skip to Main Content

Med til at sikre gode oplevelser

For at sikre at alt fungerer, og at gæsterne kan prøve kræfter med Lynet, Falken og alle de andre forlystelser i Fårup Sommerland, skal pumperne fungere rigtigt, og kompressorer levere trykluft til f. eks. bremserne på alle de store rutsjebaner. Uanset om det er i højsæsonen eller ved høstfesten i skolernes efterårsferie.

– Vi er afhængige af, at alt vores tekniske udstyr holder et meget højt niveau, for hvis alt ikke virker perfekt, får vores gæster ikke den oplevelse, som Fårup er kendt for – og som vi ønsker at levere, hver gang vi slår dørene op. Elektro Gruppen er med til at sikre vores besøgende en god dag i Fårup Sommerland, understreger teknisk chef

Fårup Sommerland

Tue Albrektsen, der råder over en teknisk afdeling med 22 medarbejdere, som klarer den daglige drift og igangsætning.

– Teknikerne fra Elektro Gruppen står her i løbet af ganske kort tid, hvis vi oplever en udfordring, som vi ikke umiddelbart selv kan løse. Ellers samarbejder vi typisk med Elektro Gruppen efter sæsonen og inden den nye sæson, så vi er helt sikre på, at vi er klar, når de første gæster dukker op.

Serviceeftersyn

– Elektro Gruppen foretager alle de lovpligtige, periodiske serviceeftersyn på motorer, gear og kompressorer samt målinger på vores pumper og lejer i vandland.

Det er pumperne, der får vandet til at flyde i rutchebanen, og det er pumperne, der får vandet til at cirkulere gennem nogle store filtre og holde det rent, forklarer Tue Albrektsen og tilføjer, at selv i Fårups 4D-Biograf er det store kompressorer, der er med til at give sommerlandets gæster en helt unik oplevelse. Sæderne er nemlig drevet af trykluft.

Fårup Sommerland
Back To Top
Kurv

Kurv

Varen er fjernet. Fortryd

Indtast venligst din email adresse E-mail og kodeord er ikke korrekt eller e-mailen findes ikke.

Skjul Du skal angive dit kodeord

Glemt dit koderod?

Indtast venligst dit navn

Indtast venligst din adresse

Indtast venligst postnummer Indtast venligst by

Please enter your country

Indtast venligts dit telefonnummer

Indtast venligst din email adresse

You must accept our terms to be able to signup

Glemt dit kodeord? Indtast venligst din email adresse.
Du vil herefter modtage en mail med et link til ændring af din adgangskode.

Error message here!

Tilbage til login

Close