventilation og strømforsyning.


Økonomi og ROI

Nitrogensystemerne har en forventet levetid på mindst 10 år med en ROI, der oftest kan realiseres inden for de første 2-3 år, afhængigt af jeres specifikke anvendelse og driftsomkostninger. Systemerne er designet til en lang levetid med minimal vedligeholdelse.


Drift og vedligeholdelse

Regelmæssig vedligeholdelse er nødvendig for at sikre optimal drift, men vores systemer kræver minimalt vedligehold og er konstrueret til let at kunne installeres. Vi tilbyder fuld support og serviceaftaler, så jeres nitrogengenerator kører effektivt år efter år.


Sikkerhed og overholdelse

Sikkerheden er integreret i designet af alle de nitrogensystemer og -generatorer i vores portefølje. Ved at producere nitrogen on-site minimeres risikoen forbundet med håndtering og opbevaring af højttryksbeholdere eller flydende nitrogen.


Skalerbarhed og fremtidig tilpasning

Vores nitrogengeneratorer er designet til at kunne skaleres og tilpasses, så de opfylder fremtidige behov. Uanset hvor meget din virksomhed vokser, kan vores systemer udvides for at imødekomme øget behov for nitrogen.


Økonomiske fordele

“Fragt pr. leverance”, “ADR-tillæg”, “Energitillæg”, og andre gebyrer bliver en saga blot. Med et nitrogensystem fra Elektro Gruppen producerer du dit eget nitrogen, hvilket fjerner disse omkostninger og forbedrer din bundlinje.


Detaljeret overblik og besparelser

Ved at skifte til egenproduktion af nitrogen får du fuld kontrol over din forsyning. Dette betyder ingen ventetid på leverancer, ingen forsinkelser og ingen nedetid. Med systemer som NitroCube kan du endda overvåge og justere dit forbrug i realtid for maksimal effektivitet.

 

Lad os hjælpe dig

Overgangen til on-site nitrogenproduktion er ikke blot en besparelse på omkostningerne; det er et skridt mod større uafhængighed, effektivitet og bæredygtighed. Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder med nitrogensystemer og -generatorer. Giv os et kald på 98 820 700.

Læs mere om egenproduktion af nitrogen her: /egenproduktion-af-nitrogen-giver-store-besparelser/

25-03-2024

God påske fra Elektro Gruppen 🐣

Nu er påskedagene lige om hjørnet – og flere har allerede taget feriebrillerne på. Der er måske allerede taget hul på den første påskeæg-jagt 😉

Hos Elektro Gruppen holder vi lukket i påskedagene. Det vil sige, at vi lukker ned 𝗳𝗿𝗮 𝗼𝗴 𝗺𝗲𝗱 𝘁𝗼𝗿𝘀𝗱𝗮𝗴 𝗱. 𝟮𝟴. 𝗺𝗮𝗿𝘁𝘀, 𝗼𝗴 𝘀𝗮̊ 𝗲𝗿 𝘃𝗶 𝘁𝗶𝗹𝗯𝗮𝗴𝗲 𝗶𝗴𝗲𝗻 𝘁𝗶𝗿𝘀𝗱𝗮𝗴 𝗱. 𝟮. 𝗮𝗽𝗿𝗶𝗹.

 

Det betyder, at vores åbningstider i denne uge (uge 13) er følgende:

Mandag:   07.00-15.30
Tirsdag:    07.00-15.00
Onsdag:    07.00-15.00
Torsdag:   Lukket
Fredag:      Lukket
Lørdag:      Lukket
Søndag:     Lukket

Mandag (uge 14): Lukket

Du kan dog altid fange os på vores døgnvagt, hvis uheldet er ude: 98 820 700.

 

Vi ønsker jer alle en rigtig god påske! 🐣🐥🐰🍾

 

God påske fra Elektro Gruppen

08-03-2024

9 x ISO 9001-certificering!

Vi er stolte over at kunne meddele, at vi endnu engang er blevet re-certificeret i ISO-9001:2015-standarden i vores tavleproduktion og automation/eltavle- og automationsløsninger.

 

Vi fortsætter stimen: ISO 9001-certificeret for niende år i træk

I Elektro Gruppen har vi altid haft et vigtigt mål: At levere arbejde af topkvalitet, som både vi og vores kunder kan være stolte af. Det er med stor glæde, vi kan meddele, at vores tavleproduktion og automationsløsninger igen har opnået ISO 9001:2015-certificeringen. Dette er niende år i træk, vi står her, og det føles hver gang lige så godt.

Læs mere om vores Tavleproduktion og Automation

 

Kvalitet i hver eneste detalje

For os er kvalitet ikke bare en del af det, vi gør; det er, hvad der er med til at drive os hver eneste dag. ISO 9001 er ikke bare et certifikat, men et løfte om, at vi tager vores arbejde med kvalitet seriøst – fra de store linjer til de mindste detaljer.

 

Konkrete fordele for vores samarbejdspartnere

Vores ISO 9001-certificering sikrer, at vi leverer:

 • Optimeret kvalitetsstyring: Gennem optimerede processer og strømlinede arbejdsgange sikrer vi en konstant høj kvalitet i alle leverancer.
 • Effektivitet i leverancer: Vores certificerede processer bidrager til at reducere omkostninger og forbedre leveringstider.
 • Risikominimering: Ved at følge internationale kvalitetsstandarder mindsker vi risiciene i leveringskæden og skaber pålidelige resultater

 

Bevis på vores forpligtelse

Vores engagement i kvalitet går ud over certificeringen. Vi arbejder tæt sammen med vores samarbejdspartnere for at forstå deres unikke behov og udfordringer. Vi ser re-certificeringen som et skulderklap, men også som en påmindelse om, at vi altid skal stræbe efter at gøre tingene endnu bedre for vores kunder.

 

27-02-2024

Velkommen til Dan – vores nye ekspert i lift- og trykluftservice!

Hos Elektro Gruppen er vi stolte af vores teams af dygtige specialister, der alle er med til at levere kvalitetsservice og -løsninger til vores kunder og samarbejdspartnere. I den forbindelse er vi glade for at have kunne byde velkommen til Dan Jensen, som er den nyeste tilføjelse til vores lift- og trykluftafdeling.

Med flere års erfaring inden for lift- og trykluftbranchen bringer Dan en dybdegående forståelse og et højt niveau af faglighed til vores team. Som servicetekniker skal han sammen med resten af teamet være med til at sørge for, at vores kunders lifte og trykluft kører som smurt. Det glæder både planlagte serviceeftersyn som akutte nedbrud. Vi er klar dag og nat alle årets dage!

 

Du kan fange Dan på: 

dje@trykluft.dk 

Tlf: 2020 2406

 

Velkommen om bord, Dan!

Du kan læse mere om vores trykluftafdeling her

Og vores liftafdeling her

06-02-2024

Svendeprøve i hus!

I fredags var det en særlig dag i Elektro Gruppen. Vores industrielektrikerlærling, Jonas, var nemlig i fuld sving med at fremvise sin svendeprøve på TECHCOLLEGE – og alt gik flot!

Stort tillykke Jonas! 🌟 Det er stærkt gået 💪

Nu kan vi glæde os over, at Jonas fortsætter i Team Elektro Gruppen som vores nyansatte industrielektriker 🙌.

 

23-01-2024

Tættere på vores kunder på Sjælland

2024 startede ud med, at vi kunne åbne en helt ny afdeling. Vores primære mål med vores nye Albertslundafdeling er at bringe vores ekspertise og service tættere på vores kunder på Sjælland. For os er det vigtigt med lokal tilgængelighed, og vores team er klar til at besøge og hjælpe vores kunder i hele regionen. Læs mere her.

I spidsen for vores afdeling på Sjælland har vi Michael Christensen, som bringer mere end 30 års erfaring inden for trykluft og 20 års ekspertise inden for gasgeneratorer og -systemer. Han er din lokale ekspert, der sidder klar til at besvare dine spørgsmål – og han kommer også gerne forbi din virksomhed.

Kontakt Michael

Fang Michael på tlf.: 4022 9080 eller via e-mail: mch@trykluft.dkfor at drøfte, hvordan Elektro Gruppen kan hjælpe med at optimere dine industrielle processer og tilbyde skræddersyede løsninger inden for trykluft og nitrogen.

 

19-01-2024

Kollaborativ robot gør en forskel hos CUBIC

Med installationen af en kollaborativ robot, har CUBIC oplevet en markant forbedring i deres produktionsproces. Vi har netop afsluttet installation af en ny cobot.

 

Udfordringen og løsningen

CUBIC stod pludselig overfor en udfordring, da deres eksisterende robotløsning på deres lokation i Åbybro brød sammen. Det medførte, at de måtte gå tilbage til at håndtere metalplader manuelt. Det var både tidskrævende og fysisk belastende, hvilket hurtigt fik understreget robottens betydning i produktionen.

”Når robotten ikke er der, kan det virkelig mærkes, hvilken forskel den gør. Når vi skal tilbage til manuel håndtering af pladerne, er robottens værdi tydelig,” fortæller Simon Kristensen, PTA-ingeniør hos CUBIC.

Derfor blev det afgørende at igangsætte et nyt robotprojekt. Et projekt, der blev søsat, udviklet og implementeret i samarbejde med vores automationsteam i Elektro Gruppen. Løsningen blev installation af en kollaborativ robot fra Omron. Valget faldt på denne model bl.a. på grund af dens avancerede vision-system og evnen til nemt at kunne integreres i CUBICs eksisterende arbejdsflow.

 

En kollaborativ robotpartner

Robotten er designet til at flytte og trække plader hen til en maskine, der valser en kant for påsætning af gummilister. Det gør den ved hjælp af vakuum. Denne bevægelse skal laves mange gange i løbet af en dag – og det er helt perfekt for en robot.

Ved at reducere mængden ensidige, gentagne arbejdsopgaver (EGA) har robotten ikke kun optimeret produktionen, men også forbedret arbejdsmiljøet for medarbejderne. Dette har frigivet værdifulde ressourcer, som nu kan anvendes produktivt andre steder i virksomheden.

 

Fleksibilitet og sikkerhed

Cobots skiller sig ud fra resten af ”robotfamilien” med deres fleksibilitet og evne til at arbejde side om side med en medarbejder. De er nemme at programmere og træne, hvilket gør dem ideelle til dynamiske produktionslinjer. Sikkerheden er en central faktor i CUBICs produktionsmiljø. Det har vi også taget højde for i dette automatiseringsprojekt, da vi har installeret et lasersystem, der identificerer, hvis nogen træder ind i robottens arbejdsområde. Det sikrer en samarbejdszone for både robot og mennesker.

 

Fordele i produktion med en cobot

 • Mindsket EGA (ensidige gentagne arbejdsopgaver): Robotten reducerer behovet for manuel udførelse af monotone og gentagne opgaver.
 • Optimering af produktion og ressourceforbrug: Med robottens præcision og hastighed optimeres både produktionstid og ressourceforbrug.
 • Frigivelse af ressourcer: Medarbejdere, der tidligere var bundet til gentagne opgaver, kan nu omfordele deres tid og kompetencer til andre vigtige opgaver.
 • Fleksibilitet: Robotten er flytbar og kan derfor nemt omplaceres i forskellige produktionsområder.

 

Et stærkt samarbejde

Hos Elektro Gruppen er vi vilde med robotter og automatisering, så det har været et spændende projekt at deltage i.

”Samarbejdet med Elektro Gruppen har ikke blot været en opgaveløsning, men et godt partnerskab. Teamet har været meget hjælpsomme, engagerede og hurtige til at eksekvere – og så er det altid fedt at arbejde sammen med andre, der også er passionerede omkring robotteknologi,” siger Simon Kristensen, PTA-ingeniør hos CUBIC.

 

”Vi har haft nogle rigtig gode dialoger om forbedring af sikkerhed og driftssikkerhed, og om hvilke roller CIBUC havde i tankerne for robotten. De var specielt interesserede i den ekstra fleksibilitet, som Omrons robotsortiment gav, per deres indbyggede vision system, da de gerne vil undersøge robotmuligheder til andre operationer. Det lykkedes at finde en løsning, som giver dem gode muligheder for at eksperimentere.

Vi har brugt programmerings-, test- og indkøringsfaserne til oplæring, hvor operatør er blevet sat grundigt ind i TMFlow software. Siden har de selv tilføjet yderligere produkter og programmer til robotten og generelt været selvkørende,” fortæller vores automatiktekniker, Hroar Tenney Jordan.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Er din virksomhed klar til at tage skridtet mod en mere effektiv og fremtidssikret produktion? Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at realisere dit automatiseringsprojekt.

Robotsamarbejde hos CUBIC

09-01-2024

Elektro Gruppen udvider med ny afdeling på Sjælland!

📅 2. januar 2024 – En Milepæl for Elektro Gruppen A/S

Vi starter det nye år med en spændende nyhed! Elektro Gruppen er stolte af at annoncere åbningen af vores nye afdeling i Albertslund på Sjælland fra og med den 2. januar 2024. Det er en milepæl i vores fokus på at styrke vores landsdækkende service og bringe vores ekspertise og kompetencer tættere på vores kunder.

 

Tættere på vores kunder

Med denne udvidelse bringer vi Elektro Gruppens ekspertise og service tættere på vores kunder i Sjælland-regionen. Vi tilbyder selvfølgelig det fulde spektrum af vores tjenester, men hovedfokus vil til at starte med være på liftservice, kompressorer, trykluft samt nitrogensystemer og gasgeneratorer.

”Vi har glædet os meget til at få søsat den nye afdeling i Albertslund og til at fortsætte med at levere kvalitetsløsninger – nu endnu tættere på alle vores kunder rundt omkring i hele Danmark,” fortæller Morten Frølund Petersen, direktør og medejer i Elektro Gruppen.

 

Lokal tilstedeværelse, global kvalitet

I Elektro Gruppen er vi stolte af at kunne kombinere lokal tilgængelighed med globale kvalitetsstandarder. Vores team på Sjælland består af erfarne fagfolk, som er klar til at levere den samme høje service og ekspertise, der er en del af Elektro Gruppens DNA.

Vores afdeling i Albertslund er designet til at være en praktisk base for vores servicemontører og salgsrådgivere på Sjælland, så vi hurtigere kan hjælpe vores kunder lokalt

 

Hvad betyder det for vores kunder på Sjælland?

 • Lokal ekspertise: Med vores nye afdeling bringer vi vores ekspertise inden for bl.a. nitrogen, gasgeneratorer, kompressorer og lifte direkte til din virksomhed.
 • Hurtigere service: Vores lokale tilstedeværelse betyder hurtigere respons og service for vores kunder i regionen.
 • Samme høje kvalitet: Som altid, kan du forvente den samme høje standard af service og produkter, som er kendetegnet for Elektro Gruppen.

 

Adresse og kontaktinformation på vores Sjællandsafdeling

 • 📍 Holsbjergvej 28, 2620 Albertslund
 • 📞 98 820 700
 • 📧 mch@trykluft.dk

 

Elektro Gruppen: Din samarbejdspartner og one stop shop – uanset hvor i Danmark du befinder dig.

02-01-2024

Velkommen til Michael – Vores nyeste ekspert

Det er med stor begejstring, at vi kan byde Michael Christensen velkommen til Elektro Gruppen-familien fra 1. januar 2024. Med mere end 30 års erfaring inden for trykluft og 20 års ekspertise i gasgeneratorer og -systemer, er Michael en stærk tilføjelse til vores voksende virksomhed.

Ekspertise i trykluft og gas

Michael besidder en dybdegående viden og erfaring inden for trykluftsystemer og gasproduktion, herunder nitrogen, oxygen og hydrogen. Hans tiltrædelse er afgørende for at udvide vores rækkevidde og styrke vores position på markedet, især med fokus på at hjælpe vores kunder på Sjælland.

– Elektro Gruppen har en god synergi mellem de mange og forskellige kompetencer, som virksomheden besidder. Det åbner op for et væld af muligheder og giver os en stærk enhed. Samtidig er det en klar fordel for kunderne – de har nemlig adgang til al denne ekspertise gennem ét enkelt kontaktpunkt. Det gør det nemmere og mere effektivt for dem at udnytte hele spektret af Elektro Gruppens ydelser, fortæller Michael.

Langvarige kundeforhold og service i top

I Elektro Gruppen stiller vi altid skarpt på at opbygge langvarige og stærke kundeforhold. Derfor passer Michael også perfekt i teamet. Det er nemlig også vigtigt for ham at sætte sig ind i kundernes behov og skræddersy løsninger derefter.

Michael er dedikeret til at rådgive og finde den bedste løsning baseret på hver enkelt kundes unikke behov.

– Jeg sætter en ære i at finde den bedste løsning – den løsning, som jeg også selv havde valgt, understreger han.

Solid erfaring med Parker Hannifin

Gennem årene har Michael opbygget solid erfaring med Parker Hannifin-produkter og har et stærkt samarbejde med Parker. Det gælder også deres gasgeneratorer, som muliggør egenproduktion on site.

Af fordele ved virksomheders egen gasproduktion fremhæver han bl.a.:

 • Økonomisk besparelse
 • CO2-besparelse og miljøbevidste løsninger
 • Forsyningssikkerhed og fleksibilitet
 • Reduktion af spild

Kontakt Michael

Fang Michael på tlf.: 4022 9080 eller via e-mail: mch@trykluft.dk til en uforpligtende snak om, hvad der kunne være den bedste løsning inden for trykluft og/eller gas hos dig.

 

Velkommen ombord, Michael!

 

Michael Christen og Morten F Petersen

20-12-2023

God jul & godt nytår

Julen står for døren, og årets afslutning nærmer sig med hastige skridt. I den forbindelse vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske en glædelig jul og godt nytår.

2023 har været et begivenhedsrigt år for Elektro Gruppen. Et særligt højdepunkt var udvidelsen af vores ejerkreds med Brd. Klee A/S som ny majoritetsejer, hvilket har åbnet nye muligheder og perspektiver for vores virksomhed.

Vi har også haft fornøjelsen af at arbejde på mange udfordrende og spændende projekter. Projekter, der ikke kunne have været realiseret uden vores gode samarbejdspartnere og stærke leverandører.

Glædelig jul og på gensyn til et spændende 2024.

Vi ønsker dig, dine kollegaer og familien en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår!

 

Åbningstider i Elektro Gruppen

Hos Elektro Gruppen går vi på juleferie fredag d. 22. december kl. 12.30. Vi holder lukket mellem jul og nytår, og så er vi tilbage igen tirsdag d. 2. januar 2024.

20.12.2023: 07.00 – 15.00
21.12.2023: 07.00 – 15.00
22.12.2023: 07.00 – 12.30

25.12.2023: Lukket
26.12.2023: Lukket
27.12.2023: Lukket
28.12.2023: Lukket
29.12.2023: Lukket

01.01.2024: Lukket
02.01.2024: 07.00 – 15.00

Du kan dog altid fange os på vores døgnvagt, hvis uheldet er ude: 98 820 700.  

 

14-12-2023

Når automation optimerer popcornproduktionen

I et stærkt samarbejde har Elektro Gruppen og KS Technology produceret en avanceret automationsløsning til en førende popcornproducent. Denne løsning har forbedret effektiviteten, optimeret arbejdsflowet og ikke mindst driftssikkerheden, når det drejer sig om produktion af popcornposer til mikrobølgepopcorn.

Millionvis af mikropopcornposer

Popcornproduktionen er en kompleks proces, som kræver præcise og effektive løsninger. I processen spiller folierullen en afgørende rolle. Foliet sikrer nemlig, at popcornene popper effektivt, og det giver sprøde og lækre popcorn.

I 2021 producerede popcornvirksomheden hele 1 milliard popcornposer. Konstant har de mindst 18 store siloer fyldt med majs. For at imødekomme efterspørgslen kører deres produktionslinjer uafbrudt dag og nat, året rundt, med 110 tons majs i omløb. Der er kun pause, når der skal skiftes folieruller ca. hver tredje time. Det er det netop her, at vores automationsprojekt er aktuelt.

Automatiseret rulleskift effektiviserer processen

Med KS Technologys maskine er det nu muligt at skifte mellem folieruller uden at stoppe hele produktionslinjen. Når en folierulle er ved at løbe tør, bliver det signaleret med en blinkende lampe øverst på maskinen. Maskinen udregner selv diameteren på den aktuelle rulle, og når den når et minimum laver den et automatisk skift. Denne avancerede beregning bruges også til at beregne den korrekte hastighed. Samlet gør det, at hovedlinjen med folie altid kan holdes kørende.

Med vakuum bliver folieenderne holdt sammen og hæftet med tape.  Emnerne med tape registreres og kasseres automatisk ved slutningen af linjen, for de skal naturligvis ikke i mikroen.

Automatisering af processen giver et forbedret flow, øget driftssikkerhed, markant optimering og effektivisering af popcornproduktionen. Det giver stor værdi, når der skal produceres et ni-cifret emnetal årligt.

Gennem vores samarbejde med KS Technology har vi fået lavet en løsning, der kan optimere produktion og forbedre output. Det er afgørende i en branche med høje krav til både kvantitet og kvalitet.

Avanceret beregning med Bosch Rexroth

I automatiseringsløsningen har vi implementeret en avanceret beregningsmetode til at beregne rullediameteren. Metoden er udviklet af Bosch Rexroth, der har været en pioner på dette område. Denne funktion tjener to formål: præcis regulering af hastigheden på rulleaksen og problemfrit rulleskift.

Sådan fungerer det:

 • Vi bruger en encoder til at måle positionen og omgangene på rulleaksen, hvilket giver os nøjagtige længdeoplysninger pr. sekund.
 • Samtidig kontrollerer vi spænding og trækker materialet korrekt ved at tage højde for opstrammerens position. Dette forhindrer spild og beskytter opstrammerlageret.

Med vores løsning med Bosch Rexroth er hele denne tekniske proces blevet simpel. Det gør det nemlig muligt at beregne rullediameteren frem for at måle den, hvilket er rigtigt godt til steder, hvor det er svært eller umuligt at få en god diametermåling. Vi kan finjustere efter behov for at optimere det til det aktuelle materiale.

Denne automatisering giver kontrol, præcision og effektivitet i vores produktionsprocessen, som tidligere var udfordrende at opnå.

 

Står du overfor et automatiseringsprojekt? Vi hjælper dig gerne på vej! Læs mere her.

 

24-11-2023

Hemmeligheden bag effektiv industriel ydeevne: Frekvensomformere

Har du nogensinde undret dig over, hvordan moderne industrier opnår en så imponerende effektivitet og præcision? Svaret kan ligge i en overraskende, men vigtig teknologi: Frekvensomformere.

Forestil dig en verden, hvor dine maskiner ikke kun arbejder hårdere, men også smartere; hvor energiforbruget reduceres, mens produktiviteten skyder i vejret. Det lyder næsten for godt, til at være sandt, men det er faktisk virkeligheden med frekvensomformere.

 

Hvorfor er frekvensomformere så afgørende?

Frekvensomformere er nøglen til at styre og optimere ydeevnen af elektriske motorer – hjertet i næsten alle industrielle maskiner. Men hvad gør dem så specielle? Her er et par (ud af mange) fordele:

 • Energibesparelser: Forestil dig at skære en betydelig del af din energiregning væk. Frekvensomformere justerer motorhastigheden efter behov, hvilket reducerer spild og sparer penge.
 • Forlænget levetid på udstyr: Mindre stress på dine maskiner betyder færre reparationer og længere levetid. Frekvensomformere sikrer en blød start og stop, beskytter dit udstyr.
 • Præcision i produktionen: Nøjagtighed er afgørende i mange industrier. Frekvensomformere giver dig kontrol ned til den mindste detalje, hvilket sikrer kvalitet og konsistens.

 

Du kan læse mere om frekvensomformere her. Ellers sidder vi klar på 98 820 700, hvis du er nysgerrig på at høre mere.

Frekvensomformer - Bosch Rexroth

25-10-2023

Global samarbejdspartner på besøg 🌍

I denne uge har vi haft fornøjelsen af at have vores engelske samarbejdspartner MSS Laser på besøg. Det er dem, der bl.a. har udviklet og producerer NitroCube.

MSS Laser betjener en bred vifte af industrier og fokuserer på høj kvalitet og skræddersyede løsninger. Det gør vi også i Elektro Gruppen, og sammen har vi mulighed for at gøre brug af hinandens styrker, kompetencer og ressourcer. Både når det drejer sig om teknologi, ekspertise, knowhow og produktkapacitet.

 

NitroCube – din vej til egenproduktion af nitrogen

En NitroCube kan producere nitrogen 24 timer i døgnet alle årets dage. Det er en plug and play-løsning, der kun kræver strøm og trykluft – så man kan altså hurtigt være selvkørende, når det gælder nitrogenproduktion til fiber- og laserskærer.

Du producerer er kun den mængde nitrogen, du skal bruge – ingen opbevaringsomkostninger eller tab pga. spild. Det betyder også, at du ikke længere at vente på leverancer eller håndtere tomme nitrogenflasker. Med NitroCube kan du producere din nitrogenforsyning, når du har brug for det. Samtidig kan du løbende følge dit forbrug via systemets controller.

Læs mere her: /nitrocube-egenproduktion-af-nitrogen/

23-10-2023

Vinterophold og pleje til din robotplæneklipper

Når vinteren nærmer sig, og græsset ikke længere har brug for klipning, er det det ideelle tidspunkt at give din robotplæneklipper en velfortjent pause. Hos Elektro Gruppen tilbyder vi omhyggelig opbevaring og vintereftersyn af din robotplæneklipper for at sikre, at den er i perfekt stand, når foråret atter melder sin ankomst.

Hvorfor vælge vinterservice og opbevaring hos os?

🛡️ Sikker Opbevaring: Vi giver din robotplæneklipper en beskyttet vinterbolig i et opvarmet lokale, hvor den er beskyttet mod de kolde vintermåneder og potentielle vejrskader.

🔧 Professionelt Eftersyn: Vores erfarne teknikere udfører et omfattende vintereftersyn, herunder vedligeholdstjek, rengøring, elektronisk fejlfinding, og vi udskifter knive og opdaterer softwaren efter behov.

📆 Driftssikker og sæsonklar: Vinterservicen forlænger din robotplæneklippers levetid og hjælper med at undgå uforudsete udgifter. Det anbefales at få lavet service en gang årligt.

Få din robotplæneklipper i topform til den kommende sæson

Kontakt os i dag, og lad os sammen finde en serviceaftale, der passer til din robotplæneklippers behov. Din græsplæne og din maskine vil takke dig til foråret!

Mangler du en robotplæneklipper?

Vi er autoriseret forhandler af Ambrogio robotplæneklippere. Se et udpluk af produkterne her.

 

12-10-2023

Spændende nyt: Brd. Klee er ny majoritetsejer i Elektro Gruppen

I Elektro Gruppen er vi begejstrede for at meddele, at vi nu har en ny medejer med ombord på vores spændende rejse. Brd. Klee A/S er blevet en del af vores Elektro Gruppen-familie og bringer med sig en bred portefølje af kvalitetsprodukter og dybdegående erfaring inden for vores branche.

Denne spændende udvikling markerer et nyt skridt i vores virksomhed, hvor vi sammen vil forfølge muligheder, styrke vores position på markedet og fortsat levere kvalitetsløsninger og -service til vores kunder.

Brd. Klee er ny ejer i Elektro Gruppen

Synergi og værdier i fokus

–  Vi har i al beskedenhed oplevet en del interesse i vores virksomhed de sidste par år. Både Morten og jeg vidste, at hvis det overhovedet skulle komme på tale at sælge en del, så skulle det være til en partner, der deler de samme værdier, som vi værner om i Elektro Gruppen. En partner, der også er med på virksomhedens videre rejse, fortæller adm. direktør og ejer, Lars Sanderhoff.

– Jeg har været ejer af Elektro Gruppen siden 1999, så det er et par år efterhånden. Morten blev en del af ejerkredsen for godt og vel 12 år siden, og sammen har vi fået gjort Elektro Gruppen til det, som det er i dag. Det er jeg stolt af. Men nu er det også vigtigt at være endnu mere klar til fremtiden.

 

Når samarbejdspartner bliver medejer

Det nye ejerskab er ikke ensbetydende med, at vi er i gang med at omstrukturere hele virksomheden, der i dag beskæftiger 62 ansatte. Vi glæder os i stedet til sammen at løfte Elektro Gruppen til næste niveau. Med vores forenede kræfter er vi sikre på, at vi kan skabe synergi gennem vores partnerskab.

– Nu er hverken Lars eller jeg gode til at holde os i ro – så vi fortsætter selvfølgelig. Det bliver med samme funktioner som før. Nu har vi en ny, stærk og solid medejer, og vi tager sammen videre på den spændende rejse i Elektro Gruppen. Det er et udtryk for, at vi er klar til og i gang med næste ryk for vores virksomhed, så vi er rustede til fremtidens udfordringer og muligheder, siger ejer og direktør Morten F. Petersen.

Det er vigtigt for os at fortælle til både kunder, leverandører og samarbejdspartnere, at det ikke betyder ændringerne i dagligdagen. Vi har de samme ydelser, service og produkter – samtidig med at der vil komme flere på hylderne.

 

Brd. Klee – kompetente løsninger til industrien

I Elektro Gruppen har vi samarbejdet med Brd. Klee i mange år, og det har været et stærkt og værdsat samarbejde. Det er vi nu klar til at tage til nye højder.

Brd. Klee Ingeniør- og Handelsaktieselskab er grundlagt i 1944 og beliggende i Albertslund. Firmaet beskæftiger ca. 70 medarbejdere med salg og vejledning, montage og distribution af en bred pallette af anerkendte transmission- og konstruktionskomponenter, inkl. gear og gearmotorer. Selskabets kunder omfatter dansk industri generelt med særlig fokus på maskinbyggerbranchen samt service og vedligeholdelse igennem et netværk af selvstændige og delvist ejede lokale serviceudbydere. Herunder Hoppe og Møldam Elektro ApS med afdelinger i Vejle, Kolding og Ringe på Fyn, samt Ølgod Elektro A/S.

Brd. Klees adm. direktør Lars Ejnar Damgaard Jensen udtaler, at det fælles ejerskab i Elektro Gruppen er en milepæl for Brd. Klee til at udbygge et fastforankret netværk af lokale og dygtige selskaber indenfor den elektromekaniske branche, og at tilkøbet, udover synergier til selskabets øvrige afdelinger, også vil bidrage med nye produkter indenfor trykluft, automation og tavlekonstruktion.

 

Vi ønsker Brd. Klee varmt velkommen og ser frem til at skabe en inspirerende fremtid i fællesskab!

Brd. Klee er ny ejer i Elektro Gruppen

22-09-2023

🌟Succesvirksomhed 2023🌟

I Elektro Gruppen er vi stolte og beærede over at kunne fortælle, at vi for andet år i træk er blevet kåret som en af årets succesvirksomheder. Det betyder, at vi igen er kåret til at være blandt de 1000 mest succesfulde mindre og mellemstore virksomheder i Danmark (ud af ca. 300.000!).

 

Det lange seje træk

Prisen er et symbol på resultaterne af det lange seje træk, og at vores virksomhed evner at skabe vækst og solide finansielle resultater. Derfor er det med stolthed og ydmyghed, at vi kunne modtage denne pris fra BDO Danmark og Spar Nord, som kunne fejre denne milepæl med os.

 

Teamwork gør forskellen

En stor tak til alle vores fantastiske kollegaer i Elektro Gruppen – det gælder både i værkstederne, i marken og på kontorerne. Det er vores fælles indsats, der gør det hele muligt.

 

Tak 💙

12-09-2023

Skab Effektivitet med Fleksibel Automation – Seminar med OMRON

Er du klar til at tage din produktion til det næste niveau? Vores spændende seminar i samarbejde med OMRON dækker alt fra fleksibel automation og tendenser til demonstration af robotløsninger – og hvordan det kan hjælpe dig til at øge effektiviteten og gøre din virksomhed endnu mere konkurrencedygtig.

Seminaret afholdes torsdag den 14. september fra kl. 13.00-16.30 på Maltvej 16, 9700 Brønderslev.

 

Programmet for dagen er:

13:00 Registrering og hotdogs

13:30 Velkomst og introduktion: Kollaborativ palletering & Intern transport med mobile robotter

14:00 Fleksibel produktion med innovative End-of-Line automationsløsninger (OMRON)

14:30 Effektivitet med data: Hvordan gør du nemt data til guld (OMRON)

15:00 Pause

15:15 Partnerpræsentation (Elektro Gruppen)

15:30 Tilskudsordninger til automation i DK (Erhvervshus Nordjylland)

15:45 Networking og dialog med automationseksperter

 

 

Vores mål er at inspirere dig og hjælpe dig med at udforske mulighederne med både fleksibel automation samt kollaborative og mobile robotløsninger i din virksomhed. Dette er en unik chance for at komme tættere på fremtidens produktion. 🙌🤖

 

Du tilmelder dig her

28-08-2023

Første NitroCube i Danmark – egenproduktion er vejen frem

Den første NitroCube på dansk jord er blevet installeret i Grenaa. Ålsrode Smede og Maskinfabrik har nemlig investeret i sådan et nitrogensystem og producerer nu nitrogengas til deres fiberskærer i produktionen. En løsning, der både er god for miljøet og en god forretning.

– Jeg forventer en besparelse på 90 procent. Det ligner en god forretning, siger Brian Basse, direktør og indehaver af Ålsrode Smede & Maskinfabrik, der har produceret nitrogen siden maj 2023.

Du kan læse mere om NitroCube hos Ålsrode Smede & Maskinfabrik her

 

En nem og pålidelig kilde til nitrogen

En NitroCube kan producere nitrogen 24 timer i døgnet alle årets dage. Det er en plug and play-løsning, der kun kræver strøm og trykluft – så man kan altså hurtigt være selvkørende, når det gælder nitrogenproduktion til fiber- og laserskærer. Når man producerer sit eget nitrogen i den renhed og mængde, som laserskæreren har brug for on site, kan besparelserne være meget store – og man undgår spild.

– Der er over 1.200 NitroCubes installeret på verdensplan, og det er med til at understrege produktets potentiale. Derfor er det også med stor fornøjelse, at vi nu har installeret den første på det danske marked, fortæller Carsten Sørensen, der sidder med projektsalg af trykluft og nitrogen i Elektro Gruppen.

Anvender du laserskærer i din produktion?

 

Fokus på bæredygtig fremtid

Ålsrode Smede og Maskinfabrik har aldrig været bange for at gå forrest, når der drejer sig om miljøbevidste investeringer. Virksomheden har rødder tilbage til 1978 og har udviklet sig til en stor og velkørende virksomhed i Grenaa – lige på Danmarks næsetip.

– Vi leder hele tiden efter nye tiltag, der kan være med til at styrke vores miljøprofil – og være sund økonomisk fornuft. Det lovede Elektro Gruppen, at vi kunne opnå ved at producere eget nitrogen i stedet for at få det leveret fra en ekstern leverandør, siger Brian Basse, direktør og indehaver af Ålsrode Smede & Maskinfabrik.

 

Er du nysgerrig på mere om NitroCube? Carsten er klar til at hjælpe

NitroCube hos Ålsrode Smede & Maskinfabrik

NitroCube Installation

25-08-2023

Det er en sorgens tid i Elektro Gruppen 😔

Vores kollega, ven og dygtige elektromekaniker Thomas Thomsen er sovet stille ind.

Thomas – eller Thomsen, som han blev kaldt – var en del af Elektro Gruppen samlet set mere end 40 år, og det er svært at forstå, at det nu er slut.

Han har bidraget både fagligt og socialt, og vi er taknemmelige for alt det, han har givet til os.

I dag var vi alle samlet i elektroværkstedet, hvor vi holdt et minuts stilhed og mindedes vores gode kollega.

Alle os hos Elektro Gruppen vil savne Thomas, og vi sender kærlige tanker til hans familie.

Tak for alt, Thomas 💙.

06-07-2023

God sommer fra Elektro Gruppen 🌴 🕶️⛱️ 🌊

Ferieperioden er ved at blive skudt godt i gang, og det gælder selvfølgelig også hos os. Du kan dog roligt kontakte os, for vi holder nemlig hjulene i gang med normale åbningstider hele sommeren. I uge 29, 30 og 31 kører vi på lidt lavere blus end normalt, men du vil altid kunne få fat på os. Vi er klar til at hjælpe dig med alt inden for industri- og smedeopgaver, elektromekanik, tavleproduktion, automation og styring, pumpeservice, trykluft, nitrogensystemer og liftservice. 🛠️

 

Normale åbningstider hele sommeren

Mandag                                         : 07.00-15.30
Tirsdag-torsdag                          : 07.00-15.00
Fredag                                            : 07.00-14.00

 

Tøv ikke med at kontakte os…

… hvis du kan bruge hjælp til:

 • Service og eftersyn af din lift
 • Service og/eller installation af kompressorer
 • Valg af gasgenerator (fx nitrogen)
 • Installation af rørsystemer
 • Service og vedligehold af produktionslinjer
 • Produktion af tavler (både serie og styk)
 • Styring og automatisering (bl.a. styring på mekanik og procesanlæg)
 • Renovering og vedligehold af elmotorer, generatorer mv.
 • Service og renovering af dine pumper
 • Sparring og rådgivning om nye projekter
 • Diverse serviceopgaver

… og du behøver ikke kun vælge ét af punkterne, vi klarer snildt det hele – og mere til 😉

 

Fang os på 98 820 700 📞Rigtig god sommer! ☀️

03-07-2023

40-års elektromekanisk jubilar ✨🍾

I 1983 fik Elektro Gruppen ny medarbejder – og han holdt ved 😉. I dag har vi nemlig fejret vores direktør Lars Sanderhoffs 40-års jubilæum 🎉🎉. Lars trådte ind i ejerkredsen i 1999, hvor han også blev virksomhedens direktør. Siden 1983 er Elektro Gruppen vokset fra 6 personer til i dag at omfatte 58 medarbejdere.

Årene har stået på mange forskellige muligheder, udfordringer og ikke mindst oplevelser – både inden for elektromekanik, industri, automation, tavleproduktion, pumper, trykluft og liftservice. Det gælder såvel inden for landets grænser som uden for. Blandt andet med besøg i Kina til motortjek, store generatoranlæg til Færøerne, samarbejdspartnermøder i Tyskland, automatiseringsprojekt i USA og motorvikling til Norge har Elektro Gruppens flag efterhånden været hejst en del steder i verden. Vi bruger dog stadig størstedelen af vores tid på hjemmebane i industrien i det danske land med hovedsæde i Brønderslev.

Et kæmpe stort tillykke med jubilæet, Lars! Vi glæder os til endnu flere år med dig i Elektro Gruppen ⭐.

21-06-2023

På tur til Italien til kursus i HPA

Jacob og Anders er netop hjemvendt fra et besøg hos Nexion i Italien, hvor de har gennemført et kursus i sporingsapparatet HPA (HPA er en del af Nexion).

Foruden at styrke vores produktkendskab og dygtiggøre os i kalibrering af forskellige modeller har kurset også givet os ny og brugbar viden om trouble shooting og meget mere. Nu kan to i vores liftteam kalde sig uddannede i reparation og kalibrering af HPA sporingsapparat.

 

Support i hele Jylland

Deltagelsen i kurset har været et led i en ny samarbejdsaftale. Vi har nemlig indgået et samarbejde med J&C Trykluftcenter om, at Elektro Gruppen tilbyder support i hele Jylland på HPA. J&C Trykluftcenter ejer supporten af HPA i Danmark og dækker resten af landet.

Skal vi komme forbi dig?

 

29-05-2023

Mød medarbejderne 🔵

Vores automationsteam laver alt fra dimensionering, udvikling af software og prototyper til service af automationsanlæg, fejlfinding og udarbejdelse af dokumentation.

På billedet har vi to af vores automationsteknikere, Rune og Jimmi. De har været med på Elektro Gruppens rejse siden 2020 og 2021. I arbejdsdagen kaster de sig over alt fra udviklingsprojekter og prototyper til projektering og dimensionering. Det gør de sammen med resten af vores automationsteam.

Jimmi er også vores faglige ansvarlige, når det kommer til el-autorisation, KLS-certificering mv.

Vores forskellige kompetencer gør, at vi uden problem kan være med i hele eller dele af et projekt. Det gælder både små og simple til store og komplekse projekter.

 

Med os får du et team, der bl.a. kan: 

 • Varetage alt fra udvikling til montage
 • Udføre fejlfinding og service på maskinanlæg
 • Koble styring på mekanik
 • Optimere processer og software
 • Udarbejde dokumentation

Derudover tilbyder vi hurtig og kompetent service, så du undgår lange driftsstop .

 

Sparring til automationsprojekter? 

Søger du en sparringspartner til dine automationsprojekter? Vi har mange års erfaring med forskellige opgaver og projekter inden for automation, herunder projektering, dimensionering og udvikling. Det deler vi gerne ud af.

Ofte fungerer vi også som rådgiver og sparringspartner for vores kunder, så de kan realisere deres automationsprojekter. Skal vi også hjælpe dig?

Du kan læse mere her

24-04-2023

Metalindustriens mødested – VTM i Odense

116 udstillere deltager, når VTM løber af stablen denne uge. Fire dage med højteknologisk metalbearbejdning i højsædet, og du kan få et indblik i det, der kræves i en moderne produktion i den danske metalindustri.

I hal C på stand 3000 finder du vores samarbejdspartner, KAPEMA, hvor du bl.a. kan opleve flere forskellige produktionsmaskiner. Her kan du også høre mere om NitroCube, og hvordan du kan opnå store besparelse med egenproduktion af nitrogen.

Hos Elektro Gruppen er vi forhandler af NitroCube fra MSS Laser, og hvis du bruger laserskærer i din produktion, er der en del at hente. Faktisk besparelser på op til 50 %, når du selv producerer den nitrogen, du har brug for.

Kom forbi til en uforpligtende snak! 😊

KAPEMA Til VTM - Elektro Gruppen

04-04-2023

God påske fra Elektro Gruppen 🐣

Påsken er over os – og flere har allerede taget feriebrillerne på. Nogle er måske ved at sætte snaps på køl og finde påskeæggene frem.

Hos Elektro Gruppen holder vi lukket i påskedagene. Det vil sige, at vi lukker ned fra torsdag d. 6. april, og så er vi tilbage igen tirsdag d. 11. april.

Du kan dog altid fange os på vores døgnvagt, hvis uheldet er ude: 98 820 700.

Vi ønsker jer alle en rigtig god påske! 🐣🐥🐰🍾

God Påske Fra Elektro Gruppen

03-04-2023

Styrk arbejdsmiljøet med batteridrevet fremdrift

I mange produktioner er der tunge vogne. Vogne, der snildt vejer 1.500 kg uden last. Når sådan en vogn skal skubbes og trækkes rundt dagligt, kan det give hårde og belastende vrid. Trivium Metal Packaging har netop lavet en investering, der mindsker ensidigt belastende arbejde på det område.

Vi har nemlig været forbi og installeret motordrevne hjul mv. på deres vogn, så den nu er helt eldreven. Det gør både håndteringen nemmere og mindsker belastningen. Den nye styring er trykfølsom, hvilket gør vognen nem at manøvrere rundt med. Slipper man, bremser den med det samme. Den hurtige reaktionstid er med til at sikre, at man fx ikke kan blive klemt af vognen.

”Vi i Trivium Metal Packaging går enormt meget op i sikkerhed. Ergonomi er en stor del af vores daglige sikkerhedsfokus for vores medarbejdere. Det har været et givende samarbejde at lette den tunge byrde på vores maskinvogn i samarbejde med Elektro Gruppen. Ergomoveren krævede ganske lidt instruktion til de ansatte på fabrikken og har sidenhen kun kastet positive bemærkninger af sig. Det er primært to kvinder på fabrikken, der omstiller og drifter den metalbearbejdningslinje, som vognen tilhører. Så de er glade for, at de fortsat selvstændigt kan betjene den tunge vogn.”, fortæller Rasmus Hammer, change agent ved Trivium Metal Packaging.

 

Et godt arbejdsmiljø giver færre skader – og mindsker sygefravær

Når kroppen gennem længere tid bliver belastet, kan det ifølge Arbejdstilsynet give skader på kroppens led, muskler, sener, kredsløb og nerver. Rygskader forekommer også ofte. Derfor kan det være en fordel at tænke i optimering af processer fx med tunge løft, træk og vrid.

Det kan også være områder, hvor sikkerheden kan optimeres. Vi har blandt andet lavet sikkerhedsafskærmning til maskiner i rustfri stål med lexanplader, sikkerhedsgitre og meget mere.

 

Skal vi også hjælpe dig?

Batteridrevet fremdrift mindsker EBA

Trivium Packaging - Elektro Gruppen

14-03-2023

KLS-certificering i hus! 🌟💪

Endnu engang kan vi vinge positivt af på vores KLS-certificering ✔️

Med vores kvalitetsledelsessystem (KLS) har vi et værktøj, der – udover at sætte fokus på at forbedre processer og reducere fejl – sikrer, at vores arbejde altid er sikkerhedsmæssigt korrekt.

Det er din garanti for kvalitet, og at vores arbejde bliver udført efter gældende love og regler. Samtidig får du en autoriseret og kvalitetssikret samarbejdspartner.

 

KLS-certificeret siden 2020, og ISO 9001-certificeret siden 2016

Vores kvalitetsledelsessystem er certificeret iht. ISO 9001:2015. Det forpligter os til at overholde gældende krav til processer for installationer, vedligeholdelse og forbedring af vores kvalitetsledelse. Krav, som vi med glæde imødekommer.

Certifikat - KLS - Kvalitetsledelsessystem

09-03-2023

BOSCH REXROTH – Certified Excellence Partner

Hos Elektro Gruppen er vi blevet en stolt “Certified Excellence Partner” for Bosch Rexroth. Certified Excellence Partner-certificeringen er et stempel på et stærkt partnerskab og netværk. Det betyder også, at vi opfylder BOSCH Rexroths strenge kvalitetsstandarder for salg, service, logistik og teknisk viden.

Via dette partnerskab kan vi tilbyde dig salg, rådgivning, service og reparation af komponenter, produkter og reservedele fra Bosch Rexroth til Automation, herunder; drev og kontrolsystemer og lineær teknik.

Se produkter her 

 

“Quality first – first in mind, first in action

Kvalitet er også et af nøgleordene hos Bosch Rexroth. Kvalitetsfokus har været en del af vores DNA siden Elektro Gruppens opstart, så dette partnerskab passer perfekt ind.

”Vi er både glade for og stolte af udnævnelsen som Certified Excellence Partner for Bosch Rexroth. Det er en stærk samarbejdspartner, der lige som os har kvalitet som fokuspunkt. Derfor kan vi med stor fornøjelse tilføje deres produkter til vores portefølje”, fortæller Lars Sanderhoff, direktør og medejer i Elektro Gruppen.

Med BOSCH Rexroths produkter og innovative løsninger er vores portefølje blevet endnu stærkere, og vi kan tilbyde dig et endnu bredere udvalg af nye, originale reservedele. Vi er klar til at hjælpe dig – ring 98 820 700 eller send os en mail på info@elektro.dk

 

Elektro Gruppen er nu den ene af to forhandlere af Bosch Rexroths drev og kontrolsystemer og service heraf i Danmark. Samtidig er vi en ud af tre forhandlere af lineær teknik fra Bosch Rexroth.

 

 

Bosch Rexroth – højkvalitetsproducent og -leverandør

Bosch Rexroth er en af verdens førende producenter og hovedleverandører inden for bl.a. entreprenør- og landbrugsindustrien. Virksomhedens historie strækker sig helt tilbage til 1795, hvor rejsen startede som jernstøberi. I 1950’erne trådte Bosch Rexroth ind på det hydrauliske marked, og i 1965 tilføjede de elektriske drev og styresystemer samt lineær- og montageteknik til deres ekspertiseområder.

I dag arbejder virksomheden med en digital transformation, hvor såvel produktion som produkter og løsninger skal være fremtidssikrede, bæredygtige og af højeste kvalitet.

Læs mere om Bosch Rexroth her

Bosch Rexroth - Certified Excellence Partner
Bosch Rexroth - Certified Excellence Partner

27-02-2023

ISO 9001-certificeret – igen!

Vi er stolte over at kunne meddele, at vi endnu engang er blevet re-certificeret i ISO-9001:2015-standarden i vores tavleproduktion og automation/eltavle- og automationsløsninger. Det er faktisk ottende år i træk, at vi bliver certificeret.

 

Kvalitet fra start til slut

Kvalitet er en del af Elektro Gruppens DNA – det gælder naturligvis også i vores tavleproduktion og automation. Det betyder høje kvalitetsstandarder, både i arbejdsprocesser, løsninger og service til vores kunder.

Certifikatet er en indikator på, at vi har styr på vores workflow omkring tavleproduktion, styring, processer mv. – og vi arbejder altid på at forbedre og effektivisere vores arbejde.

Læs mere om vores Tavleproduktion og Automation

 

Tavleproduktion Automation ISO 9001

16-01-2023

Nyt løftegear til TECHCOLLEGE

Vi har netop lagt sidste hånd på et spændende projekt til Auto – TECHCOLLEGE med installation af i alt 10 nye lifte. Vi har installeret 8 sakselifte og 2 store kørebanesakselifte, så nu har de mekanikerstuderende rig mulighed for at løfte bilerne højt til vejrs.

I projektet har vi arbejdet sammen med to af vores gode samarbejdspartnere; Nimalift og Au2parts.

 

Der er flere fordele ved sakselift. Et par af dem er:

 • Lettere arbejdsprocesser
 • Bedre arbejdsstillinger
 • Bedre udsyn
 • Høj fleksibilitet

 

Auto – TECHCOLLEGE er en af Danmarks største erhvervsskoler inden for autobranchen. Der bliver årligt uddannet mere end 200 personvogns- og lastvognsmekanikere.

 

Vil du vide mere om vores liftafdeling?

Liftmontage hos TECHCOLLEGE

04-01-2023

Når transport af aske skal optimeres

Når aske bliver transporteret fra Brønderslev Flisværk, er det nu med en mere driftssikker proces  

Brønderslev Flisværk sørger for varme til Brønderslev Kommune. Derfor bliver der dagligt produceret en stor mængde aske. De ville gerne have en mere driftssikker transport af dette.  Vores løsning var et Schrage-system fuldt tilpasset flisværkets behov. Systemet har lang levetid og kræver meget lidt vedligehold.

”Det har givet mulighed for helt andre føringsveje med lodret transport. Det er stor fleksibilitet ved installation. Vores tidligere system var begrænset af vinkler, som gav mange driftsstop på asketransport. Det er nu løst og kører uden problemer,” for­tæller Søren Da Costa Mørch, driftskoordina­tor på Brønderslev Flisværk ved Brønderslev Forsyning.

Flisværket brænder dagligt ca. 200 tons flis af, hvilket forsyner kommunens borgere med varme. Derfor er det vigtigt, at askeudtrækstransporten kører så problemfrit som muligt. Brønderslev Forsyning har det første kraftvarmeværk i verden, der kombinerer koncentreret solvarme og træflis. Det giver effektiv energiudnyttelse.

 

Fleksibelt system tilpasset til jer

”Et Schrage-system kan transportere alle slags produkter fra A til B. Vi sørger for at sammensætte det, så det passer optimalt til den individuelle kundes behov. For at sikre et stærkt produktkendskab er vi faktisk uddannet hos Schrage,” fortæller Per Christensen, leder for vores industri- og smedeteam.

Vi tilbyder alt fra installation til slutdoku­mentation, og vi sikrer, at løsningen passer præcis til din virksomhed. Det gælder transport af både aske, flis og træpiller, men også af madvarer, metal, plastik og meget mere.

Kontakt os og hør mere.

23-12-2022

Glædelig jul og godt nytår fra Elektro Gruppen

Julen står for døren, og årets afslutning nærmer sig med hastige skridt. I den forbindelse vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske samarbejdspartnere, leverandører, kunder og kolleger en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.

2022 har budt på spændende udfordringer – både store og små. Inflation og stigende energiudgifter har lagt pres på næsten alle brancher i landet og flere steder i resten af verden. Det har sat sit præg på både hverdag og julehygge.

I stedet for en masse juleslik mv. har vi igen i år valgt at donere et større beløb til organisationer, der gør en forskel. I år har vi valgt organisationer, der støtter nogle af dem, der er ramt i vores samfund:

 

Hjerteforeningen, Danske Hospitalsklovne, Børns Vilkår og Familiestøtten (julehjælp)

 

”I år har vi valgt at støtte organisationer, der gør en forskel for vores alles helbred og børn. Sygdom kan ramme høj som lav, og derfor vil vi gerne støtte både forebyggelse, forløbet under og efter sygdom,” fortæller Lars Sanderhoff, adm. direktør og indehaver af Elektro Gruppen. ”Samtidig har inflation og stigende energiudgifter påvirket både erhvervslivet og privaten. Mange familier har mærket de økonomiske ændringer.”

 

”Udfordringerne i 2022 har påvirket mange – desværre også børn. Alt for mange børn og familier er blevet ramt af de stigende priser og inflation. Derfor støtter vi i år også Familiestøtten og Børns Vilkår, der også omfatter Børnetelefonen,” fortæller Morten F. Petersen, medindehaver af Elektro Gruppen. ”Julen er en af de travleste tider på året. Det gælder også hos Børnetelefonen. Vi vil gerne støtte deres fantastiske arbejde.”

 

Endnu engang rigtig glædelig jul og godt nytår – vi ses i 2023.

13-12-2022

Slutspurten i julekonkurrencen

Den sidste uge af julekonkurrencen er i gang – og denne uge er der ”dobbeltpræmie”. Det er et kombisæt fra Hikoki, hvor du både får en boreskruemaskine og en slagnøgle i et samlet værktøjssæt (værdi 4.821 kr.).  Du kan deltage via vores Facebookprofil.

 

Vinderen får en:

Kombipakke boreskruemaskine og slagnøgle fra Hikoki

 • 1 stk. Boreskruemaskine, kulfri, 70 Nm.
 • 1 stk. Slagnøgle, kulfri, IP56, 305 Nm.
 • 1 stk. Luftkølet hurtiglader.
 • 2 stk. 5,0 Ah li-ion batterier samt stabelkasse (HSC).

Produktinformation

Boreskruemaskinen er kompakt, robust og stærk med max moment på 70 Nm
Den er meget hurtig og effektiv, og en kulfri motor giver 30% længere driftstid mellem hver opladning.
Slide-batterifæste giver væsentlig reduceret grebsomkreds. Boreskruemaskinen er udstyret med en 13 mm selvspændende metalpatron samt højt og lavt gear.

Teknisk data

 • Patronkapacitet: 13 mm
 • Spindelgevind: 1/2”x20 UNF
 • Kapacitet i træ/stål: 50/13 mm
 • Kapacitet maskinskrue/træskrue: 6/8 mm
 • Momentindstillinger: 22
 • Hastighed ubelastet (Lavt gear): 0 – 400 /min
 • Hastighed ubelastet (Højt gear): 0 – 1.800 /min
 • Max moment: 70 Nm
 • Vibrationsniveau m/s² (3D): <2,5m
 • Lydtryksniveau dB (A): 89,0
 • Lydeffekt dB (A): 100,0

 

Slagnøglen er meget kompakt, velbalanceret og let. Som boreskruemaskinen har denne en kulfri motor, der ligeledes giver 30% længere driftstid mellem hver opladning. Den er udstyret med IP-klasse 56 (beskyttelse mod påvirkning fra støv og fugt). Slagnøglen er stærk med max moment på 305 Nm og fire konstante hastigheder. Du undgår vridbelastning på hånd eller underarm ved fastkørsel.

Teknisk data

 • Værktøjsfæste: 1/2″ firkant
 • Kapacitet standardbolt: M10 – M20
 • Kapacitet specialbolt: M10 – M16
 • Hastighed ubelastet: 0 – 2.700 /min
 • Slagtal ubelastet: 0 – 3.600 /min
 • Max moment (hårdt underlag): 305 Nm
 • Vibrationsniveau m/s² (3D): 11,7
 • Lydtryksniveau dB (A): 95,0
 • Lydeffekt dB (A): 106,0

 

Fælles for boreskruemaskinen og slagnøglen er:

 • Et ergonomisk gummibelagt greb
 • Trinløs højre- /venstreomløb med konstant kraft
 • Elektronisk “Feed Back” kraftkontrol
 • Elektrisk bremse
 • Overbelastningsbeskyttelse (HPS – Hitachi Protection System)
 • Integreret LED-lys
 • Batteriindikator i tre trin, som viser resterende strøm

 

Værktøjssættet kommer med 1 stk. lader, 2 stk. batterier samt stabelkasse.

Vores julekonkurrence varer til d. 19. december 2022, hvor den sidste heldige vinder bliver udtrukket. Præmierne kan afhentes på Maltvej 20 senest d. 23. december 2022. Vi sender også gerne, hvis du giver os din adresse (inden for de danske grænser).

*Kan ikke ombyttes til kontanter.

*Konkurrencen er hverken sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Facebook.

06-12-2022

Uge 2 i julekonkurrencen – ny præmie på højkant

Så er uge 2 i vores julekonkurrence sat i gang. Du kan deltage via vores Facebookprofil.

Denne uges præmie er: Hikoki kap/geringssav (værdi: 3.460 kr.).

Vores julekonkurrence kører til og med d. 19. december 2022, hvor den sidste heldige vinder bliver udtrukket. Præmierne kan afhentes på Maltvej 20 senest d. 23. december 2022. Vi sender også – inden for de danske grænser.
­
*Kan ikke ombyttes til kontanter. 

*Konkurrencen er hverken sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Facebook.

 

Mere om ugens præmie: Kap-/geringssav Hikoki 1100W

Denne uges præmie er en kvalitetssav fra Hikoki med stor kapacitet. En smart glideskinne gør opstilling mod væg mulig. Kap-/geringssaven har et let og kompakt design, der gør den nem at flytte og transportere. Udtagelige støtter på begge sider giver bedre støtte til materialet. Det giver dig mere præcise skær. Derudover er der også justerbar ekstra støtte. Den har en meget effektiv støvopsamler, og du kan også koble en støvsuger til. Yderligere er saven udstyret med en HM-savklinge, et blødt håndtag, som dæmper vibration samt en laser for nøjagtige skær. Spindellåsen gør det nemt og sikkert at skifte klinge.

Med denne kap/geringssav klarer du snildt kapning og smigskæring i forskellige materialer, bl.a. aluminium og træmaterialer.

Der medfølger savklinge, støvpose, skruestik og nøgle.

 

Teknisk data
Effekt: 1.100W
Klingediameter: 216 mm
Huldiameter: 30 mm
Svingplade: 0°- 48° (venstre) / 0°- 48° (højre)
Hastighed ubelastet: 5.300 /min
Max kap. tværsnit v/90° (H x B): 65×280 / 54×305
Max kap. tværsnit v/45° (H x B): 65×203 / 54×210
Max kap. geringssnit v/45° (H x B): 38×280 / 26×305
Max kap. kombisnit v/45° V (H x B): 38×203 / 26×210
Max kap. kombisnit v/45° H (H x B): 38×203 / 26×210
Dimension (L x B x H): 528 x 725 x 495 mm
Vægt: 13,8 kg
Lydniveau dB(A): 94,0
Lydeffekt dB(A): 107,0

01-12-2022

Julekonkurrence i Elektro Gruppen

Fra 1. december til og med d. 19. december kører vi en julekonkurrence på Facebook, hvor vi hver mandag (d. 5., 12. og 19. december) udtrækker en heldig vinder. For at deltage skal du ind forbi vores Facebookprofil, hvor du kan læse mere.

Denne uges præmie er: Hikoki vinkelsliber (værdi: 1.479 kr.).

Vores julekonkurrence varer til d. 19. december 2022, hvor den sidste heldige vinder bliver udtrukket. Præmierne kan afhentes på Maltvej 20 senest d. 23. december 2022. Vi sender også gerne, hvis du giver os din adresse (inden for de danske grænser).
­
*Kan ikke ombyttes til kontanter. 

*Konkurrencen er hverken sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Facebook.

 

Mere om ugens præmie (2000w vinkelsliber)

Denne vinkelsliber fra Hikoki er kompakt med ergonomisk vinklet støttegreb og effektiv overbelastningsbeskyttelse. Den er udstyret med en nyudviklet kølelabyrint, der beskytter mod støv og andet snavs. Effektiv afkøling motoren. Vinkelsliberen kan anvendes, uanset om du er højre- eller venstrehåndsbruger.

Du kan nemt justere dækslet, og ligeledes er det nemt skifte klinge pga. vinkelsliberens spindellås. Der medfølger tapnøgle.

 

Teknisk data:

 • Mål: 469 x 83 mm (L x H)
 • Vægt: 5,4 kg
 • Effekt: 2,000 W
 • Klingediameter: 230 mm (9″)
 • Huldiameter: 22,2 mm
 • Spindelgevind: M14
 • Hastighed ubelastet: 6,600/min
 • Vibrationsniveau m/s² (3D): 6,3
 • Lydtryksniveau dB (A): 87,0
 • Lydeffekt dB (A): 98,0

 

Deltag på Facebook inden d. 5. december kl. 11.30, hvis du vil være med i konkurrencen om denne uges præmie. Næste uge løfter vi sløret for en ny præmie.

 

 

Hikoki-produkter i Elektro Gruppen

Hikoki er kendt over hele verden som producent af driftssikre og brugervenlige produkter indenfor professionelt elektroværktøj. Der er 3 års garanti på værktøj, ladere og batterier fra Hikoki.

Du kan se vores udvalg af Hikoki-produkter her. Har du spørgsmål til produkterne? Vi står altid til rådighed! Fang os på 98 820 700.

30-11-2022

Vinterluk af springvand og servicetjek på forlystelser

Vintervedligehold på programmet

 

Vinterluk sikrer mod sprungne rør

Når kulden slår ind, og frosten bider sig fast, påvirker det også en del under jorden. Rør kan fryse til og i værste tilfælde springe. Derfor har vi været rundt og lukke ned for samtlige springvand i Aalborg. Vi udnytter vinterhalvåret til at eftertjekke pumpernes funktion, så de er helt klar til foråret.

Det gælder bl.a. også springvandet på Toldbod Plads

Læs mere om vores pumpeservice

 

Når forlystelserne lukker ned, rykker vi ind

Med vintervedligeholdelse på dagsordenen udfører vi service på attraktioner og diverse pumper i Fårup Sommerland.  Alt skal være klar med sikkerheden i top, når dørene slås op til næste sæsonåbning.

”I vinterhalvåret udnytter vi tid og sæson til at komme i bund. Alt skal fikses og være i orden. Derfor udnytter vi det hul, der er mellem sæsoner til at få det hele i tiptop stand,” fortæller Tue Albrektsen, Teknisk Chef hos Fårup Sommerland. ”Elektro Gruppen bruger vi til service og renovation af bl.a. motorer, transmissioner og gearkasser. Der er også en pumpedel (kloakering mv.), så infrastrukturen er køreklar til sæsonstart”.

Læs mere om vores elektroværksted

 

Juleferie til din produktion?

Står din produktion stille i julen eller andre højtider, så er det et perfekt tidspunkt at få lavet service. Vi laver løbende serviceopgaver og servicetjek. Hvornår holder din produktion ”ferie”? Vi er klar til at komme forbi!

 

Vi tager telefonen – også om natten! 📞

Fårup Sommerland og vintervedligehold

31-10-2022

Vinterhi til din robotplæneklipper ❄️

Græsset stopper med at gro, når temperaturen ryger ned på ca. 6-7 grader. Derfor står plæneklippere oftest stille fra oktober til marts-april. I den tid kan du trygt opbevare den hos os. Hos Elektro Gruppen tilbyder vi nemlig opbevaring i et opvarmet lokale samt vintereftersyn af din robotplæneklipper.

 

Når din robotplæneklipper alligevel står stille

I vinterhalvåret er det et oplagt tidspunkt at få lavet service på din robotplæneklipper. Service forlænger robotplæneklipperens levetid, og du undgår uforudsete udgifter. Det anbefales at få lavet service en gang årligt. Vi tilbyder:

 • Vedligeholdstjek (sensorer, elektronik og knive) og -ladning
 • Rengøring af robotplæneklipper
 • Elektronisk fejlfinding
 • Udskiftning af knive ved behov
 • Opdatering af software ved behov

Du sikrer, at din robotplæneklipper er i topform til næste sæson. Som autoriseret forhandler af Ambrogio har vi stor viden om specielt disse robotplæneklippere – og vi har altid eventuelle reservedele tæt på.

Vi kan forme en aftale, så den passer til dit behov. Kontakt os og hør mere

26-10-2022

Er du (også) til EuroBlech denne uge?

Så kom forbi stand 11-B183 og sig hej!

Dørene blev slået op i går, og indtil fredag d. 28. går det løs! Den 26. udgave af EuroBLECH er i fuld gang i Hannover. Hos Elektro Gruppen er vi afsted med vores samarbejdspartner MSS Group, og vi står klar til at fortælle dig alt om NitroCube og nitrogen. Kom forbi til en snak om, hvordan du kan opnå store besparelser med din laserskærer.

 

Verdens førende pladebearbejdningsmesse

Folk fra hele verden deltager i EuroBLECH for at høre og se en masse innovative og fremtidssikrede løsninger. 1.300 udstillere deltager med et udstillingsareal på 88.600 kvadratmeter, der strækker sig over 9 haller. Der forventes af komme omkring 60.000 besøgende.

Ses vi?

 

Morten Petersen

Afdelingsleder
mp@trykluft.dk
Mobil.: + 45 23 60 02 59

 

Carsten Sørensen

Salgsrådgiver
cso@trykluft.dk
Mobil.: + 45 24 60 11 55

 

P.s. Du kan bruge Süd 1-indgangen til Hal 11, hvor du kan finde os på stand B183 hos MSS Nitrogen.

MSS EuroBLECH Nitrogen

17-10-2022

Årets succesvirksomhed 2022

Hos Elektro Gruppen  er vi stolte og beærede over at få prisen som en af årets succesvirksomheder 2022. Spar Nord og BDO var forbi os i den anledning for at se vores hovedkvarter i Brønderslev. Læs mere her og se en film fra overrækkelsen

“At modtage succesvirksomhedsprisen 2022 er et stort skulderklap for hele virksomheden,” siger direktør og indehaver Lars Sanderhoff. Indehaver Morten F. Petersen supplerer; “Nøgleordene er, at det ikke er et “one-man-show”. Vi har 55-60 medarbejdere, der er en del af det her hver dag.”

Spar Nord og BDO stiftede erhvervsprisen i 2019 med et ønske om at anerkende og hylde en helt særlig elite af mindre og mellemstore virksomheder i dansk erhvervsliv. Det er de 200 virksomheder i hver af landets regioner, som formår at skabe vækst og stærke finansielle resultater og bidrage markant til lokalsamfundet og dansk erhverv som helhed.

En stor tak til alle i vores Elektro Gruppen-familie. Det er på grund af vores samlede indsats!

Læs mere om os her

22-09-2022

Nyt samarbejde med international nitrogen- og laserspecialist

Vi er glade for at kunne præsentere vores nye samarbejdspartner: MSS Group England.

MSS Ltd. har stor erfaring og ekspertise inden for laser- og gasproduktionsindustrien, specielt in-house nitrogengenerende systemer. Det kombinerer vi med vores specialistviden inden for nitrogen og trykluft – og ikke mindst vores servicekoncept, så vi kan hjælpe din produktion bedst muligt. Elektro Gruppen er eksklusiv distributør på MSS laser- og gasprodukter i Danmark, heriblandt deres produkt, NitroCube.

Læs mere om samarbejdet her

 

Besparelse via egenproduktion

Anvender du laserskærer i din produktion, er NitroCube en stor fordel og meget rentabelt. Med NitroCube producerer du nemlig din egen nitrogen i den renhed og mængde, du har brug for til netop din laserskærer. Faktisk kan besparelsen på egenproduktion kan være helt op til 50 %. Du får både drifts- og energioptimering.

Samtidig tilbyder vi fuld support og service døgnet rundt, året rundt.

Du kan se NitroCube her

 

Vil du høre mere? Carsten kan fortælle dig alt om NitroCube og den værdi, det kan give din virksomhed!

Carsten Sørensen
Salgsrådgiver
+ 45 24 60 11 55
cso@trykluft.dk

 

Du kan også møde MSS Ltd. til EuroBlech d. 25.-28. oktober på stand 11-B183!

NitroCube hos MSS Group

14-09-2022

At stå stille koster værdifulde værkstedstimer

På Håndværkervej i Aalborg finder du Kjærsgaard Auto. Med rødder tilbage til 70’erne har virksomheden efterhånden en del år på bagen. Det er et autoværksted, der har været autoriseret Citroën-forhandler i over 25 år – og “Elite forhandler” for 3. år i træk. De varetager en lang række opgaver inden for autobranchen. Derfor er det afgørende, at deres værksted fungerer, som det skal. Det hjælper vi med at sikre! ⚙️

 

Bilejerens one-stop-shop

Som autoværksted og forhandler består hovedparten af deres opgaver af reparation og salg af biler og reservedele. De udfører også klargøring, undervognsbehandling, udbedrer diverse skader og meget mere. Desuden er Kjærsgaard Auto den ene af to PSA-forhandlere i hele Danmark med både maler- og pladeværksted in house.

Vi bruger Elektro Gruppen til flere forskellige ting – hovedsageligt indenfor lift og trykluft. Det er både reparation, service og lovpligtige eftersyn. Hvis vi skal købe nyt, er det også Elektro Gruppen, vi ringer til,” fortæller Mads Nielsen, værkstedschef hos Kjærsgaard Auto.

 

Løsningsorienteret service & samarbejde

Vores team har fokus på at tilpasse service til Kjærsgaard Autos behov og ønsker. En skræddersyet serviceaftale sikrer balance mellem forebyggende vedligehold og reparation, så der er det, der skal til, for at lift og løftegrej i værkstedet fungerer optimalt.

Mange af vores lifte bliver drevet af trykluft – det samme gør meget udstyr i malerværkstedet og samtlige luftdrevne værktøjer i værkstederne. Hvis vi fx ikke kan male pga. manglende trykluft, så kan det nemt koste 200.000 kr. om dagen. Det betyder derfor ekstremt meget, at der er styr på det,” forklarer Mads Nielsen.

”Når vi har haft et nedbrud, har Elektro Gruppen været hurtige til at få det løst i fællesskab med os – om det er udbedring eller midlertidig løsning. Det gælder også, hvis det er udenfor deres åbningstid. Elektro Gruppen sørger også for vedligehold og service af vores løftegrej, el-truck, alle hjælpematerialer til at løfte dæk med mv. ”

 

Nul bekymring omkring service

Vi skal ikke tænke på noget i forhold til almindelig service eller lovpligtige eftersyn. Hos Elektro Gruppen ringer I altid i god tid i forvejen og kommer, når det passer hos os. I sørger for at kontakte os og tilpasser besøget til vores hverdag,” siger Mads Nielsen.

Der er specifikke regler for individuelle liftmodeller, og hvornår de skal have et udvidet tjek. Det er noget, der er vigtigt at prioritere.

Elektro Gruppen anbefalede os at få tjekket vores 1-stemplede lifte. Det viste sig, at flere lifte var gennemtærede. Det kræver da noget at få lavet, men det er ingenting ift. arbejdsmiljø og sikkerhed for vores medarbejdere. Det skal bare være i orden,” siger Mads Nielsen.

 

Ingen serviceaftale? Så er det måske tiden til det nu 😊

Vi tilbyder også vedligehold og service inden for: produktionsanlæg, kompressorrum/-anlæg, motorer, generatorer, pumper og meget mere. Kontakt os for en uforpligtende snak.

Kjærsgaard Auto

15-07-2022

Sommer, sommer og sol ☀️🌴🕶️

Sommeren er over os med sol, feriehygge og alt, hvad der hører sig til. Det er nu, at mange skifter arbejdstøjet ud med solrige himmelstrøg. Selvom store dele af Danmark går på ferie, holder vi gang i industrien og er klar til at hjælpe dig hele sommeren.

 

Normale åbningstider hele sommeren
Vi har normale åbningstider hele sommeren. I uge 29, 30 og 31 kører vi på lidt lavere blus, men du vil altid kunne få fat på os.

Mandag                                         : 07.00-15.30
Tirsdag-torsdag                          : 07.00-15.00
Fredag                                            : 07.00-14.00

 

Tøv ikke med at kontakte os…

… hvis du kan bruge hjælp til:

 • Service og eftersyn af din lift
 • Service og/eller installation af kompressorer
 • Valg af gasgenerator (fx nitrogen)
 • Installation af rørsystemer
 • Service og vedligehold af produktionslinjer
 • Produktion af tavler (både serie og styk)
 • Styring og automatisering (bl.a. styring på mekanik og procesanlæg)
 • Renovering og vedligehold af elmotorer, generatorer mv.
 • Service og renovering af dine pumper
 • Sparring og rådgivning om nye projekter
 • Diverse serviceopgaver

… og du behøver ikke kun vælge ét af punkterne, vi klarer snildt det hele – og mere til 😉

 

Vi tager telefonen – også om natten

Du kan altid få fat i os – det gælder selvfølgelig i vores normale åbningstider, men vi er også klar, hvis uheldet er ude andre tider af døgnet. Det gælder alle årets dage. Fang os på 98 820 700 📞

Vi ønsker dig en rigtig god sommer ☀️

 

05-07-2022

VIGTIG INFORMATION: Midlertidigt energitillæg på 3,8 % pr. 15. juli 2022

Alle har efterhånden set og mærket de mange høje og stigende priser på bl.a. brændstof og elektricitet. Det er prisstigninger, der påvirker hele industrien. Desværre ser det ud til at fortsætte.

Indtil nu har vi absorberet disse ekstra omkostninger, men vi er nu nødt til at dække udgifterne med et minimum. Vi vil gerne være transparente omkring vores priser, hvorfor vi sender denne information. Pr. 15. juli 2022 indfører vi et midlertidigt energi- og brændstoftillæg* på 3,8 % gældende på alle nye indkommende ordrer.

Vi håber på at kunne fjerne tillægget igen hurtigst muligt.

 

*Omfatter ikke igangværende/indeværende ordrer

04-07-2022

Når projektet skal være Green ✅

Næste generation af Green Instruments’ G6100 skabe er klar: G6200. Elektro Gruppen har været med i udviklingsprocessen fra de indledende faser til produktion.

Green Instruments er en verdensomspændende virksomhed med et bæredygtigt fokus. Et fokus, som vi er stolte af at kunne bidrage til. Virksomheden udvikler måleudstyr, hovedsageligt til det maritime verdensmarked. højteknologisk måleudstyr, der blandt andet anvendes til emissions- og vandanalyse i forbindelse med brug af scrubbere. De udvikler kontinuerligt produkter – en proces, hvor vi ofte er med.

”Elektro Gruppen er en kompetent og meget fleksibel samarbejdspartner. Den tætte relation og involvering forholdsvis tidligt i produktudviklingsforløbet sikrer samtidig et fokus på DFM. Dette samt placeringen tæt på gør især den kritiske indkøring af serieproduktion langt nemmere og betyder en kortere ”time-to-market”, hvilket er en vigtig forretningsparameter for os,” udtaler Peter Bank Mariager, CTO hos Green Instruments.

”Vi har samarbejdet med Elektro Gruppen længe og brugt dem til flere eksisterende produkter – bl.a. vores G6000- og G7000-serier. Det er et godt, tæt samarbejde i både udvikling, design og produktion,” siger Inger Tanner Sørensen, projektleder hos Green Instruments.

 

Optimering i alle faser

I samarbejdet med Green Instruments kigger vi løbende på forskellige optimeringsmuligheder. Det kan fx være angående design, kvalitet eller produktion. Behovet kan være i hele eller dele af forløbet – og vi står gerne til rådighed i hvert step.

”Når vi udvikler vores produkter, er det en iterativ proces i flere rul. Vi arbejder ud fra modellen: Integrated Product Development, hvor vi udvikler i flere faser. Når vi er gennem idéfasen, er Elektro Gruppen med i samtlige faser efterfølgende. Vores fokus er på prismæssig, kvalitetsmæssig og featuremæssig optimering, fortæller Inger Tanner Sørensen. ”Hos Elektro Gruppen oplever vi altid stor fleksibilitet. De er åbne overfor udfordringer og ideer – og for at få dem realiseret. Elektro Gruppen er en god samarbejdspartner, og de er eksperter på deres felt.”

 

Fra to til ét – Grønt fokus bliver grønnere

Green Instruments stræber efter at være miljørigtige, hvilket kan ses i deres seneste certificering – ISO 14001. Det miljørigtige fokus ses også i deres nye G6200 vandmonitoreringssystem, der til forskel fra G6100 er i ét skab frem for to skabe. Miljømæssigt er det en optimering ift. mindre CO2, bl.a. via mindre emballage og fragt. Det er et bidrag til mere klimavenlig skibsfart og reducering af maritim emission.

Til G6200 vandmonitoreringssystemet har vi været med i alt fra udvikling, rådgivning og sparring omkring el-delen, designudvikling, test og afprøvning af samtlige skabe, bl.a. tryktæthed, og endelig standardiseret produktion.

”Vores fokus i Tavleproduktionen er på at være omstillingsparat og agil. Vi er ikke udelukkende en produktionsenhed, men bringer vores ekspertise i spil ift. bl.a. udvikling og sparring – vores mål er, at vores samarbejdspartnere får det bedst mulige produkt. Kvaliteten skal altid være høj, hvorfor vi bl.a. er ISO-certificeret efter standard 9000-2015”, siger René Mørk Sand, afdelingsleder i Tavleproduktion.  

Læs mere om vores Tavleproduktion

Green Instruments' nye G6200 vandmonitoreringssystem

03-06-2022

Førstehjælp på programmet – en sikker arbejdsplads

I Elektro Gruppen har vi over de sidste måneder haft besøg af Mads Hansen fra MoveToLearn, der har skærpet vores evner inden for førstehjælp. Det har både været gennem kursusforløb på 4 timer samt et udvidet på 12 timer. Det udvidede kursusforløb betyder, at vi nu har et hold samaritter på vores lokationer – Aalborg, Frederikshavn og Brønderslev, som kan hjælpe kolleger såvel som andre mennesker i vores omverden. Det har været spændende og meget givende at deltage.

”Det har i den grad været en fornøjelse at holde førstehjælpskursus i Elektro Gruppen. Da ledelsen kontaktede mig med ønsket om at opdatere den viden, man havde på førstehjælpsområdet i forvejen, tror jeg, at det kom lidt bag på alle, hvor hurtigt man glemmer vigtige detaljer, som er nødvendige elementer i det at kunne håndtere en skadet eller sygdomsramt kollega på bedste måde, ” fortæller Mads fra MoveToLearn

”Jeg har været på førstehjælpskursus mange gange, men jeg har aldrig været på noget som det her. Det var et kanon godt kursus og meget lærerigt. Specielt, fordi det var med en, der har arbejdet med det og stået i livstruende situationer – og ikke en, der fx bare har taget et undervisningskursus. Det var også både godt og interessant med dukkerne, der konkret kunne måle på vores hjerte-lunge-redning,” fortæller Henrik Thorborg, der er en af vores industriteknikere.

”Det var et skidegodt kursus. Som medarbejder var det et tilbud, som mine medmennesker ikke har råd til at sige nej til. Det udvidede kursus gav ikke blot kendskab til en god blanding af forskellige førstehjælps-indsatser – det gav også værktøjer til at håndtere og tage styringen i situationer. Mads’ mangeårige erfaring gjorde kurset ekstra autentisk, fordi det var med oplevelser fra det virkelige liv,” siger vores forretningskonsulent og samarit, Michael Nørvang.

 

Sammen passer vi på hinanden

Det er ikke kun at kunne give hjertemassage, men hele kulturen omkring førstehjælp vi sætter fokus på i Elektro Gruppen. En tryg arbejdsplads og en kultur med omsorg, ansvar, og hvor man passer på hinanden. Det er derfor vigtigt, at vi kender værktøjerne og kan samarbejde.

Tidligere i år har vi fået installeret en hjertestarter på facaden af vores bygning på Maltvej 16.

”Fra årsskiftet har vi haft fokus på at booste sikkerheden på vores arbejdsplads. Det er ikke nok med en hjertestarter. Vi skal også vide, hvordan vi bruger den og skal reagere i praksis,” siger afdelingsleder og indehaver Morten F. Petersen.

”Vi kan ikke garantere, at der aldrig vil ske uheld, eller at man pludselig vil stå overfor en ubehagelig eller livstruende situation – men vi kan gøre, hvad vi kan for at være rustede dertil. Derfor har vi tilbudt alle vores medarbejdere at komme på førstehjælpskurset og skaleret op med et hold samaritter,” fortæller direktør og indehaver Lars Sanderhoff.

Skulle uheldet være ude, har vi et team, der kan håndtere sådanne situationer – men vi håber selvfølgelig ikke, at vi nogensinde får brug for det.

 

Det gælder om at være et team

Alle fik mulighed for at teste og udvikle deres kompetencer inden for førstehjælp – både hver for sig og sammen. Kursusforløbene tog udgangspunkt i vores specifikke virksomhed og dagligdag. Det gjorde blandt andet, at det var meget virkelighedsnært med realistiske situationer.

”Sammen lavede vi en plan. Vi ville skabe en kultur i Elektro Gruppen, hvor netop det at kunne og turde hjælpe andre kollegaer eller en kunde i en nødsituation blev fremhævet som et vigtigt punkt i hverdagen i firmaet,” fortæller Mads fra MoveToLearn, ”jeg synes bestemt, at vi er kommet mål med at lave et hold af medarbejdere, som netop nu også kan arbejde som et team. Vi har haft fokus på ”pit crew”-konceptet. Dette benyttes effektivt i mange andre sammenhænge. Jeg har med min erfaring som paramediciner givet min viden videre til pit crewet i Elektro Gruppen. Det er en fornøjelse at se, hvordan alle deltagere har flyttet sig mod det samme mål. Vi skal kunne hjælpe hinanden, redde hjerne og hjerte.

Elektro Gruppen får mine varmeste anbefalinger. En dag vil I opleve, at det er jer, som gør en forskel for et menneske i nød.”

 

Tak til MoveToLearn for at hjælpe os med at gøre vores arbejdsplads endnu mere sikker.

Førstehjælpskursus i Elektro Gruppen

Mads Hansen fortæller om førstehjælpskurserne

01-06-2022

Service og vedligehold har fået produktionsvolumen til at stige 📈 🛠

I Hjørring ligger en emballagefabrik, der har eksisteret siden 1960’erne. I dag er den ejet af en større koncern, Trivium Packaging, der fremstiller emballage af letmetal, fx dåser til fødevarer, tuber, kapsler og sammenfoldelige kasser. På fabrikken i Hjørring har de primært specialiseret sig i låg til mælkeerstatning. Lågene laves i mange størrelser og variationer. Det kræver en lang produktionslinje til de forskellige komponenter. En produktionslinje, som Elektro Gruppen udfører diverse reparationer, vedligeholds- og serviceopgaver på.

 

Effektivitet og driftssikkerhed

Effektivitet er et nøgleord hos Trivium, der producerer op til 1,4 mio. låg og bruger 40 tons stål – i døgnet! Deres produktionslinje indeholder utroligt mange bevægelige dele med mange potentielle nedbrud. Derfor udfører vi i samarbejde med dem planlagte vedligehold og reparationer.

”Vi oplever, at det akutte er mindsket som følge af den faste service (det er dog også en fordel, at vi kan ringe, hvis noget er akut). Med Elektro Gruppen på holdet er vores produktionsvolumen steget, og vi oplever færre driftsstop,” fortæller Tonni Andreasen, Technical Manager hos Trivium Packaging. ”Med Elektro Gruppen har vi en ekstern afdeling, der fungerer som en del af vores team, når de er på matriklen. Vi føler hvert fald næsten, at de er en del af Trivium.”

 

Totalløsning – alt fra udvikling til service

Trivium har forskellige behov, og dem imødekommer vi med en samlet pakke. Vi laver alt fra optimering og udviklingsopgaver, bl.a. løsninger i forbindelse med sikkerhedsopdateringer, reparation og service af magnetbånd, presse, vakuumpumper mv. til fremstilling af stålkonstruktioner samt installation af kompressor- og rørsystem. Vi tilbyder dermed en samarbejdspartner, en servicepartner, en sparringspartner, en totalleverandør og support 24/7 alle årets dage.

”Elektro Gruppen tager højde for vores specifikke behov og krav – og ikke mindst forbehold for vores kunder. Vi bliver altid mødt af folk, der er positive, serviceminded og hjælpsomme. De arbejder meget løsningsorienteret og det, at de er stedkendte og kender fabrikken, giver os endnu bedre service. Alt er i orden lige fra mekanisk reparation til dokumentation i forhold til ISO og certificering,” siger Tonni Andreasen. ”Udover servicedelen er det vigtigt, at have nogen at kunne ringe til og sparre med omkring fx udvikling og optimering – planlagt eller ej. Der har vi en god sparringspartner og samarbejdspartner i Elektro Gruppen.”

Mangler du en stærk samarbejdspartner? Vores industriteam står klar!

Trivium Packaging

Elektro Gruppen hos Trivium Packaging

27-04-2022

Styrings- og programmeringsprojekt rejser verden rundt

I Pandrup ligger en virksomhed, der producerer specialmaskiner til printverden. En virksomhed, der laver projekter til hele verden – både USA, Italien, Schweiz, Ungarn, Egypten og Kina (bare for at nævne et par stykker!). KS Technology hedder de, og vi har været med i et af deres spændende projekter!

 

Fra Nordjylland til Kina

KS Technology søgte en samarbejdspartner, der kunne hjælpe med at få mange forskellige komponenter og funktioner til at snakke sammen i ét styresystem. Det drejer sig om to maskiner, der kan klippe papir i meget præcise størrelser. Den ene er sendt til Italien, mens nummer to skal til Schweiz. Her bliver de koblet på lange produktionslinjer, som efterfølgende sendes til Kina.

”Samarbejdet med Elektro Gruppen har været rigtig godt,” fortæller projektleder og indehaver Karsten Søgaard. ”Vi var behageligt overraskede over hvor hurtigt, at det kom op at køre. Det er en helt ny, opgraderet version. En kendt opgave med nyt grej. Derfor er det faktisk en helt ny maskine.”

 

Et komplekst projekt

Der er ikke mange i verden, der kan det, som KS Technology kan (måske to andre virksomheder – på verdensplan). Derfor kræver det god forståelse for, hvordan det hele kører for at kunne sætte sig ind i proces og omgang. Heldigvis er vi eksperter inden for vores felt, så vi tøvede ikke med at kaste os over opgaven.

”Elektro Gruppen fik det op at køre på bare to uger – det har vi været positivt overraskede over. Der er mange, nye teknologier i disse maskiner, både mekanisk og teknologisk”, siger Jonas Søgaard, projektkoordinator hos KS Technology.

 

Jorden rundt på under 180 dage

Maskinerne tager højde for såvel papirstørrelse som skæremærker og opdeling mv. Der er altså mange ting, der skal gå op i en højere enhed. I papirrullerne er der mindst 10 km papir. Maskinen håndterer 200 meter i minuttet – det bliver en hel del i døgnet. Faktisk kan det nå rundt omkring jorden på under 180 dage (kun 139 dage) eller fra KS Technology i Pandrup og til vores hovedkvarter i Brønderslev på bare 2 timer og 15 minutter.

KS Technologys maskiner skal i denne omgang bruges til at skære ark til frimærker, der bliver produceret i Kina. Kina er nærmest eneproducent på området. Så næste gang, du får et postkort, er frimærket måske skåret på en af disse maskiner.

Har du en specialopgave med programmering og styring? Vores team står klar! Kontakt os eller læs mere om vores kompetencer inden for automation mv. her.

Elektro Gruppen hos KS Technology

08-04-2022

Tryk(luft) på kedlerne i Elektro Gruppen

I Elektro Gruppen står tiden sjældent stille. I den forbindelse er det også en fornøjelse at løfte sløret for, at vi nu også kan tilføje ekstra specialistviden inden for gas generatorer. Carsten Sørensen har nemlig tilsluttet sig vores trykluftsteam som salgsrådgiver. Erik, Morten og Carsten (alle på billedet) drøner på vejene i det danske land, hvor de kan informere dig om alt inden for trykluft, gas generatorer til nitrogen og oxygen, efterbehandling og aluminiumsrørsystemer til alle grupper inden for industrien, sygehusvæsnet, laboratorier, varmeværker med mere.

 

Naturlig udvidelse af kompetencer

Vi forsøger altid at udvikle os for at kunne tilbyde vores kunder de bedst mulige løsninger. Vores kundeportefølje strækker sig fra sygehuse, laboratorier over til industrien, forsyningsvirksomheder og fødevareindustrien. Brancher, der alle med fordel kan benytte nitrogen- og oxygengeneratorer. Derfor har det været en helt naturlig udvikling for os at koble denne del til vores trykluftskompetencer – og et naturligt, nyt tilbud til vores kunder.

 

Kompromisløs kvalitet og ekspertise

Stor og bred erfaring kendetegner vores trykluftsteam. Vi varetager service af dit trykluftsanlæg og kompressor med aftalte intervaller – og sørger for at udføre lovpligtige eftersyn på trykluftsbeholdere. Som eksklusiv distributør hos Gardner Denver og forhandler inden for filtrering og tørring af luft hos Parker tilbyder vi produkter af højeste kvalitet.

Med os som din servicepartner får du:

 • Længere oppetid og bedre ydeevne på dit trykluftsanlæg inkl. efterbehandling ✔️
 • Højkvalitetsprodukter og service skræddersyet til dig ✔️
 • Driftssikker trykluft og gas generatorer med support døgnet rundt alle årets dage ✔️

 

Læs mere om vores trykluftsteam her.

16-03-2022

Forårsklar i Fårup Sommerland 🛠️

Når sæsonen går på hæld, og forlystelserne står stille, rykker Elektro Gruppen ind i Fårup Sommerland. Vintervedligeholdelse er på programmet, så sikkerheden fortsat er i top til næste sæson.

”I vinterhalvåret udnytter vi tid og sæson til at komme i bund. Alt skal fikses og være i orden. Derfor udnytter vi det hul, der er mellem sæsoner til at få det hele i tiptop stand,” fortæller Tue Albrektsen, Teknisk Chef hos Fårup Sommerland. ”Elektro Gruppen bruger vi til service og renovation af bl.a. motorer, transmissioner og gearkasser. Der er også en pumpedel (kloakering mv.), så infrastrukturen er køreklar til sæsonstart”.

 

Servicetjek til sæsonåbning

Inden næste sæsonåbning gennemgår Fårup Sommerland service på alle attraktioner – og enkelte steder mere dybdegående tjek. Deres lokation er tæt på Vesterhavet, og det gør, at der somme tider bliver sendt havgus ind over sommerlandet.

Det kan vi se på de dele, der sidder højt oppe. Derfor er det vigtigt at få serviceret disse dele. Det er meget vigtigt for os, at der ikke er nogen sikkerhedsissues eller tvivl på driftsstabiliteten – derfor gør vi alt, hvad vi kan for at forebygge dette og optimere driftssikkerheden mest muligt,” fortæller Tue Albrektsen.

 

I Elektro Gruppen laver vi løbende serviceopgaver og -tjek i Fårup Sommerland. På Orkanen har vi fx lavet eftertjek, serviceret og malet de mange trækmotorer. På Hvirvelvinden er vi i gang med service på jævnstrømsmotorerne.

Se en lille film fra et af vores servicebesøg i Fårup Sommerland 👉. Her var vi både forbi Orkanen og Hvirvelvinden. Heldigt, at vores team ikke lider af højdeskræk! (Det skal siges, at vi overholder alle fartgrænser! 😉)

 

Er der tidspunkter, hvor I holder pause/stop i din produktion? Så kan du med fordel indtænke et servicetjek! Skal vi komme forbi dig?

 

Kontakt os

Læs mere om vores elektroværksted

Elektro Gruppen i Fårup

Elektro Gruppen i Fårup Sommerland

15-03-2022

Fremtidens produktion er fleksibel 🔵

”Fremtidens vindervirksomheder er fleksible og kan hurtigt omstille deres produktion”. Sådan skriver Teknologisk Institut om deres nye analyse om agil produktion. I Elektro Gruppen har vi deltaget i analysen med udgangspunkt i vores tavleproduktion og den agile kultur, der bliver arbejdet ud fra. Formålet har bl.a. været at give et detaljeret og opdateret billede af de mange nuancer, der er i begrebet Agil Produktion.

Agil produktion kommer ikke over natten. Det kræver flere års arbejde og fokus – og det er en løbende proces,” siger René Mørk Sand, der er vores afdelingsleder i tavleproduktionen.

I rapporten fremgår det, at agil produktion først og fremmest drejer sig om mindset hos både ledelse og medarbejdere. At man er vedholden og har fokus på optimering. I vores tavleproduktionsafdeling arbejder vi ud fra en forbedringskultur, der bygger på LEAN-principperne. Det gør, at agil produktion hos os betyder, at vi hurtigt og omkostningseffektivt kan levere kundetilpassede kvalitetsprodukter i store og små mængder – og med høj produktvarians.

Læs pressemeddelelsen fra Teknologisk Institut her: https://www.teknologisk.dk/ydelser/ny-analyse-fremtidens-produktion-er-fleksibel/43892

Heri finder du også analysen ”Agil Produktion – nye muligheder for danske virksomheder”.

Agil produktion

20-01-2022

Hjertestarter hos Elektro Gruppen – døgnåben! 💙

I Elektro Gruppen forsøger vi altid at passe godt på hinanden – og også vores omverden. I den forbindelse har vi fået installeret en hjertestarter på vores facade på Maltvej 16 i Brønderslev. Den er tilgængelig døgnet rundt alle årets dage både for Elektro Gruppen-familien, for borgere og de sundhedsfaglige medarbejdere.

Ifølge TrygFondens Hjertestarter.dk falder 5.400 danskere hvert år om med hjertestop uden for hospital i Danmark. Det svarer faktisk til omkring 15 danskere hver dag.

Hos Hjerteforeningen har de sat nogle facts på vigtigheden af, at vi har adgang til en hjertestarter, hvis uheldet er ude:

 • Uden genoplivning før ambulancen ankommer, overlever 1 ud af 19 et hjertestop
 • Med hjerte-lunge redning før ambulancen ankommer, overlever 1 ud af 7
 • Med hjerte-lunge redning og stød fra en hjertestarter før ambulancen ankommer, overlever næsten 1 ud af 3

Hvis du er i tvivl om, hvor vi holder til, kan du finde hjertestarteren på kortet her: https://hjertestarter.dk/find-hjertestartere/find-hjertestartere#id/1000035487/17

Hjertestarter hos Elektro Gruppen

 

23-12-2021

Julehilsen fra Elektro Gruppen

Man plejer at sige, at julen er hjerternes fest. Det er den stadig, men i disse tider med pandemi og restriktioner kan julefesten føles anderledes. COVID-19 har lagt pres på stort set alle brancher i landet – og flere steder i resten af verden. Det kan mærkes både økonomisk, socialt og ikke mindst sundhedsmæssigt. Det har sat sit præg på både hverdag og julehygge.

Derfor har vi i Elektro Gruppen i år valgt ikke at tage ud for at uddele gaver til samarbejdspartnere. I stedet donerer vi et større beløb til to sygdomsbekæmpende organisationer, der gør et fantastisk stykke arbejde i den danske sundhedssektor:

 

Kræftens Bekæmpelse og Hjerteforeningen

 

”Corona påvirker erhvervslivet – det kan vi alle mærke. Men det har også en kæmpe indflydelse på vores sociale samvær og sundhedssektoren. Der er nogle livstruende sygdomme, som har et efterslæb efter corona-nedlukning. Derfor vil vi gerne slå et slag for at hjælpe på disse områder,” fortæller Lars Sanderhoff, adm. direktør og indehaver af Elektro Gruppen.

Det gør vi for at være med til at gøre en forskel. En forskel via bidrag til organisationerne – og ved at holde fysisk afstand og forsøge at reducere det nuværende smittetryk.

Det betyder ikke, at vi ikke værdsætter vores samarbejde med vores partnere. Det gør vi bestemt!

”I år har vi valgt at støtte to organisationer, der gør en forskel for vores alles helbred. Mere end hver 7. af os har enten en kræftsygdom eller en hjertesygdom. Vi vil derfor gerne bakke op om disse vigtige formål,” fortæller Morten F. Petersen, direktør og indehaver i Elektro Gruppen.

 

Pas på hinanden – det gør vi

Smittetryk og nedlukning er noget, der påvirker os alle. Vi har hver især et ansvar for at handle med omtanke. I Elektro Gruppen efterlever vi naturligvis diverse restriktioner og retningslinjer. Vi sørger for at blive testet, spritte af og være opmærksomme på at holde fysisk afstand.

Det er vigtigt at understrege, at vi som altid står til rådighed, når vores kunder har brug for os – og at vi passer på hinanden og står sammen.

 

Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og godt nytår.

 

Coronavenlige julehilsner
Elektro Gruppen

04-11-2021

Når eleven ansætter læremesteren…

I Elektro Gruppen er vi blevet en ny medarbejder rigere. Erik Bilet Petersen er trukket i Elektro Gruppens farver, sat bilen i gear og drøner nu rundt på vejene i det midtjyske til virksomheder med kompressorer, trykluftsanlæg og luftbehandling.

Erik har mange års erfaring inden for branchen, og det var faktisk ham, der i sin tid lærte indehaver Morten F. Petersen op.

”Erik er manden, der har lært mig alt af det, jeg ved – eller hvert fald meget af det”, udtaler Morten og fortsætter: ”jeg var ikke i tvivl om, at hans kompetencer ville være en gevinst for virksomheden og et vigtigt skridt mod at være landsdækkende på trykluft og luftbehandling”. Læs mere her.

”Jeg har i mange år beskæftiget mig med salg inden for kompressor- og trykluftsbranchen, og jeg kender jo Morten fra tidligere. Nogle gange krydser vejene hinanden igen, og det har så været tilfældet her. Jeg ser frem til at bidrage med min viden og erfaring i Elektro Gruppen”, fortæller Erik.

Skræddersyet til dit behov
Vores trykluftsteam består af eksperter i alt omkring komprimeret luft – lige fra trykluftsanlæg i industrien til luftbehandling i sundhedssektoren. Bred erfaring og en stærk kompetencepallette er nødvendig for at imødekomme vores kunders individuelle behov og ønsker. Med os som din servicepartner sikrer du færre driftsstop og maksimal oppetid. Vi sørger for løbende at udskifte slidte komponenter og fange fejl, inden de udvikler sig til nedbrud. Du betaler kun for det, du har behov for – og vi sikrer, at du har optimal luftkvalitet.

Vi er klar til at rykke ud døgnet rundt. Vores montører har udgangsstation i deres bopæl i deres rullende værksteder – så vi altid er tæt på dig. Faktisk kan vi i langt de fleste tilfælde genetablere driften på stedet.

Højkvalitetsprodukter og højkvalitetsservice i hele landet
Kvalitet er nøgleordet, når du samarbejder med Elektro Gruppen. Vi udfører kompressorservice og lovpligtige eftersyn på samtlige mærker med markedets bedste udstyr. Som eksklusiv forhandler af kompressorer fra Gardner Denver garanterer vi produkter af høj kvalitet. Gardner Denver er en af verdens førende producenter af trykluftsudstyr, og vi er stolte af vores samarbejde.

Med Elektro Gruppen på dit hold får du ikke kun en kompressor – du får en servicepartner med ekspertviden, der tilbyder montering, service, rådgivning, vejledning og support 24/7 alle årets dage. Hvis du har trykluft eller luftbehandling i din virksomhed, er vi den rigtige partner for dig


Hvem holder lufttrykket hos dig? Kontakt Morten eller Erik for en uforpligtende snak!

 

 

Morten Petersen
Indehaver og afdelingsleder

Mobil.: + 45 2360 0259
mp@trykluft.dk

Erik Bilet Petersen
Salgsrådgiver

+45 2220 2726
ebp@trykluft.dk

02-11-2021

Husk det årlige lifteftersyn!

Kvalitet og service er i top med et lifteftersyn fra Elektro Gruppen. Med det årlige lifteftersyn sikrer du ikke kun, at dit værksted lever op til Arbejdstilsynets lovkrav. Det minimerer også drifts- og sikkerhedsproblemer, der ellers ville koste værdifulde værkstedstimer.

Når du laver en aftale med Elektro Gruppen, kan du være sikker på, at vi kommer til aftalt tid og leverer et stykke kvalitetsarbejde. Vi udfører et komplet lifteftersyn ud fra dit konkrete behov og ønsker kombineret med vores professionelle anbefalinger. Du betaler ikke for noget, du ikke har behov for – men vi sikrer, at du har det, der skal til, for at lift og løftegrej i dit værksted fungerer optimalt.

– Vi udfører lovpligtige eftersyn på autolifte, MC-lifte, lastvognslifte og buslifte. Uanset om du har en 4-søjlet lift, en 2-søjlet lift, en 2-stemplet lift eller en 1-stemplet lift, kan vi løfte opgaven, fortæller afdelingsleder Jacob Kildedal.

Når vi er på besøg, kan du samtidig få lavet service på blandt andet:

 • Donkrafte
 • Værkstedspressere
 • Gearkasseløfter
 • Kraner
 • Kompressorer
 • Hjulløftere

Kvalitet og fleksibilitet er i højsædet
Med Elektro Gruppen får du den helt rigtige servicepartner. Vores team består af nogle af landets dygtigste specialister med en bred kompetencepallette, masser af erfaring og et stort produktkendskab. Samtidig har vores montører udgangsstation i deres bopæl – så vi altid er tæt på vores kunder. Den kombination giver os de bedste forudsætninger for service og reparation af højeste kvalitet. Faktisk kan vi i langt de fleste tilfælde reparere skaden på din adresse ved første besøg.

Om Elektro Gruppen
Elektro Gruppen består af specialister og eksperter, der kombinerer unik erfaring med den nyeste viden. Det sikrer den bedst mulige service og kvalitet til vores kunder. Vi kan være med i hele eller dele af vores kunders projekter – helt fra de første tanker til indkøring og levering. Med Elektro Gruppen får en du professionel og kvalitetsbevidst partner, der har øje for din virksomheds individuelle ønsker og behov.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller besøg!

Jacob Kildedal
Afdelingsleder, liftservice

+45 2168 6335
jk@elektro.dk

12-02-2021

Optimeret tavleproduktion

Hos Elektro Gruppens tavleproduktion er alle unødvendige arbejdsgange fjernet og alle processer er optimeret. Der er et stort fokus på effektivisering og optimering af arbejdsgange igennem arbejdet med Lean.

Elektro Gruppen har lang erfaring med tavleproduktion, øget efterspørgsel har gjort det nødvendigt med en produktion der er modellerbar. Det betyder, at der er mulighed for, at der kan flyttes rundt i opsætningerne for på den måde bedst at kunne tilpasse produktionen til opgaven. Den måde at arbejde på skaber konkurrencedygtige produkter, siger afdelingsleder René Mørk Sand.

For René har det været afgørende at kunne effektivisere produktionen igennem årene. ”Du skulle have set for år tilbage, da havde vi armene over hovedet, fordi vi kunne producere omkring 300-400 tavler om året. Det syntes vi var ret godt gået, og det var det også dengang. Men allerede året efter kunne vi producere omkring 6500 tavler” siger René.

”Når man ser på tavleproduktionen, så ser man en produktion, der er omstillingsparat og agil i markedet. Når vi er agile i vores produktionsform, så får vores kunder også et agilt produkt, og derved bliver de også agile i deres marked, hvilket er et stærkt konkurrenceparameter ved slutbrugeren” fortæller René videre.

Elektro Gruppen er ikke færdige med at have fokus på effektivisering og optimering, den opgave er i fokus hver eneste dag. ”Tavleproduktionen vil altid fremstå som den bedste udgave af sig selv. Derfor kan man som kunde altid føle sig i trygge hænder hos os”, siger René. Han fortæller videre, at man i afdelingen har stor fokus på at give alle kunder en tryg og god proces. Procesforløbet er en vigtig del af arbejdet i Elektro Gruppens tavleproduktion. ”Vi tager vores kunder i hånden fra opstarten af et projekt og følger dem tæt til vi afleverer det færdige produkt. Vi ved, hvor vigtigt et godt forløb er, så vi er altid rigtig godt forberedte på hvad der møder os, så vores kunder altid føler sig i gode hænder hos os” afslutter René.

Renè Mørk Sand

Afdelingsleder

rsa@elektro.dk 

+ 45 28 83 77 00

Tavleproduktion
Tavleproduktion i Elektro Gruppen

12-01-2021

Ny service hos Elektro Gruppen – værkstedsindretning

Forberedelse er fundamentet for det perfekte værksted

At opføre og drive det perfekte værksted handler ikke kun om at have det rigtige udstyr i en flot bygning. Arbejdsgange, processer, udstyr, drift og vedligeholdelse skal tænkes ind i indretningen. Hos Elektro Gruppen har vi i samarbejde med en ekstern partner specialiseret os i at projektere, opføre og vedligeholde effektive værksteder til både personbil-, lastbil-, landbrugs- og entreprenørbranchen på et fundament af grundige analyser, skræddersyede løsninger og det bedste udstyr.

Mange års erfaring giver os unikke kompetencer inden for indretning af værksteder til stort set alle typer rullende materiel. Og det gælder både ved nybyggeri, renovering og ombygning.

– Vi er med helt fra starten. Nøglen til succes ligger ikke i at installere det bedste udstyr i den flotteste bygning men i at indrette værkstedet optimalt i forhold til det mest effektive workflow og vedligeholdelse, når værkstedet er sat i drift, siger Jacob Kildedal fra Elektro Gruppen.

Indledende analyser og rådgivning

-For at få den mest optimale indretning i dit værksted så er det vigtigt med indledende analyser og rådgivning. Sammen vil vi kortlægge præcist hvilke funktioner og arbejdsgange, der giver den største kapacitet og den mest effektive drift, når værkstedet er taget i brug.

Når den del er overstået, så kan vi starte på at specificere hvilket udstyr der skal investeres i for at få det perfekte værksted, fastslår Jacob Kildedal.

Vi er med i hele processen og starter med indledende drøftelser omkring rådgivning, projektering og byggemodning af grunden til opførelse af bygningen, indretningen af værkstedet til opfølgning på driften og langvarige serviceaftaler på udstyret, når værkstedet er sat i drift.

-Hele denne proces er skabt for at optimere arbejdsprocesser. Derfor handler det også om at placere bl.a. udstyr og lager på en sådan måde, at medarbejderne lettest får adgang til det, samtidig med at der er et hurtigt og ubesværet flow af køretøjer gennem bygningen. Det nytter jo ikke, at de forskellige køretøjer holder i vejen for hinanden eller spærrer for adgang til udstyr, forklarer Jacob Kildedal

07-12-2020

Åbningstider jul og nytår 2020

Årets sidste måned er startet, det betyder at julen og nytåret nærmer sig. Vi holder lukket fra d. 24 december til og med d. 3 januar.

Vores døgnservice er selvfølgelig altid åben. Vi kan kontaktes på 98 82 07 00.

24 December, LUKKET

25 December, LUKKET

26 December, LUKKE

27 December, LUKKET

28 December, LUKKET

29 December, LUKKET

30 December, LUKKET

31 December, LUKKET

1 Januar, LUKKET

18-09-2020

Stolt sponsor af Magnus Johannesen

Elektro Gruppen er stolt sponsor af Magnus i sæsonen 2020/2021. Magnus har mange flotte resultater bag sig og vi ser frem til at følge ham i fremtiden.

Vi ønsker Magnus held og lykke i sin karriere.

Elektro Gruppen

29-06-2020

Ny brochure

Elektro Gruppen har fået ny brochure. Her kan du læse om alle vores afdelinger, kompetencer og virksomhedens historie.

Læs brochuren her:

Elektro Gruppen 2020 

03-06-2020

Ambrogio robotplæneklippere

Hos Elektro Gruppen er vi autoriseret forhandler af de kvalitetssikre robotplæneklippere fra italienske Ambrogio.

Vil du gerne have, at dine grønne områder er sundere og får et mere frodigt udseende uden at du skal anstrenge dig? Du kan roligt lade en robotplæneklipper fra Ambrogio gøre arbejdet for dig. En plæneklipper fra Ambrogio giver dig en nøjagtig, omhyggelig og sikker klipning. Du får et sundere, tættere græs, som har brug for mindre gødning og du slipper for at skulle bortskaffe overflødigt græs.

De mange modeller fra Ambrogio giver dig frihed. Alle plæneklipperne er utrættelige, de fungerer diskret og respekterer din frihed. Alle græsklippere fra Ambrogio er bygget op på den måde, at motorens styrke, batteriernes effektivitet og de intelligente klippesystemer reducerer arbejdstiden og derved forkorter robottens tid på græsplænen.

Uanset om du skal bruge en plæneklipper til din lille fine have eller til store grønne arealer, så er en robotplæneklipper fra Ambrogio den rigtige løsning. Der findes en Ambrogio plæneklipper til ethvert behov. De mange forskellige modeller opfylder forskellige krav og ønsker. Du kan læse mere om de forskellige modeller lige her.

Ambrogio robot

Maj 2020

Elektro Gruppen støtter Kræftens Bekæmpelse og er erhvervspartner 2020/2021.

Du kan læse mere om et erhvervspartnerskab her hos Kræftens Bekæmpelse. 

Marts 2020

Elektro Gruppen har i starten af marts måned 2020 tilføjet en ny afdeling til de allerede eksisterede kompetencer – vores nye Automationsafdeling skal sikre, at vi hele tiden kan levere den optimale løsning og service til kunderne, hvor omfattende viden og erfaring er i højsædet.

Afdelingens primære beskæftigelsesområde er el-orienterede opgaver indenfor fejlfinding og udbedring på industrielektriske anlæg ved produktionsstop. Det vil ligeledes blive afdelingens opgave at overvåge og optimere produktionsudstyr, samt at udvikle og opbygge specialstyreskabe.

Vores mål er at sikre vores kunder projektering af hardware og software samt produkt og applikationsoptimering. Vi hjælper med at opnå de størst mulige tekniske, miljømæssige, økonomiske og konkurrencemæssige fordele for dig og din virksomhed.

Hos Elektro Gruppen ønsker vi Rune Kibsgaard Korshøj, Rasmus Gregers Hoven, Steffen Dahl Larsen, John Quitzau Madsen, Ivan Hroar Tenney Jordan og Michael Nielsen(ikke tilstede på billedet) velkommen til!

 

 

 

Pressemeddelelse december 2019

Elektro Gruppen satser på udvikling

Elektro Gruppen A/S er i positiv vækst og favner den store udvikling, som branchen er i. I første kvartal af 2020 ser det nyeste skud på stammen hos Elektro Gruppen dagens lys. Dette nye tiltag er en Automationsafdeling, hvortil der i øjeblikket søges nye kompetente medarbejdere. Den nye afdeling får til huse på Maltvej i Brønderslev.

Elektro Gruppen A/S tilfører endnu et spændende fagområde til virksomheden. Elektro Gruppens kunder er primært indenfor industri, el-installatører og landbrug. Den nyoprettede Automationsafdeling skal bidrage til vækst og udvikling og ligeledes sikre nye og eksisterende kunder den bedste service på netop disse områder.

Den nye afdeling vil primært beskæftige sig med el-orienterede opgaver indenfor fejlfinding og udbedring på industrielektriske anlæg ved produktionsstop. Det vil ligeledes blive afdelingens opgave at overvåge og optimere kunders produktionsudstyr, samt at udvikle og opbygge styreskabe.

Elektro Gruppen ønsker at være kundens ’One Stop Shop’. Derfor er det uhyre vigtigt hele tiden at følge udviklingen og turde at gå forrest. Elektro Gruppen arbejder hele tiden målrettet imod tilfredse kunder, hvilket er muligt med kompetente og udviklingsorienterede medarbejdere, som hele tiden arbejder henimod den nyeste udvikling indenfor netop deres ekspertise område.

Den nye Automationsafdeling er et vigtigt skridt imod at sikre, at Elektro Gruppen hele tiden kan levere den optimale løsning og service til kunderne, hvor omfattende viden og erfaring er i højsædet.

Back To Top
Kurv

Kurv

Varen er fjernet. Fortryd

Indtast venligst din email adresse E-mail og kodeord er ikke korrekt eller e-mailen findes ikke.

Skjul Du skal angive dit kodeord

Glemt dit koderod?

Indtast venligst dit navn

Indtast venligst din adresse

Indtast venligst postnummer Indtast venligst by

Please enter your country

Indtast venligts dit telefonnummer

Indtast venligst din email adresse

You must accept our terms to be able to signup

Glemt dit kodeord? Indtast venligst din email adresse.
Du vil herefter modtage en mail med et link til ændring af din adgangskode.

Error message here!

Tilbage til login

Close