skip to Main Content
18-09-2020

Stolt sponsor af Magnus Johannesen

Elektro Gruppen er stolt sponsor af Magnus i sæsonen 2020/2021. Magnus har mange flotte resultater bag sig og vi ser frem til at følge ham i fremtiden.

Vi ønsker Magnus held og lykke i sin karriere.

Elektro Gruppen

29-06-2020

Ny brochure

Elektro Gruppen har fået ny brochure. Her kan du læse om alle vores afdelinger, kompetencer og virksomhedens historie.

Læs brochuren her:

Elektro Gruppen 2020 

03-06-2020

Ambrogio robotplæneklippere

Hos Elektro Gruppen er vi autoriseret forhandler af de kvalitetssikre robotplæneklippere fra italienske Ambrogio.

Vil du gerne have, at dine grønne områder er sundere og får et mere frodigt udseende uden at du skal anstrenge dig? Du kan roligt lade en robotplæneklipper fra Ambrogio gøre arbejdet for dig. En plæneklipper fra Ambrogio giver dig en nøjagtig, omhyggelig og sikker klipning. Du får et sundere, tættere græs, som har brug for mindre gødning og du slipper for at skulle bortskaffe overflødigt græs.

De mange modeller fra Ambrogio giver dig frihed. Alle plæneklipperne er utrættelige, de fungerer diskret og respekterer din frihed. Alle græsklippere fra Ambrogio er bygget op på den måde, at motorens styrke, batteriernes effektivitet og de intelligente klippesystemer reducerer arbejdstiden og derved forkorter robottens tid på græsplænen.

Uanset om du skal bruge en plæneklipper til din lille fine have eller til store grønne arealer, så er en robotplæneklipper fra Ambrogio den rigtige løsning. Der findes en Ambrogio plæneklipper til ethvert behov. De mange forskellige modeller opfylder forskellige krav og ønsker. Du kan læse mere om de forskellige modeller lige her.

Ambrogio robot

Maj 2020

Elektro Gruppen støtter Kræftens Bekæmpelse og er erhvervspartner 2020/2021.

Du kan læse mere om et erhvervspartnerskab her hos Kræftens Bekæmpelse. 

Marts 2020

Elektro Gruppen har i starten af marts måned 2020 tilføjet en ny afdeling til de allerede eksisterede kompetencer – vores nye Automationsafdeling skal sikre, at vi hele tiden kan levere den optimale løsning og service til kunderne, hvor omfattende viden og erfaring er i højsædet.

Afdelingens primære beskæftigelsesområde er el-orienterede opgaver indenfor fejlfinding og udbedring på industrielektriske anlæg ved produktionsstop. Det vil ligeledes blive afdelingens opgave at overvåge og optimere produktionsudstyr, samt at udvikle og opbygge specialstyreskabe.

Vores mål er at sikre vores kunder projektering af hardware og software samt produkt og applikationsoptimering. Vi hjælper med at opnå de størst mulige tekniske, miljømæssige, økonomiske og konkurrencemæssige fordele for dig og din virksomhed.

Hos Elektro Gruppen ønsker vi Rune Kibsgaard Korshøj, Rasmus Gregers Hoven, Steffen Dahl Larsen, John Quitzau Madsen, Ivan Hroar Tenney Jordan og Michael Nielsen(ikke tilstede på billedet) velkommen til!

 

 

 

Pressemeddelelse december 2019

Elektro Gruppen satser på udvikling

Elektro Gruppen A/S er i positiv vækst og favner den store udvikling, som branchen er i. I første kvartal af 2020 ser det nyeste skud på stammen hos Elektro Gruppen dagens lys. Dette nye tiltag er en Automationsafdeling, hvortil der i øjeblikket søges nye kompetente medarbejdere. Den nye afdeling får til huse på Maltvej i Brønderslev.

Elektro Gruppen A/S tilfører endnu et spændende fagområde til virksomheden. Elektro Gruppens kunder er primært indenfor industri, el-installatører og landbrug. Den nyoprettede Automationsafdeling skal bidrage til vækst og udvikling og ligeledes sikre nye og eksisterende kunder den bedste service på netop disse områder.

Den nye afdeling vil primært beskæftige sig med el-orienterede opgaver indenfor fejlfinding og udbedring på industrielektriske anlæg ved produktionsstop. Det vil ligeledes blive afdelingens opgave at overvåge og optimere kunders produktionsudstyr, samt at udvikle og opbygge styreskabe.

Elektro Gruppen ønsker at være kundens ’One Stop Shop’. Derfor er det uhyre vigtigt hele tiden at følge udviklingen og turde at gå forrest. Elektro Gruppen arbejder hele tiden målrettet imod tilfredse kunder, hvilket er muligt med kompetente og udviklingsorienterede medarbejdere, som hele tiden arbejder henimod den nyeste udvikling indenfor netop deres ekspertise område.

Den nye Automationsafdeling er et vigtigt skridt imod at sikre, at Elektro Gruppen hele tiden kan levere den optimale løsning og service til kunderne, hvor omfattende viden og erfaring er i højsædet.

Back To Top
Kurv

Kurv

Varen er fjernet. Fortryd

Indtast venligst din email adresse E-mail og kodeord er ikke korrekt eller e-mailen findes ikke.

Skjul Du skal angive dit kodeord

Glemt dit koderod?

Indtast venligst dit navn

Indtast venligst din adresse

Indtast venligst postnummer Indtast venligst by

Please enter your country

Indtast venligts dit telefonnummer

Indtast venligst din email adresse

You must accept our terms to be able to signup

Glemt dit kodeord? Indtast venligst din email adresse.
Du vil herefter modtage en mail med et link til ændring af din adgangskode.

Error message here!

Tilbage til login

Close