skip to Main Content

12-02-2021

Optimeret tavleproduktion

Hos Elektro Gruppens tavleproduktion er alle unødvendige arbejdsgange fjernet og alle processer er optimeret. Der er et stort fokus på effektivisering og optimering af arbejdsgange igennem arbejdet med Lean.

Elektro Gruppen har lang erfaring med tavleproduktion, øget efterspørgsel har gjort det nødvendigt med en produktion der er modellerbar. Det betyder, at der er mulighed for, at der kan flyttes rundt i opsætningerne for på den måde bedst at kunne tilpasse produktionen til opgaven. Den måde at arbejde på skaber konkurrencedygtige produkter, siger afdelingsleder René Mørk Sand.

For René har det været afgørende at kunne effektivisere produktionen igennem årene. ”Du skulle have set for år tilbage, da havde vi armene over hovedet, fordi vi kunne producere omkring 300-400 tavler om året. Det syntes vi var ret godt gået, og det var det også dengang. Men allerede året efter kunne vi producere omkring 6500 tavler” siger René.

”Når man ser på tavleproduktionen, så ser man en produktion, der er omstillingsparat og agil i markedet. Når vi er agile i vores produktionsform, så får vores kunder også et agilt produkt, og derved bliver de også agile i deres marked, hvilket er et stærkt konkurrenceparameter ved slutbrugeren” fortæller René videre.

Elektro Gruppen er ikke færdige med at have fokus på effektivisering og optimering, den opgave er i fokus hver eneste dag. ”Tavleproduktionen vil altid fremstå som den bedste udgave af sig selv. Derfor kan man som kunde altid føle sig i trygge hænder hos os”, siger René. Han fortæller videre, at man i afdelingen har stor fokus på at give alle kunder en tryg og god proces. Procesforløbet er en vigtig del af arbejdet i Elektro Gruppens tavleproduktion. ”Vi tager vores kunder i hånden fra opstarten af et projekt og følger dem tæt til vi afleverer det færdige produkt. Vi ved, hvor vigtigt et godt forløb er, så vi er altid rigtig godt forberedte på hvad der møder os, så vores kunder altid føler sig i gode hænder hos os” afslutter René.

Renè Mørk Sand

Afdelingsleder

rsa@elektro.dk 

+ 45 28 83 77 00

Tavleproduktion
Tavleproduktion i Elektro Gruppen

12-01-2021

Ny service hos Elektro Gruppen – værkstedsindretning

Forberedelse er fundamentet for det perfekte værksted

At opføre og drive det perfekte værksted handler ikke kun om at have det rigtige udstyr i en flot bygning. Arbejdsgange, processer, udstyr, drift og vedligeholdelse skal tænkes ind i indretningen. Hos Elektro Gruppen har vi i samarbejde med en ekstern partner specialiseret os i at projektere, opføre og vedligeholde effektive værksteder til både personbil-, lastbil-, landbrugs- og entreprenørbranchen på et fundament af grundige analyser, skræddersyede løsninger og det bedste udstyr.

Mange års erfaring giver os unikke kompetencer inden for indretning af værksteder til stort set alle typer rullende materiel. Og det gælder både ved nybyggeri, renovering og ombygning.

– Vi er med helt fra starten. Nøglen til succes ligger ikke i at installere det bedste udstyr i den flotteste bygning men i at indrette værkstedet optimalt i forhold til det mest effektive workflow og vedligeholdelse, når værkstedet er sat i drift, siger Jacob Kildedal fra Elektro Gruppen.

Indledende analyser og rådgivning

-For at få den mest optimale indretning i dit værksted så er det vigtigt med indledende analyser og rådgivning. Sammen vil vi kortlægge præcist hvilke funktioner og arbejdsgange, der giver den største kapacitet og den mest effektive drift, når værkstedet er taget i brug.

Når den del er overstået, så kan vi starte på at specificere hvilket udstyr der skal investeres i for at få det perfekte værksted, fastslår Jacob Kildedal.

Vi er med i hele processen og starter med indledende drøftelser omkring rådgivning, projektering og byggemodning af grunden til opførelse af bygningen, indretningen af værkstedet til opfølgning på driften og langvarige serviceaftaler på udstyret, når værkstedet er sat i drift.

-Hele denne proces er skabt for at optimere arbejdsprocesser. Derfor handler det også om at placere bl.a. udstyr og lager på en sådan måde, at medarbejderne lettest får adgang til det, samtidig med at der er et hurtigt og ubesværet flow af køretøjer gennem bygningen. Det nytter jo ikke, at de forskellige køretøjer holder i vejen for hinanden eller spærrer for adgang til udstyr, forklarer Jacob Kildedal

 

07-12-2020

Åbningstider jul og nytår 2020

Årets sidste måned er startet, det betyder at julen og nytåret nærmer sig. Vi holder lukket fra d. 24 december til og med d. 3 januar.

Vores døgnservice er selvfølgelig altid åben. Vi kan kontaktes på 98 82 07 00.

24 December, LUKKET

25 December, LUKKET

26 December, LUKKE

27 December, LUKKET

28 December, LUKKET

29 December, LUKKET

30 December, LUKKET

31 December, LUKKET

1 Januar, LUKKET

18-09-2020

Stolt sponsor af Magnus Johannesen

Elektro Gruppen er stolt sponsor af Magnus i sæsonen 2020/2021. Magnus har mange flotte resultater bag sig og vi ser frem til at følge ham i fremtiden.

Vi ønsker Magnus held og lykke i sin karriere.

Elektro Gruppen

29-06-2020

Ny brochure

Elektro Gruppen har fået ny brochure. Her kan du læse om alle vores afdelinger, kompetencer og virksomhedens historie.

Læs brochuren her:

Elektro Gruppen 2020 

03-06-2020

Ambrogio robotplæneklippere

Hos Elektro Gruppen er vi autoriseret forhandler af de kvalitetssikre robotplæneklippere fra italienske Ambrogio.

Vil du gerne have, at dine grønne områder er sundere og får et mere frodigt udseende uden at du skal anstrenge dig? Du kan roligt lade en robotplæneklipper fra Ambrogio gøre arbejdet for dig. En plæneklipper fra Ambrogio giver dig en nøjagtig, omhyggelig og sikker klipning. Du får et sundere, tættere græs, som har brug for mindre gødning og du slipper for at skulle bortskaffe overflødigt græs.

De mange modeller fra Ambrogio giver dig frihed. Alle plæneklipperne er utrættelige, de fungerer diskret og respekterer din frihed. Alle græsklippere fra Ambrogio er bygget op på den måde, at motorens styrke, batteriernes effektivitet og de intelligente klippesystemer reducerer arbejdstiden og derved forkorter robottens tid på græsplænen.

Uanset om du skal bruge en plæneklipper til din lille fine have eller til store grønne arealer, så er en robotplæneklipper fra Ambrogio den rigtige løsning. Der findes en Ambrogio plæneklipper til ethvert behov. De mange forskellige modeller opfylder forskellige krav og ønsker. Du kan læse mere om de forskellige modeller lige her.

Ambrogio robot

Maj 2020

Elektro Gruppen støtter Kræftens Bekæmpelse og er erhvervspartner 2020/2021.

Du kan læse mere om et erhvervspartnerskab her hos Kræftens Bekæmpelse. 

Marts 2020

Elektro Gruppen har i starten af marts måned 2020 tilføjet en ny afdeling til de allerede eksisterede kompetencer – vores nye Automationsafdeling skal sikre, at vi hele tiden kan levere den optimale løsning og service til kunderne, hvor omfattende viden og erfaring er i højsædet.

Afdelingens primære beskæftigelsesområde er el-orienterede opgaver indenfor fejlfinding og udbedring på industrielektriske anlæg ved produktionsstop. Det vil ligeledes blive afdelingens opgave at overvåge og optimere produktionsudstyr, samt at udvikle og opbygge specialstyreskabe.

Vores mål er at sikre vores kunder projektering af hardware og software samt produkt og applikationsoptimering. Vi hjælper med at opnå de størst mulige tekniske, miljømæssige, økonomiske og konkurrencemæssige fordele for dig og din virksomhed.

Hos Elektro Gruppen ønsker vi Rune Kibsgaard Korshøj, Rasmus Gregers Hoven, Steffen Dahl Larsen, John Quitzau Madsen, Ivan Hroar Tenney Jordan og Michael Nielsen(ikke tilstede på billedet) velkommen til!

 

 

 

Pressemeddelelse december 2019

Elektro Gruppen satser på udvikling

Elektro Gruppen A/S er i positiv vækst og favner den store udvikling, som branchen er i. I første kvartal af 2020 ser det nyeste skud på stammen hos Elektro Gruppen dagens lys. Dette nye tiltag er en Automationsafdeling, hvortil der i øjeblikket søges nye kompetente medarbejdere. Den nye afdeling får til huse på Maltvej i Brønderslev.

Elektro Gruppen A/S tilfører endnu et spændende fagområde til virksomheden. Elektro Gruppens kunder er primært indenfor industri, el-installatører og landbrug. Den nyoprettede Automationsafdeling skal bidrage til vækst og udvikling og ligeledes sikre nye og eksisterende kunder den bedste service på netop disse områder.

Den nye afdeling vil primært beskæftige sig med el-orienterede opgaver indenfor fejlfinding og udbedring på industrielektriske anlæg ved produktionsstop. Det vil ligeledes blive afdelingens opgave at overvåge og optimere kunders produktionsudstyr, samt at udvikle og opbygge styreskabe.

Elektro Gruppen ønsker at være kundens ’One Stop Shop’. Derfor er det uhyre vigtigt hele tiden at følge udviklingen og turde at gå forrest. Elektro Gruppen arbejder hele tiden målrettet imod tilfredse kunder, hvilket er muligt med kompetente og udviklingsorienterede medarbejdere, som hele tiden arbejder henimod den nyeste udvikling indenfor netop deres ekspertise område.

Den nye Automationsafdeling er et vigtigt skridt imod at sikre, at Elektro Gruppen hele tiden kan levere den optimale løsning og service til kunderne, hvor omfattende viden og erfaring er i højsædet.

Back To Top
Kurv

Kurv

Varen er fjernet. Fortryd

Indtast venligst din email adresse E-mail og kodeord er ikke korrekt eller e-mailen findes ikke.

Skjul Du skal angive dit kodeord

Glemt dit koderod?

Indtast venligst dit navn

Indtast venligst din adresse

Indtast venligst postnummer Indtast venligst by

Please enter your country

Indtast venligts dit telefonnummer

Indtast venligst din email adresse

You must accept our terms to be able to signup

Glemt dit kodeord? Indtast venligst din email adresse.
Du vil herefter modtage en mail med et link til ændring af din adgangskode.

Error message here!

Tilbage til login

Close